Zakaj ženske ne marajo ‘good guysov’?
ojej, a ti je nekdo na žulj stopil? 🙂
pojdi k mamici, bo popihala!
ojej, a ti je nekdo na žulj stopil? 🙂
pojdi k mamici, bo popihala!
[/quote]
Čakaj… kdo tukaj pizdi nad babami?
ja dobra poanta, mevže naj malo počakajo, da se punca naveliča jebachev in se tam nekje pri 30 odloči poročiti. Potem bo pa spet rabila jebache, d abeži iz bednega vsakdana z mevžo.
A je še komu všeč, kako general Glanzkopf več kot očitno črpa modrosti iz svojega lastnega življenja in na ta način pomaga mnogim, da ne ponavljajo njegovih neumnosti?
ženske ste res vse iste, samo za denar vam gre
[/quote]
Tiste, ki lahko izbirajo, zagotovo ne bodo vzele nekega nesposobnega medlega palčka brez hrbtenice. Taki lahko dobijo sebi primerne punce, problem pa je, ker ciljajo na ženske, ki niso v njihovem razredu.
Sam da deli modrost 🙂
Ma good guys je ponavadi boječ, si ne upa pristopit in ga življenje ni izučilo, da se ne splača biti preveč good guy, ker s tem ne prideš nikamor in si tako medlo prisoten.
Kot sem že 100 x rekel, zdrava mera bad guya in good guya in si zmagal, good guy doma in bad guy zunaj pa te ima ženska rada, svet te pa pusti na miru…
Pikec, jaz sem večni samec. To nameravam tudi ostati. Ti pa zase še ne veš, kaj si, izmišljaš si žaljive vzevke zame, v bistu pa si najbrž itak en sanjač, ki sanja o večni resni zvezi in podrejanju eni babi. Zato me napadaš.
Imaš šđanse. Samo vztrajaj. Zdaj si še mlad, mladih punc mevže pač ne privlačite he he…
Poljubljam ti nogo.
Mimogrede, tudi večina “jebachev” iz mladih dni pristane med copatarji.
V bistvu ima silno malo dedcev v sebi res dar za samski stan brez babje komande. Z leti zaradi ločitev in slabih izkušenj z babami ta odstotek sicer narašča.
Če poslušaš mlade mulce, stare do 30, pa je to vse zabito in vsi o nekih resnih zvezah sanjarij in zvestobi, kot d aimajo oni zlate tiche, d ajim bo baba zvesta.
Logika pa to….. ne motiš se.
Seveda se ne motim.
Realno gledano je tako, da “močni” moški poberejo najboljše ženske, “slabiči” pa pobirajo “ostanke”… kar se tiče good guysov pa tako: avtor teme je pomešal pojme in sposobnosti. Good guy (za žensko doma) je lahko tudi nekdo, ki preprodaja kile droge, se ukvarja s preprodajo avtomobilov, pere denar za politike. Je čisto vseeno.
Avtor teme meša pojma “good guy” s pojmom “luzer”. To je problem in nič drugega.
Nimam nič proti ljudem, ki delajo za minimalca, kot neki proizvodni delavci, vratarji, zidarji…. ampak morajo pa zavedati, da glede na svoje sposobnosti ne morejo dobiti neke lepe top ženske z 2 jurja plače. Take jih ne in jih nikoli ne bodo vzele.
Žal tako pač je.
Logika pa to….to pa ne bo držalo…imsjo glih dva jurja n moške s 500…samr hude šefice tle falis….
sej to je problem moških, da so kot ene pickice poleg njih. Plačane hehe.. Tud močne zenske imajo raj podrejene femilce
Ti nimaš vseh kolesc na pravem mestu.
Ti nimaš vseh kolesc na pravem mestu.
[/quote]
Zate in podobne luzerje (seveda) ne. Ampak takšna so pačdejstva.
ne vem od kje vam, palčkom, pleškotom, špeglarjem, debelim, zanemarjenim luzerjem na minimalcu ideja, da morate dobiti neko lepo in sposobno bejbo?!
Dajte se spustit na realna tla in iščite med sebi primernimi bejbami.
Ti verjemi men, da je tako res kar sem ti napisala… Šefice si najdejo točen take. Vzemi ali pa ne. Tvoja stvar. Z 7
Zate in podobne luzerje (seveda) ne. Ampak takšna so pačdejstva.
ne vem od kje vam, palčkom, pleškotom, špeglarjem, debelim, zanemarjenim luzerjem na minimalcu ideja, da morate dobiti neko lepo in sposobno bejbo?!
Dajte se spustit na realna tla in iščite med sebi primernimi bejbami.
[/quote]
Jaz sem lepa in spodobna bejba, zato se takih, kot si ti, izognem v velikem loku.
Ta mgtow je za naivneže, ki jih mama oziroma starši niso pripravili na življenje v skupnosti oziroma družini oziroma v zvezi. A ni logično, da če živiš v neki skupnosti oziroma zvezi z nekom, da boš k temu nekaj prispeval? Meni je. mgtowčkom pa se to zdi nekaj grozljivega. Oni mislijo, da bi jih ženska morala ljubiti, brez da karkoli prispevajo. To so nikoli odrasli otroci, katerim je mama brisala rit še v polnoletnosti in je vse naredila namesto njih. Logično, da jim je sedaj v žviljenju težko z žensko, ker partnerka pač ni mama, ki bo brezpogojno sprejemala vse muhe in slabe navade tipa, ki je vajen all inclusive postrežbe, brez da karkoli prispeva.
Ta mgtow je za naivneže, ki jih mama oziroma starši niso pripravili na življenje v skupnosti oziroma družini oziroma v zvezi. A ni logično, da če živiš v neki skupnosti oziroma zvezi z nekom, da boš k temu nekaj prispeval? Meni je. mgtowčkom pa se to zdi nekaj grozljivega. Oni mislijo, da bi jih ženska morala ljubiti, brez da karkoli prispevajo. To so nikoli odrasli otroci, katerim je mama brisala rit še v polnoletnosti in je vse naredila namesto njih. Logično, da jim je sedaj v žviljenju težko z žensko, ker partnerka pač ni mama, ki bo brezpogojno sprejemala vse muhe in slabe navade tipa, ki je vajen all inclusive postrežbe, brez da karkoli prispeva.
[/quote]
In kaj to tebe briga, če je nekdo raje sam, kot d abi bil s kom? Kje je tu njegova naivnost?
Že dolga leta svetuješ večnim samcem, ki NOČEJO veze, kako pa kaj. kdo je potem tu naiven, oni, ali ti, ki se ti ne d anič dopovedati?
In kaj to tebe briga, če je nekdo raje sam, kot d abi bil s kom? Kje je tu njegova naivnost?
Že dolga leta svetuješ večnim samcem, ki NOČEJO veze, kako pa kaj. kdo je potem tu naiven, oni, ali ti, ki se ti ne d anič dopovedati?
[/quote]
Zaradi mene so lahko sami, samo povem kaj si mislim o tej “teoriji”. Samcem pa res nič kaj ne svetujem. Kje si ti videl kak moj nasvet nazadnje?
Zdaj pa si me nasmejal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.