Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?
Ja itak boš ti eni gorili od pretepača vsipal eno na gobec, ja.
Vsipal na gobec boš pač takrat, kadar misliš, da jih ne boš fasal nazaj, tako simpl je to.
Cel junak, itak.[/quote]
Hehe, 1:0 za skelo!
Priznej Matkec, da ima prav :)))[/quote]
Kako ji naj priznam, če sem pa nekaj mesecev nazaj SAM iz gostilne ven zabrisal PSIHOPATA in razgrajača, tip ima 3 razrede osnovne, bil je izterjevalec, zdaj pa samo še zdraho dela na našem koncu, požgal je bajto itd….
A misliš da nisem pričakoval da bi me tak 120 kilski 190cm tip lahko napokal, valda da bi me, pa mu zato naj pustim da meter stran od mene razgraja po gostilni kamor hodim? Nikakor, lahko bi pač bil bit, ampak takrat to nisem študiral, ko je zalučal stol je odletel on…. lahko bi pa jaz…. jebat ga, lahko me bo en dan štihno, pa kaj zdaj, naj zato nikoli ne grem na višjega/težjega od sebe?
Mimogrede tip je bil tudi v psihiatrični nekaj časa….
Valda se ne bom šel tepst z Zavcem, logično, če bi on teoretično razgrajal, bi po moje samo ven odišo, s svetovnim prvakom v neki kategoriji boksa se pa res ne bi šel….. ampak on je neka čist druga liga, vsi ostali ki pa ne trenirajo borilnih veščin ali pa vsaj ne na takem nivoju pa komot, sploh ne pomislim kaj bi lahko blo, ker je to neproduktivno.
Ma kaj jim razlagaš, babe provocirajo, zase vedo, da so pogumne samo na nettu, zato sklepajo, da je to z vsemi tako.
Hehe, 1:0 za skelo!
Priznej Matkec, da ima prav :)))[/quote]
Kako ji naj priznam, če sem pa nekaj mesecev nazaj SAM iz gostilne ven zabrisal PSIHOPATA in razgrajača, tip ima 3 razrede osnovne, bil je izterjevalec, zdaj pa samo še zdraho dela na našem koncu, požgal je bajto itd….
A misliš da nisem pričakoval da bi me tak 120 kilski 190cm tip lahko napokal, valda da bi me, pa mu zato naj pustim da meter stran od mene razgraja po gostilni kamor hodim? Nikakor, lahko bi pač bil bit, ampak takrat to nisem študiral, ko je zalučal stol je odletel on…. lahko bi pa jaz…. jebat ga, lahko me bo en dan štihno, pa kaj zdaj, naj zato nikoli ne grem na višjega/težjega od sebe?
Mimogrede tip je bil tudi v psihiatrični nekaj časa….
Valda se ne bom šel tepst z Zavcem, logično, če bi on teoretično razgrajal, bi po moje samo ven odišo, s svetovnim prvakom v neki kategoriji boksa se pa res ne bi šel….. ampak on je neka čist druga liga, vsi ostali ki pa ne trenirajo borilnih veščin ali pa vsaj ne na takem nivoju pa komot, sploh ne pomislim kaj bi lahko blo, ker je to neproduktivno.[/quote]
Jst sm se malo pohecala matkec, ne tko resno vsega jemat 🙂
Mhm, seveda, če te ne bi brigalo, ne bi komentirala 🙂
1:0 in besede ”priznaj” se meni zdijo čisto resne.
Točno tole bo po mojem držalo…. mislijo, da če si one ne upajo nič brez varnostnikov, da si nobeden izmed nas tudi ne.
1:0 in besede ”priznaj” se meni zdijo čisto resne.[/quote]
Pa dajte no fantje, sprostite se malo, jao. Ne bodite no tok nataknjeni na vsako malenkost … Madona, a niste nikdar imeli frendov s katerimi bi se prcali?
Okej, potem je bilo tudi tole spodaj blazno resno? :))
1:0 in besede ”priznaj” se meni zdijo čisto resne.[/quote]
Pa dajte no fantje, sprostite se malo, jao. Ne bodite no tok nataknjeni na vsako malenkost … Madona, a niste nikdar imeli frendov s katerimi bi se prcali?
Okej, potem je bilo tudi tole spodaj blazno resno? :))
[/quote]
Valda, bi bilo, če ne bi uporabla evidentnih besed kot je joškarica, v tangičih(kera čudna izpeljanka za tangice btw) in še blato…… ker v blatu v tangicah se dogajajo resnično zares naključni pretepi kot pred diskačih….. vsak vikend vidim take scene ja 🙂
Sicer pa frende imam jaz v živo, ne tukaj gori, zakaj bi se z vami prcal?
Ali pa samo še eden, ki ignorira smajlije oziroma ne razume heca. 🙂
Prcal se ne bi, a pretepal bi se?
Če pa ste bolj bukovi, preveč na netu, kdaj ste sploh bili nazadnje v kakšnem klubu…Praktično vse seksualno užitne mlade ženske so ob sobotah zvečer zunaj…ampak komu jaz to razlagam..[/quote]
Kdor je bukov v pristopu do žensk, mu noben nasvet ne bo koristil, tudi ne smerokaz, kjer se nahajajo “seksualno užitne ženske”. A ni to MON, ki slovi po poplavi samskih žensk? 🙂
Ali pa samo še eden, ki ignorira smajlije oziroma ne razume heca. :)[/quote]
Ma daj samo spizdi s temi dvoličnimi smajliji, kao izgovor za podmuklo podjebavanje na koncu fukneš smajlija in potem cel užaljen da si se samo hecal ko dobiš porcijo, daj no, v osnovni šoli bi to palilo, zdaj pač ne.
Ali pa samo še eden, ki ignorira smajlije oziroma ne razume heca. :)[/quote]
Ma daj samo spizdi s temi dvoličnimi smajliji, kao izgovor za podmuklo podjebavanje na koncu fukneš smajlija in potem cel užaljen da si se samo hecal ko dobiš porcijo, daj no, v osnovni šoli bi to palilo, zdaj pač ne.[/quote]
🙂 Lahko ti ga napišem tud na začetku. A je kaj drugače?
Ma daj samo spizdi s temi dvoličnimi smajliji, kao izgovor za podmuklo podjebavanje na koncu fukneš smajlija in potem cel užaljen da si se samo hecal ko dobiš porcijo, daj no, v osnovni šoli bi to palilo, zdaj pač ne.[/quote]
🙂 Lahko ti ga napišem tud na začetku. A je kaj drugače?[/quote]
Nerazgledan ščinkavec 35 letni.
Kmet si, pa če daš jebenega smajlija na začetku ali koncu. Bil in boš ostal.
Kmet si, pa če daš jebenega smajlija na začetku ali koncu. Bil in boš ostal.[/quote]
No, saj sem vedel, da ni problem v smajliju ampak v dojemanju le tega. :))
Kmet si, pa če daš jebenega smajlija na začetku ali koncu. Bil in boš ostal.[/quote]
To pa fajn, da je kmet. Vsaj en, ki je sposobne kaj narediti in uporabljati možgane. Z blokarji itak nič ni.
To pa fajn, da je kmet. Vsaj en, ki je sposobne kaj narediti in uporabljati možgane. Z blokarji itak nič ni.[/quote]
Pravzaprav je bila moja izjava žalitev za prave kmete, vendar sem predpostavljal, da je jasno, da se v tem primeru “kmet” ne nanaša na status…. vendar se vedno najde nekdo
To pa fajn, da je kmet. Vsaj en, ki je sposobne kaj narediti in uporabljati možgane. Z blokarji itak nič ni.[/quote]
Pravzaprav je bila moja izjava žalitev za prave kmete, vendar sem predpostavljal, da je jasno, da se v tem primeru “kmet” ne nanaša na status…. vendar se vedno najde nekdo[/quote]
Samo totalno bebavi ljudje uporabljajo besedo kmet kot žaljivko.
Vsak, ki ima vsaj malce razuma, besede kmet ne uporablja kot žaljivko.
Pravzaprav je bila moja izjava žalitev za prave kmete, vendar sem predpostavljal, da je jasno, da se v tem primeru “kmet” ne nanaša na status…. vendar se vedno najde nekdo[/quote]
Samo totalno bebavi ljudje uporabljajo besedo kmet kot žaljivko.y
Vsak, ki ima vsaj malce razuma, besede kmet ne uporablja kot žaljivko.[/quote]
.
Samo totalno bebavi ljudje uporabljajo besedo kmet kot žaljivko.
Vsak, ki ima vsaj malce razuma, besede kmet ne uporablja kot žaljivko.[/quote]
Jap, sploh ni žaljivka za vseh tistih na tisoče slovenskih pravih kmetov ki posejejo koruzo poberejo subvencijo potem pa več ne vidijo njive do jeseni ko posušeno koruzo ”požanjejo” Važna je subvencija…. v Sloveniji je beseda kmet, lahko komot žaljivka, tistih par 100 kmetov od 60.000 ki so dejanski KMETI v pravem pomenu, pa tako ne vzamejo to kot žaljivko
Za mene si kmet komaj ko maš več kot 500 hektarov njive…. prej si samo nek kvazi poljedelec…
Matkič, pedji nazaj v šolo. Pa nauči se, da krava ni vijolična. Glede na tvoj komentar, je videt, da tvoj razum sega ravno do vijolične krave. Naprej pa ne.
Ne boš verjel, ampak tudi hrano, ki jo poješ in je pridelana v Italiji, pridelajo kmetje. Ja, še več, tudi hrano s Kitajske pridelajo kmetje.
Pa tvoji predniki so bili tudi kmetje. Težko verjeti, a ne?
Valda…..in kaj pol? Dejansko pridelava je po moje zelo napačen izraz…. hrano pridela ZEMLJA, brez Zemlje je lahko vsak Kmet, pa ne bo pridelal ničesar razen svojega dreka….. Kmetje samo upravljajo z edinim dejanskim pridelovalnikom hrane, to je Zemlja, njo pa res ne uporabljam kot žalitev
Matkič, je tvoj hobi dlakocepljenje ali pa preprosto prepiranje?
Forum je zaprt za komentiranje.