Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zakaj ženske pogosteje pošiljajo gole fotografije kot moški?

Zakaj ženske pogosteje pošiljajo gole fotografije kot moški?

Danes sem naletela na neznanega človeka, ki me je močno spominjal na učitelja matematike. Ljudje so krasni.

Bitje večnosti se nahaja nekje zunaj, v prostoru še ni prisotno.

Imam kar precej raznih fotografij iz preteklosti, ki jih še nisem pretvoril v digitalno obliko.

Krasno, bitje večnosti bo spet odpotovalo neznano kam. Spet bom absolutno sam.

Piroliza, z ognjem v srcu.

Bitje večnosti je neznano kje. Trenutno sem sam. Pred pol ure je bil pri meni Android5555r. Z njim sem se pogovarjal tudi o projektu obnove zob.

Dodal bom še eno animacijo, ki se nahaja na steni v prostoru.

🙂

[attachment=0]IMG_20191123_125246.jpg[/attachment]

drug drugega programiramo

Sem že enkrat napisal, da bi princeska nekaj rada, samo ne ve še točno kaj. Razmišlja…

🙂

Na zadnji animaciji, ki jo vidimo imamo dve nasprotni obliki animacije. Fotografija neznane princeske, za katero vidimo srčke se nahaja nekje na netu, medmrežju. Potem imamo pa drugo risarsko risbo. Avtor je v naslovu zastavil odlično vprašanje na katerega še vedno nismo našli odgovora.

Avtor, opravičujem se vam, ampak res ne bi rad nadaljeval z lepljenjem raznih animacij ker bodo prehudi nesporazumi.

Poglejte, problem je, da je širom interneta polno raznih fotografij prekrasnih in prečudovitih ženskih mednožij. Vsaka prekrasna princesa točno ve, lastnica katerega vlažnega mednožja je. Odlično se vidi, da je mnogo princes še neporočenih. Srčno upam, da bo princeska z venere znala pomagati.

🙂

[attachment=0]IMG_20191123_060312.jpg[/attachment]

Odlično se vidi, da neznana princesa na zadnji animaciji nima prstana. Torej, neznana princesa najbrž še ni poročena. Nihče ne mora točno vedeti kje se nahaja ta neznana princesa. Ta neznana princesa je v resnici prečudovita in prekrasna.

🙂

Avtor, vaša tema je izredno zanimiva. Na zadnji animaciji odlično vidimo levo dlan brez prstana. Če bi sliko pomaknili malce niže pod popek bi videli…
Seveda nekaj prečudovito krasnega se skriva tudi pod odejo, kar ne vidimo. Ne vidimo na tej animaciji kako prečudovito krasne prsi ima skrivnostna princesa.

🙂

Ok. bom dodal še nekaj grafičnih risb. Upam, da bodo pravilno obrnjene. Bomo videli. Vse animacije se lahko arhivira in obdeluje z ustreznimi programi.

🙂

[attachment=0]EPSON004.jpg[/attachment]

🙂

[attachment=0]EPSON003.jpg[/attachment]

New Report

Close