Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?
Nekaj takega kot je tvoj sojenje in o vijolčnih kravah…. bo treba vklopit možgane da boš razumel razliko….. verjetno ti tudi kadiš ,ečprav kadi se samo, ti samo inhaliraš in vlečeš v sebe… pa saj bo, nekoč boš razumel razlike.
Matkič, kdor žali kmete, je jasno, da nima kaj veliko pameti v glavi. To je dejstvo. Pa zdaj se nakuhuj in dlakocepi in še naprej jamrajo kolikor hočeš. Veselo jamranje še naprej ti želim.
Valda…..in kaj pol? Dejansko pridelava je po moje zelo napačen izraz…. hrano pridela ZEMLJA, brez Zemlje je lahko vsak Kmet, pa ne bo pridelal ničesar razen svojega dreka….. Kmetje samo upravljajo z edinim dejanskim pridelovalnikom hrane, to je Zemlja, njo pa res ne uporabljam kot žalitev[/quote]
Seveda, pa rastline se kar same razporedijo po gredicah in njivah. Kdo pa odloči, kje bo katera – zemlja ali rastline same? 🙂
Valda…..in kaj pol? Dejansko pridelava je po moje zelo napačen izraz…. hrano pridela ZEMLJA, brez Zemlje je lahko vsak Kmet, pa ne bo pridelal ničesar razen svojega dreka….. Kmetje samo upravljajo z edinim dejanskim pridelovalnikom hrane, to je Zemlja, njo pa res ne uporabljam kot žalitev[/quote]
Seveda, pa rastline se kar same razporedijo po gredicah in njivah. Kdo pa odloči, kje bo katera – zemlja ali rastline same? :)[/quote]
Veter/gravitacija…. si vidla kakšno rastlino ki bi (naravno) rastla 100 metrov nad tlemi brez povezave z zemljo? Jaz še ne, morda pa ti najdeš prvo….. kako pa misliš da zraste gozd, a človek določi za vsako seme kje bo padlo? Pa borovnice, pa robide, pa orehi, kostanji….. A misliš da je prvo koruzo določil človek kje bo začela rast? Pa krompir…. itd.
grede so pa izum ljudi, to pa je res….. ampak tudi brez gred bi rastline rastle, potrebujejo (načeloma) sonce, prst (s hranilnimi snovmi) in vodo…. grede bi lahko dodali že k oni strani v stolpec kjer je kombajn, traktor, plug in ostalo, ki olajša takšno in drugačno delo z rastlinami in zemljo.
haha računalniški geekec katerega domet je menjava zaslončkov soli glavo kmetom. neprecenljivo
Seveda, pa rastline se kar same razporedijo po gredicah in njivah. Kdo pa odloči, kje bo katera – zemlja ali rastline same? :)[/quote]
Veter/gravitacija…. si vidla kakšno rastlino ki bi (naravno) rastla 100 metrov nad tlemi brez povezave z zemljo? Jaz še ne, morda pa ti najdeš prvo….. kako pa misliš da zraste gozd, a človek določi za vsako seme kje bo padlo? Pa borovnice, pa robide, pa orehi, kostanji….. A misliš da je prvo koruzo določil človek kje bo začela rast? Pa krompir…. itd.
grede so pa izum ljudi, to pa je res….. ampak tudi brez gred bi rastline rastle, potrebujejo (načeloma) sonce, prst (s hranilnimi snovmi) in vodo…. grede bi lahko dodali že k oni strani v stolpec kjer je kombajn, traktor, plug in ostalo, ki olajša takšno in drugačno delo z rastlinami in zemljo.[/quote]
Veter in gravitacija določita tudi pravilne oblike pravokotnih njiv, na katerih rasteta krompir in koruza? Inteligentno, ni kaj. 🙂
Opica….. pravim ti da ja to je človeško delo, ampak da to delo (pravokotnost itd) ni pogoj da bo nekaj zrastlo kajne? Pogoj je seme, prst in voda pa sonce no……
Povej ti meni, a misliš da je prva koruza in krompir rastel v pravokotnih njivah? A so nezemljani prišli uredit njive in posejali prvi krompir v prave oblike njiv?
Govorim o tem da pravokotnost ali kakršnekoli grede ravno NISO osnovni pogoj da rastlina reste, zato kmet ni zaslužen za rast, ampak je zaslužen za to da maksimizira pridelek če že, ker daje takšne in drugačne pogoje skozi mehanizacijo in tudi grede…..
Ta računalniški geekec je za razliko od tebe predelal tudi literaturo za upravljanje podeželja in krajine….. saj bo, nekoč boš kaj več kot bedak 🙂
Pa dajte no fantje, sprostite se malo, jao. Ne bodite no tok nataknjeni na vsako malenkost … Madona, a niste nikdar imeli frendov s katerimi bi se prcali?
Okej, potem je bilo tudi tole spodaj blazno resno? :))
[/quote]
Valda, bi bilo, če ne bi uporabla evidentnih besed kot je joškarica, v tangičih(kera čudna izpeljanka za tangice btw) in še blato…… ker v blatu v tangicah se dogajajo resnično zares naključni pretepi kot pred diskačih….. vsak vikend vidim take scene ja 🙂
Sicer pa frende imam jaz v živo, ne tukaj gori, zakaj bi se z vami prcal?[/quote]
O fak, kakšen bullshit je pa zdaj to?! Pa daj dihaj malo, ne rabiš zapenjat za vsako malenkost. Se sploh znaš kej pohecat al res prav čutiš potrebo po fajtu in provociranju?
RO – Rock Otočec
Blato – značilnost Rock Otočca
Bejba v blatu – spet Rock Otočec
Tangiči – lj. sleng
Joškarca (brez i) – lj. sleng
Frendi & prcanje – mišljeno je bilo, da si pač razvil smisel za zajebancijo v času svojega življenja
Pa saj to ne moreš verjet … I give up ˆˆ
Opica….. pravim ti da ja to je človeško delo, ampak da to delo (pravokotnost itd) ni pogoj da bo nekaj zrastlo kajne? Pogoj je seme, prst in voda pa sonce no……
Povej ti meni, a misliš da je prva koruza in krompir rastel v pravokotnih njivah? A so nezemljani prišli uredit njive in posejali prvi krompir v prave oblike njiv?
Govorim o tem da pravokotnost ali kakršnekoli grede ravno NISO osnovni pogoj da rastlina reste, zato kmet ni zaslužen za rast, ampak je zaslužen za to da maksimizira pridelek če že, ker daje takšne in drugačne pogoje skozi mehanizacijo in tudi grede…..
Ta računalniški geekec je za razliko od tebe predelal tudi literaturo za upravljanje podeželja in krajine….. saj bo, nekoč boš kaj več kot bedak :)[/quote]
Napisal si, da zelenjavo pridela zemlja, ne kmet, zdaj se greš pa odklone daleč v preteklost. Ne misli, da te nihče ni poštekal.
Ta računalniški geekec je za razliko od tebe predelal tudi literaturo za upravljanje podeželja in krajine….. saj bo, nekoč boš kaj več kot bedak :)[/quote]
Napisal si, da zelenjavo pridela zemlja, ne kmet, zdaj se greš pa odklone daleč v preteklost. Ne misli, da te nihče ni poštekal.[/quote]
Ne pridela, zraste! Govorim ti o tem, da ni potrebno naredit gred, da bo nekaj zrastlo, niti ni potrebno imet pravokotne njive kajne, to je posledica človeškega posega, ne pa naravnega cikla rasti hrane takšne in drugačne. In od tod moja primerjava, to da oni danes to delajo, ne zanikam, ampak potrebno pa ni, gledano z naravnega vidika.
Kmeti niso pridelovalci so samo nabiralci hrane, edino kaj je razliak med njimi in tistimi nabiralci izpred nekaj tisoč let, je v tem, da imajo mehanizaciji, škropiva, in da so si pametno pripeljali hrano posadit na ”dvorišče”
Kot kaže res nisi poštekala. Povej mi, kaj je kmet brez zemlje? A lahko pridela hrano? Obratno zemlja lahko brez kmeta ”pridela” hrano kajne? Torej kdo je (osnovni) ”pridelovalec” ? Kmet ali Zemlja(zemlja)?
A o seksu si tudi bral? Kolko polj si pa obdelal? Oprosti kot totalno zamenljiv “računalniški tehnik” (po domače povedano pritisneš reset in kak zaslonček zamenjaš) res nimaš avtoritete da bi govoril o delu kmeta.
A o seksu si tudi bral? Kolko polj si pa obdelal? Oprosti kot totalno zamenljiv “računalniški tehnik” (po domače povedano pritisneš reset in kak zaslonček zamenjaš) res nimaš avtoritete da bi govoril o delu kmeta.[/quote]
A to sodiš po sebi, ki bereš o seksu ker druga ne dobiš? Grem stavit da iamm več poklicev in certifikatov na raznoraznih področjih od tebe, ampak saj veš, hvali se preko neta, tu ti je dovoljeno, v reali pa spet še ena tiha miška 🙂
Pa fajn obdeluj svoje ”polje” to je vse kar imaš v glavi namreč, nerodovitno polje da ne bo pomote….. plevel
Mimogrede, tole me je nasmejalo, s tem si pokazal svoje znanje o računalnikih da niti ne omenjam uporabe ”reseta” za zamenjanje zaslona….. neprecenljivo.
Napisal si, da zelenjavo pridela zemlja, ne kmet, zdaj se greš pa odklone daleč v preteklost. Ne misli, da te nihče ni poštekal.[/quote]
Ne pridela, zraste! Govorim ti o tem, da ni potrebno naredit gred, da bo nekaj zrastlo, niti ni potrebno imet pravokotne njive kajne, to je posledica človeškega posega, ne pa naravnega cikla rasti hrane takšne in drugačne. In od tod moja primerjava, to da oni danes to delajo, ne zanikam, ampak potrebno pa ni, gledano z naravnega vidika.
Kmeti niso pridelovalci so samo nabiralci hrane, edino kaj je razliak med njimi in tistimi nabiralci izpred nekaj tisoč let, je v tem, da imajo mehanizaciji, škropiva, in da so si pametno pripeljali hrano posadit na ”dvorišče”
Kot kaže res nisi poštekala. Povej mi, kaj je kmet brez zemlje? A lahko pridela hrano? Obratno zemlja lahko brez kmeta ”pridela” hrano kajne? Torej kdo je (osnovni) ”pridelovalec” ? Kmet ali Zemlja(zemlja)?[/quote]
Tole spodaj si ti napisal, a ne?
Ne seri, Matkic.
Ja wow, in kaj zdaj, ker se mi ne ljubi dat narekovajev gor? Saj sem dal v zgornjem prispevku tudi ”pridela” spet spregledaš bistvo in nočeš odgovorit.
Kdo lahko pridela/”pridela” hrano, Zemlja/zemlja brez kmeta ali kmet brez Zemlje/zemlje?
Ko boš to odgovorila, si boš odgovorila vse o čemer govorim. Saj bo šlo nekoč, pogooglaj malo.
O tvojih poskusih ničelne teorije ki jo izvajaš nad mojimi replikami pa ne bom več komentiral od tega trenutka naprej, saj zdaj vem da boš namesto boldanega, spet poiskala nekaj tretjega in replicirala in s tem poskušala ovrečt moje besede, ker se je pretežko sprijaznit, da Zemlja z zemljo ”pridela” brez kmeta…..
Pa saj bo. komentiraj dzaj nek drug del, pa spet preskoči bistvo, saj vem da zmoreš, si že dokazala.
Za razliko od tebe grem po vrsti, ne skačem malo naprej, pa malo nazaj. Mešaš meglo, to je pa tudi vse. To, da mojih postov ne boš komentiral, si napisal že zdavnaj – le kdo ti še verjame? 🙂
Vzgoja rastlin in zelenjave brez zemlje ali z drugim imenom hidroponika.
Pri tem procesu gre za vzgojo rastlin s pomočjo vode, vodi dodajamo raztopine z hranilnimi snovmi, te pa rastline nato posrkajo iz vode. V 18. stoletju so znanstveniki odkrili, da rastline absorbirajo mineralne hranilne snovi iz vode. V naravi so te snovi prisotne v zemlji, vendar ta ni nujno potrebna pri pridelavi, če vodi naknadno dodamo te snovi lahko zemljo izključimo iz procesa. Na tak način lahko gojimo skoraj vse rastline.
Mimogrede, tole me je nasmejalo, s tem si pokazal svoje znanje o računalnikih da niti ne omenjam uporabe ”reseta” za zamenjanje zaslona….. neprecenljivo.[/quote]
Ti si pokazal svoje znanje slovenščine. Ne vidiš da je “in” med resetom in kakim zaslončkom? Pravim da resetiraš kako zadevico in pa da kak zaslonček zamenjaš. To je pa tudi tvoj domet računalniškega znanja, kar veva oba. Razen osnovnih tehničnih zadev, neke višje računalniškega znanja nimaš.
Mimogrede, tole me je nasmejalo, s tem si pokazal svoje znanje o računalnikih da niti ne omenjam uporabe ”reseta” za zamenjanje zaslona….. neprecenljivo.[/quote]
Ti si pokazal svoje znanje slovenščine. Ne vidiš da je “in” med resetom in kakim zaslončkom? Pravim da resetiraš kako zadevico in pa da kak zaslonček zamenjaš. To je pa tudi tvoj domet računalniškega znanja, kar veva oba. Razen osnovnih tehničnih zadev, neke višje računalniškega znanja nimaš.[/quote]
daj prvo poglej kaj vse servisi menjujejo in delajo, potem pa govori, lepo te prosim, res se mi več ne ljubi ubadat s takim neregistriranim moronom. A boš naslednjič spet pod drugim nikom drkal, to da veš da sem ”računalniški tehnik” te je izdalo že zdavnaj, kako dolgo že čitaš MON?
Ti pojma nimaš kakšno računalniško znanje imam jaz, ampak saj tako to je, na MONu (beri internetu) in v parlamentu lahko vsak govori kaj hoče, daj si duška…..
Usput pa pogooglaj reballing rework PCB assembly ipd zadeve, da boš seznanjen z serviserji, strojne opreme…… če ti s šraufencigerjem delaš to potem ne pomeni da smo serviserji omejeni na tvoj nivo
Ti si pokazal svoje znanje slovenščine. Ne vidiš da je “in” med resetom in kakim zaslončkom? Pravim da resetiraš kako zadevico in pa da kak zaslonček zamenjaš. To je pa tudi tvoj domet računalniškega znanja, kar veva oba. Razen osnovnih tehničnih zadev, neke višje računalniškega znanja nimaš.[/quote]
daj prvo poglej kaj vse servisi menjujejo in delajo, potem pa govori, lepo te prosim, res se mi več ne ljubi ubadat s takim neregistriranim moronom. A boš naslednjič spet pod drugim nikom drkal, to da veš da sem ”računalniški tehnik” te je izdalo že zdavnaj, kako dolgo že čitaš MON?
Ti pojma nimaš kakšno računalniško znanje imam jaz, ampak saj tako to je, na MONu (beri internetu) in v parlamentu lahko vsak govori kaj hoče, daj si duška…..
Usput pa pogooglaj reballing rework PCB assembly ipd zadeve, da boš seznanjen z serviserji, strojne opreme…… če ti s šraufencigerjem delaš to potem ne pomeni da smo serviserji omejeni na tvoj nivo[/quote]
Poglej dečko. Ustvaril nisi ničesar, nimaš nobenega naprednega znanja. Si kot hišnik, ali kmet. Samo za tehnološke igračke. Isto tudi kmet in hišnik mislijo da so stručki. Ti pa sigurno nisi avtoriteta, da bi komentiral njihovo delo, saj si na istem nivoju.
Usput pa pogooglaj reballing rework PCB assembly ipd zadeve, da boš seznanjen z serviserji, strojne opreme…… če ti s šraufencigerjem delaš to potem ne pomeni da smo serviserji omejeni na tvoj nivo[/quote]
Poglej dečko. Ustvaril nisi ničesar, nimaš nobenega naprednega znanja. Si kot hišnik, ali kmet. Samo za tehnološke igračke. Isto tudi kmet in hišnik mislijo da so stručki. Ti pa sigurno nisi avtoriteta, da bi komentiral njihovo delo, saj si na istem nivoju.[/quote]
Daj zbudi se no, ostal si v preteklosti….. imaš zastarele podatke o meni, ker novih pač nisem vrgel na tla da bi glodali sveže kosti…..
Pa saj bo….. tvoja razpredelnica o meni je porazno outdatana… ampak dopolnjeval ti je ne bom, naj te gloda, za tebe sem skratka doktor na področjih kjer delam, pa sem še daleč od 30 letnika 🙂
:))))
-;)))))
Pa da ne boš mislil, verjamem da si ti za mene kje doktor v znanju in sposobnostih, namreč pri večini je tako…..
:)))))
:))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.