Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Tale “ne ženska” fora je bila uporabljena za Matkica, torej je bila upravičeno. 😉
Drugače pa ni poanta scanja v veter v tem ali kdo počepne ali ne ampak, da če se še tako trudiš je veter močnejši od tebe in si na koncu ves moker….
Matkic se mi zdi že kar mal rumen in zaudarja po scanju od vsega tega početja. 😉
Mogoče bi bilo bolje, da bi v prihodnje počepnil? :))

Njegovi (in še od koga) prispevki le odslikavajo erotofobnost in nezmožnost empatije, žal.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ščijem v veter, pa še vedno ste vsi poscani ker odgovarjate…. zanimivo…. kaj šele da obrnem curek v pravo stran

Itak je dokaz kako fail je tale MON z mojo temo kejr sem se potrudil in prilimal dejansko dober filmček pa se je pokazalo, da plehko večinsko občinstvo MONa ni sposobno prebavit take teme…. tu se cel čas ščije v veter, če že, ker najbolj komentirane teme so itak od začetka do konca scanje v veter, samo pač ker ste vsi v isto smer obrnjeni, se vam zdi da je prava, pa ni[/quote]

Matkic, ti resno čist preveč zakompliciraš vsako stvar in čist prveč osebno vzameš vse … Prava princeska na zrnu graha si.

Scanje v veter je vrhunska prispodoba za brezvezno porabo časa in energije, torej za situacije, kjer realno ne moreš pričakovati nekega efekta in pogosto zbuja še dodatne nepotrebne zaplete.

Matkič. sam sebi pljuvaš v skledo. Kdaj boš to dojel? Šimfaš svoje dnevne sogovornike, katerim posvetiš sumasumarum več časa, kot svojim tapravim frendom ali družini, pa jih pljuvaš, kako debilni in nerazgledani so. Zakaj za vraga potem zabijaš tu gor ure in ure? Daj no, utemelji svojo konstantno prisotnost tukaj. Me že skoraj zanima kaj boš privlekel ven.

Spet niste dojeli…. 🙁

Ščijem v veter, pa še vedno ste vsi poscani ker odgovarjate…. zanimivo…. kaj šele da obrnem curek v pravo stran

Itak je dokaz kako fail je tale MON z mojo temo kejr sem se potrudil in prilimal dejansko dober filmček pa se je pokazalo, da plehko večinsko občinstvo MONa ni sposobno prebavit take teme…. tu se cel čas ščije v veter, če že, ker najbolj komentirane teme so itak od začetka do konca scanje v veter, samo pač ker ste vsi v isto smer obrnjeni, se vam zdi da je prava, pa ni[/quote]

Matkic, ti resno čist preveč zakompliciraš vsako stvar in čist prveč osebno vzameš vse … Prava princeska na zrnu graha si.

Scanje v veter je vrhunska prispodoba za brezvezno porabo časa in energije, torej za situacije, kjer realno ne moreš pričakovati nekega efekta in pogosto zbuja še dodatne nepotrebne zaplete.

Matkič. sam sebi pljuvaš v skledo. Kdaj boš to dojel? Šimfaš svoje dnevne sogovornike, katerim posvetiš sumasumarum več časa, kot svojim tapravim frendom ali družini, pa jih pljuvaš, kako debilni in nerazgledani so. Zakaj za vraga potem zabijaš tu gor ure in ure? Daj no, utemelji svojo konstantno prisotnost tukaj. Me že skoraj zanima kaj boš privlekel ven.[/quote]

Seveda, in koliko minut si naštela moj čas na MONu, da lahko relevantno govoriš o sumasumarumu mojega lajfa? Ali to tako po občutku brez realnih oprijemljivih dokazov?

Zakaj bi moral jaz karkoli utemeljevat komurkoli, najprej mi to razloži potem ti bom utemeljil….. mojo ”konstantno” prisotnost (mimogrede za konstantno prisotnost, bi tudi rad kakšen dokaz a veš, ne morem utemeljevat nekaj kar mi ni dokazano…. aja ne spet sem ”preresno” vzel kajne, a si se hecala al pač ne vzamem kot bi moral po tvoje itd.)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič. sam sebi pljuvaš v skledo. Kdaj boš to dojel? Šimfaš svoje dnevne sogovornike, katerim posvetiš sumasumarum več časa, kot svojim tapravim frendom ali družini, pa jih pljuvaš, kako debilni in nerazgledani so. Zakaj za vraga potem zabijaš tu gor ure in ure? Daj no, utemelji svojo konstantno prisotnost tukaj. Me že skoraj zanima kaj boš privlekel ven.[/quote]

Seveda, in koliko minut si naštela moj čas na MONu, da lahko relevantno govoriš o sumasumarumu mojega lajfa? Ali to tako po občutku brez realnih oprijemljivih dokazov?

Zakaj bi moral jaz karkoli utemeljevat komurkoli, najprej mi to razloži potem ti bom utemeljil….. mojo ”konstantno” prisotnost (mimogrede za konstantno prisotnost, bi tudi rad kakšen dokaz a veš, ne morem utemeljevat nekaj kar mi ni dokazano…. aja ne spet sem ”preresno” vzel kajne, a si se hecala al pač ne vzamem kot bi moral po tvoje itd.)[/quote]

Matkic še malo dregaj pa bo še tebe scat peljala tako kot je zadnjič NSja…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj bi moral jaz karkoli utemeljevat komurkoli, najprej mi to razloži potem ti bom utemeljil….. mojo ”konstantno” prisotnost (mimogrede za konstantno prisotnost, bi tudi rad kakšen dokaz a veš, ne morem utemeljevat nekaj kar mi ni dokazano…. aja ne spet sem ”preresno” vzel kajne, a si se hecala al pač ne vzamem kot bi moral po tvoje itd.)[/quote]

Matkic še malo dregaj pa bo še tebe scat peljala tako kot je zadnjič NSja…. ;)[/quote]
Saj če si bo prej umila roke, najbrž ne bo imel nič proti 🙂

Ja, povsem po občutku, brez realnih oprijemljivih dokazov.
Kakšni dokazi no, a si zmešan? Pa kak psihopat bi mogla bit, da bi ti šla štet minute, delat printscreene, etc, etc? Bi bil večji užitek vrtanje luknje v koleno s tavelkim svedrom.

Saj veš, da si aktiven uporabnik in da na MONu preživiš veliko svojega časa. Saj je OK, saj nihče ne pravi, da je s tem kaj narobe. Samo ne moreš se “družit” (virtualno seveda) z ljudmi, jim posvečati en kup svojega časa in energije, v isti sapi pa jim govorit, da so vsi skupaj moroni. Kaj potem komuniciranje s temi ljudmi pove o tebi?

Ehh, spet cepiš dlake. Pa kaj se delaš bedastega – kot, da ne bi ne ti in vsi ostali vedeli, da si vsak dan že pitajboga koliko mesecev ali let prisoten tukaj. Bluziš z nekimi dokazi in jada, jada, v resnici je šlo pa za povsem preprosto vprašanje in namesto, da bi odgovoril se izmikaš z nekimi za lase privlečenimi argumenti, kot so dokazila. Daj no, Matkec :))

Lahko ponovim, vprašanje je bilo namreč precej enostavno: zakaj visiš na monu, če je pa velika večina uporabnikov tako plehkih, da ni sposobnih prebaviti nečesa, o čemer bi pač ti na random debatiral? Zakaj torej porabljaš svoj dragoceni čas in energijo, da nam moronom dopoveduješ stvari, ki smo jih preneumni razumeti?

Meni se res ne cepit atomov, ker nima smisla, predvsem pa pri tebi to traja v nedogled. To je ves point. Kompliciraš pač. Jaz ne visim tukaj, da ti bom pametovala , ampak da zabijem tistega nekaj časa, se komu kaj nasmejem ali pohecam in čao miki. Zateženih in morbidnih stvari me že tako ali tako neizbežno čaka na vsakem koraku tekom vsakega dneva, ne bi si še tukaj samoiniciativno ustvarjala takega razpoloženja.

Se koga tole asocira na zajfnice 🙂

Torej kako lahko govoriš o čemerkoli brez dokazov? A tako bi zgledala tvoja sodba? Po občutku je Janša kriv pa še kdo kajne?

veliko, en kup, vsi……. boldan del tvoje replike, prva dva sta skrajno relevantna in manipulativna, a veš ono ko ministrica reče, da smo že VELIKO naredili, pa niso pol k naredli za nikogar….. kar se pa tiče VSI, pa mi prosim citiraj kje sem to eksplicitno napisal….. večina pač ni vsi, večina je več kot 50%, vsi pa je 100%, zmes je še ogromno. Dovolj pa je eden uporabnik ki je vreden mojega ”zadrževanja” ali obiskovanja te ”beznice” moronov. To da komentiram še karkoli drugega pomeni samo to, da težko preberem in ne komentiram, kot bi težko gledal kako tip pretepa punco in ne naredil nič…..

Bedastega se delam? A zato ker hočem da je sintaksa pravilna, da ne uporabljaš političarsko manipulacijo besed ki so neizmerljive in skrajno relativne? Uporabljaš pa mešanico besed kot je ”veliko” hkrati pa si drzneš še uporabit besedo ki zajema nekaj tako 100% kot je ”vsak dan” Daj povej mi kako naj odgovarjam na vprašanja kjer se mi konstantno podtika nekaj kar ni res? Če bom na tole odgovoril potem se bom zlagal ker bom potrdil da sem res vsak dan tukaj, če pa boš napisala neoprijemljivo kot je ”veliko” pa jaz enako ne vem kaj je za tebe veliko in ker je to za vsakega drugač, se lahko ne strinjam s tvojo razlago in želim oprijemljivo številko bodisi v urah, dneh ali nečem drugem kar je objektivno.

Evo spet iz absolutnega k skrajno relativnem in to samo v enem prispevku oz. repliki….. iz ”vsak dan” smo prišli na ”visiš na monu”, iz ”vsi”, smo prišli na ”velika večina” in potem ti od mene pričakuješ da bom na takšna vprašanja podajal odgovor?

No če nima smisla, ne vem zakaj se sploh spravljaš komentirat moje prispevke, če hočeš samo hec, a da lahko potem kao užaljeno rečeš da si se samo hecala, in da naj ne jemljem preresno? Potem je res po moje bolje za oba, da jih enostavno preskočiš in ”čao miki”.

Boš prej prišla do zateženih in morbidnih ”stvari” v lajfu….. 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

1) Bla, bla, bla …

2) Že v štartu ne morem resno jemati nekoga, ki meni, da z ljudmi ravnam enako, kot s psi (torej jih dresiram). S takimi sogovorniki tudi nisem niti malo zainteresirana imeti dolgih ter duhamornih razprav, razvlečenih v nedogled, kjer se več ali manj trese gora, rodi se pa, no, nič. Postavila sem vprašanje, pričakovala odgovor. Ga ni? Ok, ad acta.

3) Čao, Miki 🙂

Hehe, Matkič… Se te kar predstavljam na govorniškem odru, na malo višjem odru in grmiš dol na množico v stilu el commandante-ja.
Čestitam!

[img]http://www.historyofcuba.com/images/castro1.JPG[/img]

Tale Anabanana se je pa tako v odgovore Matkiču angažirala, kot bi bila zaljubljena …Za kakega Markota si nikoli ni toliko časa vzela. Klasičen dokaz, da se v svojih najbolj sočnih letih in verzijah vedno v zajebane desce zacopajo. Marko bo pa čez deset let ostanke razočaranih žensk po kanalih interneta pobiral.

Jup, I ♥ Matkic.

Končno spet en parček tukaj 🙂

Ponudbe je vedno dovolj. Če baba dobro zgleda, je urejena, nasmejana ipd… je v vsakem trenutku življenja in na vsakem koraku deležna poželjivih pogledov (požri se!). Ej, mimogrede, ful sem vesela, da si dobil šiht.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Najbrž se štejejo za ponudbe tudi žvižgi sezonskih delavcev?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa kaj bi ti brez moških da te rešujejo… 😛

Zdaj, kdaj imajo sezono jih res ne sprašujem.

he he

Ne, resno, tudi jaz ne opažam, da bi dedci kaj prida na ženske navalili z nekimi ponudbami, razen zvečer v kakšnih klubih, malo pod vplivom alkohola…..jaz mislim, da je večina žensk, ki govori, da imajo “veliko ponudb”, registriranih na kakšnem portalu, kjer se pustijo f.ukfehtarjem prositi…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, nikoli se mi ni bilo treba ubadati s tem kako dobiti “seksualno ponudbo”. Kako pa takšno ponudbo na olikan način zavrniti, pa precej pogosto. Še posebej zoprno je, če veš, da boš s to osebo v prihodnje še v stikih.

Z (vsemi vrstami) “sezoncev” gre najlažje. Vrnem nasmeh in srečno Kekec.
Saj je že tako dobil več, kot je pravzaprav pričakoval.

Pa kaj bi ti brez moških da te rešujejo… :P[/quote]

Če ne bi bilo takih, ki težijo, ne bi rabila niti zaščite takih, ki me branijo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Razumem iz izkušenj mojih prijateljic, ko smo kje veni kako je to za žensko. Nič ni narobe, če znajo prebrati kdaj ne res pomeni ne in da bolj kot siliš manj imaš možnosti. Eni osvajajo na način, da je že direkt nadlegovanje, samo da tega ne razumejo v svojih malih glavah.

Zavedaj se, da “tukaj sem, da se naplešem s prijateljicami” ne obstaja v moškem svetu. Tam si samo tarča. In itak če si tam ali pa si bimba ki celo sprejme pijačo itak da moraš dat noge narazen, logično. Ampak tudi ženska se mora znat obnašati in pravilno zavrniti. Ene nimajo nikoli problemov s tem. Za vse ostalo pa ja…se kateri od moških zlaže da je njen mož in da je noseča…spet. Če pa še to ne pomaga pa si očitno v napačnem lokalu oz. ko greš tako ven moraš sprejeti tudi nadlegovanje in hantle.

Ženske verjamite mi, za vas je še vedno lahko, kot ste že same ugotovile, takoj imate trop belih vitezov, ki vas branijo. In tudi prav je tako, dokler ženska tega ne izkorišča. Moški dobimo samo batine in to je to.

Ampak roko na srce, nobene ženske ne moti osvajanje, moti jih kateri moški jih osvajajo in na kakšen način. Starejše kot so, nižja je kvaliteta osvajalcev. Nekega dne pa jih več ne bo, tako da uživaj dokler lahko, baje kasneje pogrešaš.

A ti pa nisi? Zakaj pa potem Zavca ne bi počil? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni čisto zmeraj tako. Mene je večkrat kaka z ritjo suvala v jajca, ko sem hotel z njo kaj več me je pa odjebala. Tako da ni to čisto res. Babe so pač zelo nepredvidljive. Pač v disko se ne hodi pecat bab. Tam se družijo navadno taki ki se med sabo že poznajo in novih ne pustijo zraven. Tam ima že vsaka svojega tipa, tista ki ga nima je pač prišla na ples s prijateljicami. Morda je bil disko pred dvajsetimi, tridesetimi leti prostor za spoznavanje novih ljudi, sklepanje prijateljstev… danes pa to ni več. Večina partnerstev se danes sklene na študiju,disko je samo prostor za zabavo. Pač vsem ni usojeno biti v paru in se treba sprijaznit s tem. Tistim ki jim je usojeno pa se že zgodi ko pride čas za to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close