Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

Zakaj ženske lažejo o seksualnih ponudbah?

A ti pa nisi? Zakaj pa potem Zavca ne bi počil? ;)[/quote]

Haha! Tukaj je pa keč! Zavec je sicer hiter a dober udarec od človeka, ki je kakih 40-50kg težji od njega, ga gotovo položi. En udarec na pravo mesto!

Boš ti položil profesionalnega boksarja, ki je težek nekaj čez 70 kil in nima špeha. Boš ja. Ko te on trofi, še veš ne, kaj je priletelo. Pa če imaš 130 kil.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah, eč ti v diskoteki ne gre, si pač drugo tržno nišo najdi. Ali pa odmisli babe.

In ravno pri teh, ki jih omenjaš v zadnjem stavku, včasih zaleže samo in zgolj varnostnik.

Obstaja, obstaja. Nekateri to dojamejo sami, nekateri se morajo pa tega naučiti. Sama sem zelo previdna, od koga in na kakšen način sprejmem pijačo. Od nekih padalcev, ki jih vidim prvič v življenju, ponavadi ne. Ne samo zato, ker sem v zvezi, ampak tudi za to, ker sem ponavadi v družbi prijateljev, ki jim dajem prednost tudi pri porabi svojega časa. Če se nek neznanec vklopi v našo družbo, je okej, v tem, da bi zavoljo njega zapustila svojo družbo, pa ne vidim smisla.

Se strinjam. Sama najprej vedno prijazno odklonil, nadaljnji razvoj dogodkov je odvisen pa od prej omenjene sposobnosti prepoznavanja, kdaj je smiselno vztrajati in kdaj ne.

Moški, ki se znajo obnašati, praviloma ne dobijo batin, saj nismo v Peklenski pomaranči.

Ne moti osvajanje, motita pa vsiljivost in nadlegovanje.

Hočeš reči, da z letom moškim upade sposobnost osvajanja (ali zakaj kvaliteta osvajalcev pade)? Po mojem mnenju malo na pamet govoriš.

Daj ta predvidevanja raje prepusti jasnovidcem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni čisto zmeraj tako. Mene je večkrat kaka z ritjo suvala v jajca, ko sem hotel z njo kaj več me je pa odjebala. Tako da ni to čisto res. Babe so pač zelo nepredvidljive. Pač v disko se ne hodi pecat bab. Tam se družijo navadno taki ki se med sabo že poznajo in novih ne pustijo zraven. Tam ima že vsaka svojega tipa, tista ki ga nima je pač prišla na ples s prijateljicami. Morda je bil disko pred dvajsetimi, tridesetimi leti prostor za spoznavanje novih ljudi, sklepanje prijateljstev… danes pa to ni več. Večina partnerstev se danes sklene na študiju,disko je samo prostor za zabavo. Pač vsem ni usojeno biti v paru in se treba sprijaznit s tem. Tistim ki jim je usojeno pa se že zgodi ko pride čas za to.[/quote]Mislim da bojo diskoteke v roku 20-ih let izumrle. Že danes jih je veliko manj kot pred desetimi leti.Saj se odpirajo nove a se po kakem letu dveh spet zaprejo, za razliko od nekdanjih ki so obstajale tudi po dvajset let.

Eh, nočno življenje v LJ in MB nič ne izumira, kaj šele v večjih mestih sveta. So pa klasične diskoteke nadomestili manjši klubi.

A ti pa nisi? Zakaj pa potem Zavca ne bi počil? ;)[/quote]

Haha! Tukaj je pa keč! Zavec je sicer hiter a dober udarec od človeka, ki je kakih 40-50kg težji od njega, ga gotovo položi. En udarec na pravo mesto![/quote]
Kok si pa ti pameten.

Ni čisto zmeraj tako. Mene je večkrat kaka z ritjo suvala v jajca, ko sem hotel z njo kaj več me je pa odjebala. Tako da ni to čisto res. Babe so pač zelo nepredvidljive. Pač v disko se ne hodi pecat bab. Tam se družijo navadno taki ki se med sabo že poznajo in novih ne pustijo zraven. Tam ima že vsaka svojega tipa, tista ki ga nima je pač prišla na ples s prijateljicami. Morda je bil disko pred dvajsetimi, tridesetimi leti prostor za spoznavanje novih ljudi, sklepanje prijateljstev… danes pa to ni več. Večina partnerstev se danes sklene na študiju,disko je samo prostor za zabavo. Pač vsem ni usojeno biti v paru in se treba sprijaznit s tem. Tistim ki jim je usojeno pa se že zgodi ko pride čas za to.[/quote]Mislim da bojo diskoteke v roku 20-ih let izumrle. Že danes jih je veliko manj kot pred desetimi leti.Saj se odpirajo nove a se po kakem letu dveh spet zaprejo, za razliko od nekdanjih ki so obstajale tudi po dvajset let.[/quote]
Diskoteke ne bodo nikoli izumrle.

Mislim da bojo diskoteke v roku 20-ih let izumrle. Že danes jih je veliko manj kot pred desetimi leti.Saj se odpirajo nove a se po kakem letu dveh spet zaprejo, za razliko od nekdanjih ki so obstajale tudi po dvajset let.[/quote]
Diskoteke ne bodo nikoli izumrle.[/quote] Bodo, bodo.Boš videl!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close