Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske tako naivno nasedajo pravljicam?

Zakaj ženske tako naivno nasedajo pravljicam?

To mi je res fascinantno. Upališ debato z bejbo, lahko ji sadiš gradove v oblakih kok si ti sploh to in ono in tako dalje, in meni na čudo vse babe bolj kot ne po pravilu to požirajo kot nek dober romantičen roman. Recimo, če bi to isto govoril nekemu moškemu, bi takoj po 1 minuti vedel, da mu govorim čist bullshit. Ampak babe? Padajo na to neverjetno. A ste res tako naivne? Ali se vam to zdi bolj kot, da uživajo v nekem nevem fantazijskem scenariju. Recimo če pristopiš do babe normalno, “down to earth”, brez bullshita in olepševanj, malokatero zanima neka normalna človečnost v tipu, če pa sadiš rožice, olepšuješ. nakladaš, pa vse kr padajo? Ne razumem čisto kako so lahko bejbe tako naivne oziroma zakaj to preferirajo, ampak zgleda da je to kot nek make-up za moške.

Iz istega razloga, kot mulci dr.kajo na retuširane fotke v revijah in ne razumejo, da to, kar gledajo na fotki, v reali ne obstaja.

fantazija je vedno bolj seksi, kot reala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hahahhaha, kr tle mi je tud pobrisu komentar. Ubij se palček no liferski 😀

Naletiš pač na take oziroma poslušajo te take, ki začutijo, da ded rabi potrditev, da je poseben. In ti jo dajo. To še ne pomeni, da ti vse verjamejo, ti si šele naiven. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

čez en teden bomo pa brali izpovedi objokanega, “zakaj me ne pokliče nazaj, pa cel večer je bla ful zainteresirana zame?!? ženske ne vejo kaj bi rade, za vikend sem ji bil všeč!”
🙂

čez en teden bomo pa brali izpovedi objokanega, “zakaj me ne pokliče nazaj, pa cel večer je bla ful zainteresirana zame?!? ženske ne vejo kaj bi rade, za vikend sem ji bil všeč!”
:)[/quote]

To ni ravno problem. Problem je, ponavadi v tem, da ko dobiš žensko tako skozi neko igro jo je nemogoče spoštovat, ker izpade kot naivnica. Pričakujem več od tega, da se podredi neki igrici ali iz fantazijskih razlogov ali pa zaradi same naivnosti.

Sicer pa to niti ni vprašanje. Vprašanje je zakaj sploh verjeti oziroma spuščati se v take pravljice? Ali niste sposobne imeti nek realen pogled na svet?

pač spet ne boš kavsal, sprijazni se 🙂 očitno se zanimajo zate samo naivnice :)))

pač spet ne boš kavsal, sprijazni se 🙂 očitno se zanimajo zate samo naivnice :)))[/quote]

Kavs me ne zanima. Zanima me zakaj je torej toliko naivnic?

to si že povedal, da te ne zanima, in da imaš neka latentna nagnjenja…
za ostalo ti je pa že Mark odgovoril… sočustvujejo s tabo, ker si tolk beden 🙂

Lepolaska, tale agresivnost… sklepam da si se najdla kot “naivnica” v enih izmed tvojih epizod? Nekam razburjena mi deluješ, popij kak kozarec hladne vode v tej vročini, ti bo pomagalo. 🙂

:)[/quote]

To ni ravno problem. Problem je, ponavadi v tem, da ko dobiš žensko tako skozi neko igro jo je nemogoče spoštovat, ker izpade kot naivnica. Pričakujem več od tega, da se podredi neki igrici ali iz fantazijskih razlogov ali pa zaradi same naivnosti.[/quote]
Torej imaš problem, ker je že v osnovi ne spoštuješ, saj jih loviš z neko igro. Vprašaj se, zakaj to počneš oziroma raje ne glumi nekaj, kar nisi, če imaš na koncu itak sam problem. Nočeš, da je naivna, a loviš s to igro točno take, ker pametne te itak spregledajo čas posla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne vem, kako si modro pogruntal, da sem se “našla”, menda je očitno, da prebiram tvoje patetične izlive tukaj? 🙂 al ti je moral nekdo to izrecno povedat? 🙂

ne vem, kako si modro pogruntal, da sem se “našla”, menda je očitno, da prebiram tvoje patetične izlive tukaj? 🙂 al ti je moral nekdo to izrecno povedat? :)[/quote]

Če bi samo prebirala bi bilo dosti lepše, gnev kar gori iz tebe, če rabiš kakšno posvetovanje mislim, da je Marko dežurni psiholog? Kar…

si mislu matjažko… on nima časa, si s palmovim listom trenutno hladi pi.čkico, ker jo vedno faše tam v bližini :))))

ne vem, kako si modro pogruntal, da sem se “našla”, menda je očitno, da prebiram tvoje patetične izlive tukaj? 🙂 al ti je moral nekdo to izrecno povedat? :)[/quote]

Če bi samo prebirala bi bilo dosti lepše, gnev kar gori iz tebe, če rabiš kakšno posvetovanje mislim, da je Marko dežurni psiholog? Kar…[/quote]
A ti boš pa zdaj pobegnil s stola? 🙂

ampak res… špilferderber.

Stari, nisem rabila niti minute, da sem poštekala, da nakladaš. To, da ti predavaš o sebi, kakšen naj bi bil in vse ostalo šavje (saj vem, ti temu rečeš, da sadiš rožice, ampak te čut za estetiko jebe), ni nikakršna debata.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mater, še ena naivnica. Saj vem kako se sporoči detajle o sebi brez da predavaš. 🙂

itak da je debata… o čem pa misliš, da se lepi, postavni, pametni moški, alfa samci in uspešni biznismeni edino znajo pogovarjat?

o alfa moškinjah s poudarjenim ščegijem

V pisani besedi očitno ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kdaj boste pa prijavili tisto demonstracijo skupaj z Vodebom, da ste proti ženskam, ki pijejo pivo, ker vas je strah za svoje lulčke? :)))))))

itak da je debata… o čem pa misliš, da se lepi, postavni, pametni moški, alfa samci in uspešni biznismeni edino znajo pogovarjat?[/quote]

Če predpostavljam, da se zna moški pogovarjati o eni sami stvari (pa katerakoli to je), potem ne more biti pameten. Pika.

ok, priznam. dve stvari sta.
1. kako ne rabijo žensk
2. kdo ima večjega
:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close