Zakaj?
Star sem 22 let in dva mesca nazaj sem izgubil svojo nedolžnost z 19 letno punco (ona takrat tega ni vedela). Kasneje sem ji povedal in zdaj je name jezna.
Zakaj mislite, da je ta punca tako odreagirala?
…ker je mislila, da se je dol dala z enim izkušenim… Doživetje je pri sebi komparirala z doživetji od prej in zdaj ji je jasn, da je prej imela neke revčke in se je zasekirala, ker si te ni na drugačen način vzela (za daljši čas pa to)…
Ne vem, glavno da si jo položil (čestitke), za drugo naj ti bo pa vseeno.
zdaj je jezna, drugače mu pa dala ne bi 🙂 you just can’t win
p.s.: ne vem, zakaj tipi ne morete držat gobcev takrat ko je treba in uživat življenja. očitno so vam vsem odpadli lulčki (btw, s čim si jo pa nategnil???) in morate prav po babje izlivat svoja čustva in “se pogovarjat”. boh pomagej.
Zakaj si ji sploh povedu ? lol
This, kaj jo briga. Epic fail.
To jim babe perejo mozak, s to večkrat omenjeno iskrenostjo. Pa vzame vse to dobesedno in ji zaupa PIN od bančne, kdaj je izgubil nedolžnost, kok jih je že poseksal, zakaj in kdaj se je razšel z bivšo, pa predbivšo, pa predpredbivšo,…
Valda se ga že po treh tednih naveliča. Ker ko mu enkrat zmanjka vsebine, ko ji že vse zgobca o sebi, ga bo začela jemat kot samoumevnega in se ga naveličala. Ti lojalni poštenjaki z babami ne prilezejo nikamor, niso jim izziv.
Jovo na novo, ne hvala.
Ni važno zakaj, ti bo že povedala, če bo želela. Povej ji raje, da se je dobro odrezala (če se je) in ji povej, da bosta morala kmalu ponovit.
A, da bi bila še enkrat nedolžna, je bilo prehudo? :)))
Raje ji naj pove, da če bo imela nevrotično-histerične izpade, bo fasala košarico.
Bi deloval, če bi ji že od začetka take govoru. Zdej je že prepozno, ga ma naštudiranga.
Forum je zaprt za komentiranje.