Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske ne marajo ‘good guysov’?

Zakaj ženske ne marajo ‘good guysov’?

Ta mgtow je za naivneže, ki jih mama oziroma starši niso pripravili na življenje v skupnosti oziroma družini oziroma v zvezi. A ni logično, da če živiš v neki skupnosti oziroma zvezi z nekom, da boš k temu nekaj prispeval? Meni je. mgtowčkom pa se to zdi nekaj grozljivega. Oni mislijo, da bi jih ženska morala ljubiti, brez da karkoli prispevajo. To so nikoli odrasli otroci, katerim je mama brisala rit še v polnoletnosti in je vse naredila namesto njih. Logično, da jim je sedaj v žviljenju težko z žensko, ker partnerka pač ni mama, ki bo brezpogojno sprejemala vse muhe in slabe navade tipa, ki je vajen all inclusive postrežbe, brez da karkoli prispeva.
[/quote]
Nared si uslugo in do konca poslusi tale video. Toliko, da slisis kaj je v zakonu se caka. Da bo malo manj presenecen, ko te doleti.

Pa se link:
Vaš link

Na trenutke mal zabluzi. Ampak ce bos zdrzal do konca, se bos lahko marsikaj naucil. Seveda, pod pogojem, da razumes Anglesko.

Nared si uslugo in do konca poslusi tale video. Toliko, da slisis kaj je v zakonu se caka. Da bo malo manj presenecen, ko te doleti.
[/quote]

Sem povedal, kaj si mislim o tem. Zena ali partnerka ni mama, to je prvo in osnovno pravilo, ki sr ga mgtovci na zavedate. Ce se ne zavedas, je logicno da gledas mimo, drugam in stvari vidis drugace.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Narobe. Bad guy je tisti, ki se pretvarja, da je good guy. 🙂
Torej bi bilo bolj ustrezno vprašanje, zakaj ne ločijo med good guys tiste, ki so resnično to. 😉

Bad guy faza je bolj le za nekatere rosno mlade punce, ki razrešujejo očetovski kompleks.

Junakinja iz West World Evan Rachel Wood, ki je bila zelo mlada s tem usekanim, kot kaže tudi posiljevalsko-sadističnim Marily Mansonom, ki ima veliko medijsko moč (v Hollywoodu):
https://www.youtube.com/watch?v=3MdRowJc41o

Jah, kaj jo je pritegnilo? Samozavestno dekle, ki je izgrajevala normalen odnos z očetom, še v sanjah ne bi spala s takšnim kretenom, ki je bolj strašljiv brez maskare http://stylesatlife.com/wp-content/uploads/2015/08/Marilyn-Mason-without-makeup6.jpg kot pa z njo. je pa znan, popularen, ima denar, lahko igra očka …

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Različne punce imajo rade različne fante. Tiste, ki jim nisi všeč navadno niti niso primerne zate, tako narava poskrbi, da si ne delaš dodatnih problemov v življenju. Če je človek iskren bo enkrat našel tisto pravo. Sam žal poznam kar nekaj moških, ki so na začetku prijazni do žensk, potem ko pa vidijo, da stvari ne peljejo v pravo smer in da ne bo nič, pa pokažejo svoj pravi obraz in postanejo nesramni ter agresivni. Mislim da takih pa res ženske ne marajo.

Sem povedal, kaj si mislim o tem. Zena ali partnerka ni mama, to je prvo in osnovno pravilo, ki sr ga mgtovci na zavedate. Ce se ne zavedas, je logicno da gledas mimo, drugam in stvari vidis drugace.
[/quote]
Ali drugace povedano, kot bilko debilko komentiras nekaj kar niti pogledal nisi. Ker pripeti link nima veze z MGTOW.
V bistvu je kar prav, da take vase zagledane “pametnjakovice” kot si sam doleti to kar te sele mora doleteti. Se najmanjsi problem bo zakon brez spolnosti. Te ne bi imel niti, ce bi ostal samski. Zato si se nenazadnje tudi porocil.

Ali drugace povedano, kot bilko debilko komentiras nekaj kar niti pogledal nisi. Ker pripeti link nima veze z MGTOW.
V bistvu je kar prav, da take vase zagledane “pametnjakovice” kot si sam doleti to kar te sele mora doleteti. Se najmanjsi problem bo zakon brez spolnosti. Te ne bi imel niti, ce bi ostal samski. Zato si se nenazadnje tudi porocil.
[/quote]

Pa kdo pravi, da komentiram tvoj video? Saj sem povedal, da sem komentiral mgtow, kaj se zdaj vsajaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato ne marajo “good guys”. Tip, ki vse stavi na eni zenske prakticno ne more biti bad guy. Nujno postane puss.y, ctudi ce prej ni bil.

Vaš link

“Good guy” ni tako dober, kot bi se rad predstavil. Če govorimo o good guyu, ki ga nobena/noben ne mara gre za tipčka, ki svoje pomanjkanje poguma skriva za “moralo”.Simple as that.
Ne bom pristopil, ker bom izpadel kreten.
Ne bom pristopil, ker to delajo “bad guys”.
Denar mi ni pomemben, ker verjamem v pravo ljubezen, iščem žensko, ki me bo sprejela “takega kot sem”.

Kot je nekdo napisal, so to tipi, ki so lahko zelo prijazni, ko pa ni po njihovem, pa pljuvajo čez druge tipe (tekmece), so nadležni, manipulatorski, stalkerji,…

mgtow se pa definira kot men going…. težava je v tem, da se definirajo ne toliko kam hočejo (kariera, hobiji), ampak skozi to, od česa bežijo – zakon je jarem, ženske izkoriščajo. Gibanje mgtow je našlo skoupnega gređnega kozla, ženske, ne pa skupnega cilja.

Ravno njemu ne gre pri dekletih. Vsakič pokasira zavrnitev in namesto da bi razmislil, v čem je vzrok, on še kar naprej počne stvari na enak način in pričakuje drugačen rezultat.
Vprašanje tudi, kako so ga vzgajali. Očitno mu je nekdo prodal pravljico, da je treba z ženskami delati v rokavicah in jih postavljati na piedestal.

Se nisem slisal boljsega odgovora na zastavljeno vprasanje:
Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close