Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?
Še posebej samske se širokoustijo, kako so zaželjene, kako fukfehtarske ponudbe kar naprej dežujejo, kako jih desci obletavajo, ampak one so kakor preveč izbirčne. Kako to, da jaz nikjer ne opažam, da bi se desci kar naprej za babami metali? Na šihtu ne vidim, da bi kdo katero pecal. Tudi v lokalih ne. Niti na javnih mestih. Sem in tja kdaj naletiš na kakšen klavrn prizor sramotnega fehtarjenja, ampak je zelo redek. Po babjih besedah bi moralo biti tega ogromno. Jaz pa nikjer ne vidim množičnega moškega vsiljevanja spolnih storitev babam. Desci se še najraje držijo v moških družbah. Morda je nekaj več namigovanja na kakih feštah, piknikih, veselicah, kjer se ga spije, pa tudi tam ni neke hude sile. V bistvu so vse te zabave videti kot neko žensko pasivno pričakovanje dvorjenja, desci so pa bolj s pijačo zaposleni kot z babami. Potem so pa ženske vse nekaj razočarane in užaljene, tisti redki desci, ki se nažgani spravijo fehtat, pa naslednji dan vsi osramočeni in bi najraje vse hitro pozabili.
Stvar percepcije, mogoče je dovolj, če jo prijazno pozdraviš, pa že misli, da si ji slekel hlačke. 😀
zakwa bi pa težil ne vem kaj ?
Sej jo sam v pičko al pa nogce pogledaš, polji takoj kapne kaj te zanima (NO FRIENDZONE shit) in če si ji scum, pol te da ful ignore, ča pa je kaj, se pa lahko normalno zgovarjaš, težit ni treba
Ko govorijo o seksualnih ponudbah, mislijo na vabila na spletnih portalih, ali pa na kakšno nakladanje pijančkov za šanki.
Če ne hodijo ravno zrihtane v diskač ob vikendih, nimajo kaj prida ponudb za nič. Nič nisem opazil, da bi tipi v vsakodnevnih sitacijah kaj prida okoli bab letali.
potem si slep, ali pa precej neumen. vsaka vsaj povprečno izgledajoča bo nabasala na kup slinavcev, če se spravi zvečer v kak klub ali katerikoli party place. boh ne daj, če se še zrihta.
in iz lastnih izkušenj so v “moji” firmi ženske precej na udaru – VSE, mlajše od 50 in s približno normalno kilažo. ne samo da jih dedci pecajo, smo imeli že primere “lizanja” in seksualnih afer (fotodokumentirane), tako da…!!! 😀 po mojem filingu vsaj 30% firme kavsa med sabo, za ene par sem pa že tako preveč videla na lastne oči.
uglavnem, ni treba prepričevat žensk, da jih noben ne pogleda, če si sam nesposoben. malo bolj se potrudi, bo mogoče tudi tebi katera dala 😀
potem si slep, ali pa precej neumen. vsaka vsaj povprečno izgledajoča bo nabasala na kup slinavcev, če se spravi zvečer v kak klub ali katerikoli party place. boh ne daj, če se še zrihta.
in iz lastnih izkušenj so v “moji” firmi ženske precej na udaru – VSE, mlajše od 50 in s približno normalno kilažo. ne samo da jih dedci pecajo, smo imeli že primere “lizanja” in seksualnih afer (fotodokumentirane), tako da…!!! 😀 po mojem filingu vsaj 30% firme kavsa med sabo, za ene par sem pa že tako preveč videla na lastne oči.
uglavnem, ni treba prepričevat žensk, da jih noben ne pogleda, če si sam nesposoben. malo bolj se potrudi, bo mogoče tudi tebi katera dala :D[/quote]
Lepolaska, tako je. V naši firmi je ta efekt še višji in presega 100 %. Imamo namreč grupni seks.
V glavnem je tako, da tiste, ki nakladajo, koliko spolnih ponudb so deležne, govorijo o svojih željah, ne o realnosti. Baba, ki si obupano želi moške pozornosti in osvajanj, si v svojih neizživetih fantazijah marsikaj po svoje potem predstavlja. Nek sodelavec jo recimo zjutraj prijazno pozdravi, ona pa že takoj pri jutranji kavi začne kolegicam razkladat, kako je nekomu neizmerno všečna, kakih poklonov in snubljenja je deležna. Sodelavke, same podobno lačne spolnih afer, potem okoli razširijo to zgodbico, da na koncu nastane, kako jo nek slinavi fukfehtar vztrajno zalezuje in nadleguje. Tiste najbolj zavistne in nepotešene pa razširijo govorice, da so v firmi že vsi skurbani med sabo. Razen njih samih seveda. Vse te zgodbe so bolj ali manj plod babje seksualne fantazije, ki se v neizživetosti manifestira v izmišljanju dogodkov.
in tisti, ki vneto trdijo, da nobena ne seksa, pozabijo povedat, da nobena ne seksa z njimi – ker sama noče 😉
že kaj boli roka? nabavi si fleshlight 😉 ankol je glava ne boli.
V glavnem ej tako, da so zagreto pecane le tiste, ki zrihtane zvečer hodijo v nočna zbirališča…take pa so tam itak zato, da so šlatane in pecane..
…in so potem tipi čisto frapirani, ko šamar prileti. Da o situacijah, ko varnostnik takega slinavca ven pospremi in mu za preostanek večera prepove vstop, ne govorim. Na srečo niso vsa “nočna zbirališča” po istem principu; nekje so meje neprimernega vedenja postavljene manj ohlapno, nekje bolj. Zato totalno podpiram široko izbiro klubov, saj se z izogibanjem zloglasnih klubov hkrati izognem tudi večinski mentaliteti, ki tja zahaja.
…in so potem tipi čisto frapirani, ko šamar prileti. Da o situacijah, ko varnostnik takega slinavca ven pospremi in mu za preostanek večera prepove vstop, ne govorim. Na srečo niso vsa “nočna zbirališča” po istem principu; nekje so meje neprimernega vedenja postavljene manj ohlapno, nekje bolj. Zato totalno podpiram široko izbiro klubov, saj se z izogibanjem zloglasnih klubov hkrati izognem tudi večinski mentaliteti, ki tja zahaja.[/quote]
+1
Najlažje je v fukfehtarski bolečini glasnika resnice napadat. Da ga roka boli, ker vi drkate. Jebiga, babe in desci masturbatorski, soočiti se bo treba z resnico, če hočete kam napredovat kasneje. Lapate o spolnih ponudbah taki, ki vas nihče ne povoha. Večine prebivalstva nihče spolno ne povoha. In ta večina najbolj laže o svojih seksualnih podvigih. Tistega, kar ne zmorete, kar vam ustvarja frustracije, pač odmislite oziroma si izmišljujete rezervne scenarije fantazije, da lahko sploh živite s svojo nepomembno bedo dolgočasnih običajnih ljudi.
S kom se ti sploh pogovarjaš v bistvu?
Še posebej samske se širokoustijo, kako so zaželjene, kako fukfehtarske ponudbe kar naprej dežujejo.
Ženska lahko upeca fu*kača v roku 1-5 minut od njene želje.
Ženska lahko upeca tistega v petih minutah, čez katerega se bo potem pritoževala do konca življenja.
Govorimo o fu*ku!
Babe so si sposobne v petih minutah upecat samo tiste, katerim potem “morajo” kuhat, prat, likat in pospravljat. Sanjarijo pa med intermezzom gospodinjskih opravil celo življenje o frajerjih iz glupih babjih nadaljevank.
Ah… To si ženske rade domišljajo. Sploh takšne, ki so polne samih sebe, dejansko pa fuka stradajo kot največji fukfehtarji. Pač se debelo precenjujejo. Večina tistih, s katerimo one bi (seksale), jih niti s škrniclom na glavi ne bi. Ostali pa jim ne dišijo.
Fanje, ko boste enkrat preživeli dan v telesu dobre bejbe, boste lahko razumeli kaj vse se dogaja v zakulisju. Prej žal bolj težko.
Dajte razumet, da je to področje, ki ga nikdar ne boste razumeli, ker ga pač ne morete. Lahko pa napišete svoje ime v sneg.
Ti pa ne boš nikoli v koži tipa, zato ne moreš razumeti globine moške duše.
Sem kje rekla, da skušam razumet globino moške duše? Pa btw, koliko moških sploh ve, da ima tudi globino duše? 🙂
Bi pa bla tip za en dan, bi znalo bit zabavno. Ziher bi šla najprej lulat.
vbrizgaj si moške hormone za en dan, poroča folk spremembo v mišljenju.. res probi, se da, pod zdravniškim nadzorom, biš vidla kako se razmišla z moškimi hormoni. Salome je reku da prej k je mel samo moške mu je blo cool, pol k je mel pa hormon theraphy mu pa ni blo vseen če ga en sam v rit pofuka, pa se obleče pa gre, haha.
Isto ena ženska je moške dobivala, k si je dala joške odrezat, pa da bo k tip… Je rekla dačim je dobila moške hormone, je začela ženske bol v joške pa pizdo gledat.
Vidš so mel prv, da nam ženske kurca zavidate.
http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/zavist-zavidanje-penisa/45900
Ma ne pretiravat no … Nc ga ne zavidam, sam sprobala bi. Nc vec pa nc manj.
Forum je zaprt za komentiranje.