Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zakaj ženske pogosteje pošiljajo gole fotografije kot moški?

Zakaj ženske pogosteje pošiljajo gole fotografije kot moški?

Se opravičujem ker program slike po svoje obrne. Princeska z venere ima povezovalno vlogo. Dvopičje in zaklepaj je v bistvu računalniška komanda. 🙂
Nevidna zvezdica ima pa tudi svojo vlogo kot programska zvezdica…⭐

Na Badooju sem bila ene dve leti nazaj. Za zenske ne vem. Ampak moski si brez dober dan, poslali svojega korenjaka.

Ok. bom dodal še dve grafični animaciji. V tej temi neznanega avtorja želim narediti neko pravljico.

🙂

[attachment=0]EPSON007.jpg[/attachment]

drug drugega programiramo

Spet sem naredil napako. Bom popravil.

🙂

[attachment=0]EPSON008.jpg[/attachment]

drug drugega programiramo

🙂

Nahajam se v svetu animacije. Opazoval sem starejšega profesorja in njegovo mlado študentko ko sta bila sama v predavalnici. Verjetno vas vse zanima kaj se je dogajalo. Profesor ji je razlagal neke stvari in risal na tablo. Profesor je izredno resen. Mlada študentka je sedela za mizo in poslušala njegovo razlago. Ni mi delovala preveč resno. Ves čas se mu je nasmihala. Mlada študentka je izredno lepo oblečena in izredno lepa. Na sebi ima rdeče kratko krilo in ima izredno lepi nogi…

🙂

Ko je izredno resen profesor nekaj risal na tablo je mlada študentka hitro privzdignila svoje krilo in bliskovito hitro slekla bele hlačke. Ko se je profesor obrnil proti njej se mu je nasmihala in razširjala svoji nogi. Profesor je vse videl in bil totalno očaran nad njeno lepoto. Ni mu ostalo drugega kot da se je tudi sam slekel. Videl sem, da ima profesor velik in izredno močno nabreknjen penis, ki je štrlel navzgor …

🙂

Profesor je spodaj poraščen in tudi mlada študentka je poraščena spodaj…
To kar sta pa potem med sabo počela je pa njuna stvar.

princeska z venere tudi vse ve. Tudi ona se nahaja v svetu animacije.

🙂

princeska z venere točno ve kje se nahaja venerin griček

🙂

V tej naši animacijski fotozgodbi imamo tudi fotografijo mladega dekleta na kateri se vidijo rdeči srčki. To prekrasno dekle se nahaja nekje na medmrežju. Nima še nobenega fanta. Ves čas razmišlja kako bi prišla do fanta. Ona bi vse naredila za nekega neznanega fanta.

🙂

Anja Cajhen, verjemite mi, da ste v resnici mnogo lepši kot na fotografijah.

🙂

[img]https://pbs.twimg.com/media/A5RrrU6CMAAsq3B.jpg[/img]

🙂

xrobe

New Report

Close