Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Poglej Skela, kaj si zakuhala zaradi ene šale, kmečki upor se obeta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe bomo pa nabili pa sežgali kot svarilo kaj se bo zgodilo drugim :)))))))))))))))))))))))))))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kmetje z vilami, brez varnostnikov, da bo Matkičevim prizadevanjem za enakopravnost zadoščeno. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vidiš, Marko, koliko smajlijev si dobil! 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kmetje z vilami, brez varnostnikov, da bo Matkičevim prizadevanjem za enakopravnost zadoščeno. :)[/quote]

Kje pa so kmetice? A kuhajo doma babe enakopravne, marš v prvo vrsto če so enakopravne :))))))))))))))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kmetje z vilami, brez varnostnikov, da bo Matkičevim prizadevanjem za enakopravnost zadoščeno. :)[/quote]

Kje pa so kmetice? A kuhajo doma babe enakopravne, marš v prvo vrsto če so enakopravne :))))))))))))))))[/quote]

Ob robu bodo stale in se petelinčkom smejale… 🙂

Daj Matkič, pokaži, da si res pameten in jej le tisto hrano, ki je ne pridelajo kmetje. Samo tisto, ki se sama useje, dozori, samo tisto naberi in jej.
Dokler pa tega ne počneš pa se še kako smešiš.
Res je smešno, ko en blokar, ki ne vidi dalje kot do svojega računalnika in ta računalnik mu je edino okno v svet, trobi o kmetih. Ha ha ha.
Pa tebe ja pobere, če ti odvzamejo računalnik. Daj kdaj stopi ven iz svojega bloka, pusti doma računalnik in pojdi pogledat kako se pridela tvoja hrana.

Saj ne morem verjet kaj je zdaj nastalo. Iz pič.ke ste kapelco naredili

Hja, tko je, če vedno nekdo sika in išče fajt, kar se pa tukaj itak skoz dogaja.

Do tega pride, ko človek ne zastopi heca. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja.. namesto da bi se kako drugače “fajtali” 🙂

Ja.. namesto da bi se kako drugače “fajtali” :)[/quote]

Saj eni se ^^

Drugač bi pa z veseljem komu tukaj kaj konkretnega zalučala v glavo 🙂

Ja.. namesto da bi se kako drugače “fajtali” :)[/quote]

Saj eni se ^^

Drugač bi pa z veseljem komu tukaj kaj konkretnega zalučala v glavo :)[/quote]
🙂 hvala bogu..
Kar se metanja konkretnih stvari komu v glavo tiče… sva že dva. 🙂

Do tega pride, ko človek ne zastopi heca. :)[/quote]

Ja, ker pretepanje v blatu na RO je recimo smrtno resna stvar!

Zdej bo matkec spet popizdil 🙂

Zdej bo matkec spet popizdil :)[/quote]

Človek se tako trudi razlagat, vse v % piše, vi pa takole…. 😉

To pretepanje zna bit na momente tud erotično….
Zdaj bo pa 3/4 foruma popizdilo

Človek se tako trudi razlagat, vse v % piše, vi pa takole…. ;)[/quote]
Matkič je čist ok …..

Res je, nehvaležni packi smo. Pfej nas bodi.

@enTip
: seveda je čist kul, sam ko ne pošteka neke šale in potem smrtno resno udari nazaj. Kul je 🙂

@enTip
: seveda je čist kul, sam ko ne pošteka neke šale in potem smrtno resno udari nazaj. Kul je :)[/quote]
On marsikaj pošteka… iz tira ga spravijo podjebavanja ala Markec in Skela… no priznam mene tud… sam s to razliko, da se mi ne da s tema dvema prepirat. Matkič ima pa neizmerno voljo…

Matkič je čist ok …..[/quote]…dokler ne zamenja vzrok in posledico in začne cepit dlake.

@enTip
: seveda je čist kul, sam ko ne pošteka neke šale in potem smrtno resno udari nazaj. Kul je :)[/quote]
On marsikaj pošteka… iz tira ga spravijo podjebavanja ala Markec in Skela… no priznam mene tud… sam s to razliko, da se mi ne da s tema dvema prepirat. Matkič ima pa neizmerno voljo…[/quote]

Errr, zame to ni ravno imet voljo, ampak čist običen ego issue, torej bolj neka potreba po “verbalni zmagi”, ki je pa konec dneva itak scanje v veter …

On marsikaj pošteka… iz tira ga spravijo podjebavanja ala Markec in Skela… no priznam mene tud… sam s to razliko, da se mi ne da s tema dvema prepirat. Matkič ima pa neizmerno voljo…[/quote]

Errr, zame to ni ravno imet voljo, ampak čist običen ego issue, torej bolj neka potreba po “verbalni zmagi”, ki je pa konec dneva itak scanje v veter …[/quote]
hmmm nekako se moram strinjat s tabo… predvsem metafora o scanju mi je všeč 🙂

Len je, decimalke kar ignorira. 🙂

Daj kaj če bi se vi vsi skupaj spravli kaj produktivnega delat namesto da se pogovarjate o meni med tednom dopoldan?

Ščijem v veter, pa še vedno ste vsi poscani ker odgovarjate…. zanimivo…. kaj šele da obrnem curek v pravo stran

Itak je dokaz kako fail je tale MON z mojo temo kejr sem se potrudil in prilimal dejansko dober filmček pa se je pokazalo, da plehko večinsko občinstvo MONa ni sposobno prebavit take teme…. tu se cel čas ščije v veter, če že, ker najbolj komentirane teme so itak od začetka do konca scanje v veter, samo pač ker ste vsi v isto smer obrnjeni, se vam zdi da je prava, pa ni

Men je bolj zanimivo, da ženska uporabi metaforo o “scanju v veter”… ženska pravim. Ki itak počepne ob scanju in je veter naj ne bi motil… pa kljub temu, po scanju porabi paklc robcev, ker je mokra in poscana od pič.ke do riti… pa je lahko čista bonaca.
Tako da bi bilo lepo, če bi si ženske umislile kako svojo foro 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close