Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Jst bi šel tud prvo scat, zrajcal bi si jo do daske, pa vibrator notr, da vidm kako je, kakšno so ti ženski orgazmi…
Seveda bi moral dobit od ene ulaufane, ne od ene k ma mrliča med nogam.

Ženske, ni vam dano preživeti dne v koži moškega, zato si ne morete niti približno predstavljati te vloge. Poskušajte razumeti, da je moški svet področje, ki vam bo vedno nedoumljivo, previsoko vašim intelektualnim sposobnostim, zato nimate šans, da bi kam dalje od užaljenega kokodakanja prišle. Lahko pa čepe napišete svoja imena v sneg, če bo šlo …

O moj bog, kok si zatežen.
V redu, ti kar drajsaj svoje še naprej kakor ti paše, ker dialoga s tabo se pač ne da imet.

Reakcije tistih, ki so v moji prisotnosti (ali od mene) pokasirali šamar, so bile vse prej kot ravnodušne. Je pa res, da ne hodim v klube a la Franci na balanci ali Ribičija (mogoče so tam tipi bolj trdobučni, pa se zato ne sekirajo).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Reakcije tistih, ki so v moji prisotnosti (ali od mene) pokasirali šamar, so bile vse prej kot ravnodušne. Je pa res, da ne hodim v klube a la Franci na balanci ali Ribičija (mogoče so tam tipi bolj trdobučni, pa se zato ne sekirajo).[/quote]

Od tebe. Haha. To pa je res vozek.

Reakcije tistih, ki so v moji prisotnosti (ali od mene) pokasirali šamar, so bile vse prej kot ravnodušne. Je pa res, da ne hodim v klube a la Franci na balanci ali Ribičija (mogoče so tam tipi bolj trdobučni, pa se zato ne sekirajo).[/quote]

Od tebe. Haha. To pa je res vozek.[/quote]

To se ti zdi zabavno?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti pa šamarji ja, kot da si Dejan Zavec pa to govoriš, da si komu naredla KO s tvojo silno močjo….

Dobro jutro, uraj je 20:30 proč!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti pa šamarji ja, kot da si Dejan Zavec pa to govoriš, da si komu naredla KO s tvojo silno močjo….

Dobro jutro, uraj je 20:30 proč![/quote]

O groza, Matkič je dejansko mislu, da je šlo za KO… Ja je šlo ampak za EGO, za fizični udarec, kristus, enim je baba res k dec s pizdo…

Na to foro
https://www.youtube.com/watch?v=Np21uFvjXVM

O groza, Matkič je dejansko mislu, da je šlo za KO… Ja je šlo ampak za EGO, za fizični udarec, kristus, enim je baba res k dec s pizdo…

Na to foro
https://www.youtube.com/watch?v=Np21uFvjXVM%5B/quote%5D

Ego? Če bi ti vedel kaj o egu bi vedel da ga ženski udarec ne spravi ob tla….. nikoli in nikdar….. razen če bi ga nalomla medtem ko bi on dejansko se probal branit in vračat udarce….. to pa zmorejo le redke ženske, še redkeje pa take brez urjenja borilnih veščin…..

Moškega udarec ne boli ne fizično ne po egu, boli ga marsikaj drugega, bolj elegantno podlega s strani ženske. Samo Sezna lahko misli da je tipa znervirala z udarcem, no vsaj moškega, tiste emo boy copatarje pa lahko da je samo tisto so samo osebe moškega spola 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mah, kakšen knockout neki, čisto običajen šamar je dovolj, da to opazi varnostnik, ki potem naprej ureja zadevo. Ne verjameš? Tudi prav.

Ne dobesedno, lahko bi mu izlila tudi kozarec vode v obraz v protest neotesanosti moškega, ki je prestopil njene fizične meje. Ali kako si ti predstavljaš, da se bo ženska fizično kosala z moškim? V boksarskem ringu kot Dejan Zavec? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na to foro
https://www.youtube.com/watch?v=Np21uFvjXVM%5B/quote%5D

Ego? Če bi ti vedel kaj o egu bi vedel da ga ženski udarec ne spravi ob tla….. nikoli in nikdar….. razen če bi ga nalomla medtem ko bi on dejansko se probal branit in vračat udarce….. to pa zmorejo le redke ženske, še redkeje pa take brez urjenja borilnih veščin…..

Moškega udarec ne boli ne fizično ne po egu, boli ga marsikaj drugega, bolj elegantno podlega s strani ženske. Samo Sezna lahko misli da je tipa znervirala z udarcem, no vsaj moškega, tiste emo boy copatarje pa lahko da je samo tisto so samo osebe moškega spola :)[/quote]

Nakladanje. Moški ne pokasira šamarja. Zdaj pa veselo razlagaj, kaj Senza misli. 🙂

Mah, kakšen knockout neki, čisto običajen šamar je dovolj, da to opazi varnostnik, ki potem naprej ureja zadevo. Ne verjameš? Tudi prav.[/quote]

A ti upaš samo pred varnostniki šamarje talat?

Emancipiranost pa taka, jaz jih tudi zunaj upam ko ni nikogar da bi mi skakal na pomoč pri 1 na 1…..

Aja, tam ko vam ne paše, tam ste rajši boge revice….. kje je zdaj enakopravnost…. jo mora varnostnik reševat? 🙂

Dejansko je tista butec in butec scena, on bi zares uzel pa bi se stepu najraj, če neb blo varnostnikov, da nauči emancipiranko sistema “taste your own medicine”.

Ženske so zelo rade enakopravne dokler jim paše, ko jim več ne paše, so pa ”nežni spol” ….. pa se naj varnostniki takšni in drugačni ukvarjajo naprej z moškimi….

smešno….

Evo Matkič o tem govori, poglejte ženske https://www.youtube.com/watch?v=Wl2r8hyUuRg

Smešen si ti. A so varnostniki tam samo zaradi žensk ali zaradi reda nasploh?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem prvič na tem forumu,blazno je zanimivo brat,še tvja nisem prižgala…mal se strinjam z enimi, mal z drugimi…o sex ponudbah bi rekla tko…če dobro zgledaš je vse kot na dlani, tipi pač probajo mal flirtat…če jim rata pa toliko boljše…in tudi Ti posti me spominja na flirtanje…kdo bo bolj zabavno in cool napisal….kdo bo izpadel večji Jack…kar se mi zdi ql…

Evo Matkič o tem govori, poglejte ženske https://www.youtube.com/watch?v=Wl2r8hyUuRg%5B/quote%5D

Jap, točno tak, poglej kao pametuje, dokelr je ne strezniš, pa je spet tišina….. pa milina.

Seveda so, ampak bistveno si spet spregledal, to je, da upa šamarit samo tam kejr so varnostniki, beri back up….. na samem bi jo seveda bilo preveč strah….

Mah, kakšen knockout neki, čisto običajen šamar je dovolj, da to opazi varnostnik, ki potem naprej ureja zadevo. Ne verjameš? Tudi prav.[/quote]

A ti upaš samo pred varnostniki šamarje talat?

Emancipiranost pa taka, jaz jih tudi zunaj upam ko ni nikogar da bi mi skakal na pomoč pri 1 na 1…..

Aja, tam ko vam ne paše, tam ste rajši boge revice….. kje je zdaj enakopravnost…. jo mora varnostnik reševat? :)[/quote]

Kaj bi zdaj rad?

Tip, ki me v mimohodu za rit pošlata, pač pokasira šamar. Vsak kolikor toliko sposoben varnostnik bo prišel zraven, preveril situacijo in njej primerno odreagiral. V klubih, kamor hodim, se spolnega nadlegovanja (ali kršenja spolne nedotakljivosti, če hočeš) pač ne tolerira. Tipi se temu prilagodijo, ali se pa ne vrnejo več.
Pa nič bat, tudi že kakšno pijano žensko so vrgli ven, ko se je obešala po neznanih tipih, ki jim tovrstno vedenje ni bilo kul.
Zdaj pa jadikuj o enakopravnosti, kolikor ti paše.

Evo Matkič o tem govori, poglejte ženske https://www.youtube.com/watch?v=Wl2r8hyUuRg%5B/quote%5D

Jap, točno tak, poglej kao pametuje, dokelr je ne strezniš, pa je spet tišina….. pa milina.

Seveda so, ampak bistveno si spet spregledal, to je, da upa šamarit samo tam kejr so varnostniki, beri back up….. na samem bi jo seveda bilo preveč strah….[/quote]

Haha, kot da ne veš, da se tipi na samem obnašajo precej drugače, kot takrat, ko frajarijo pred frendi…
No, na srečo se moje poti še niso križale s kakšnim psihičem, ki bi me na samem napadel (ampak verjetno tudi njemu ne bi ravno grulila v uho, a ne?).

Morš met malo stila. Sej pa ni treba, da si opit butalc z bundesliga frizuro v srajčki 80-ta stajl. Opazuješ okoli sebe. Baba se ti približa. Po govorici telesa hitro vidiš, pri čem si. Če je energija prava, se ti kmalu z ritjo na tiča nabija, ti ji roke ovijaš okoli bokov, fehtarji okoli pa te ljubosumno gledajo. Trust me, nič življenjsko nevarnega, naredil že 100-krat, nobena me ni pritisnila, niti me niso redarji ven peljali.

Vsaka je tam z razlogom. zdaj gre samo za to, ali si ji všeč, ali pa ji nisi. če nisi ravno debil, kmalu ugovotiš, ali si ji in jo lahko šlataš brez problema.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kot sem rekel, kurbe.

Ojej, 30-letniki, ki se nagibajo proti štiridesetim, dajejo napotke 25+-letnikom, kako dobiti žensko z diskusijami, kakšne so ženske, kaj rabijo, za čim gledajo, kako pristopati do njih, kako utripati z levim in kako z desnim očesom, da pritegnemo njihovo pozornost. 🙂

Spider, tu si pa malo OUT-DATE,kot da je bil tvoj software nazadnje posodobljen izpred 10 let in si še isti Spider dekado nazaj, ki uporablja iste “metode” pri ženskah in stagnira v prejšnjem času. 25-letniku se ne razlaga nič o ženskah, to mora vsak sam skozi lastne izkušnje, doživljanje nasprotnega spola, če zna do dve prešteti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spider se pač peča z s tistimi, ki njemu sedejo in mislim, da mu je vse več, kot kristalno jasno. Tako se pelje avanturizem in ko ženski zapaše kaj takega, je fino srečat koga, ki ve kako se stvarem streže. Ni hujšega, kot pri avanturi nabasat na levaka ali filozofa. Uh, ja, eni si tudi avanturo kdaj privoščimo, skamenjajte nas hitro zdaj 🙂

Tisti, ki tega ne prakticirate, tega pač ne želite razumet in boste spet vse ostale dajali v nič.

A nismo že ene stokrat ugotovili, da ste eni popolni, eni pa samo preprosto živimo, kot nam paše?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close