Najdi forum

Zakaj

Zanima me razmišljanje moških in tudi žensk. Zakaj je samski ženski stari 33 let, brez vsakršnih obveznosti, težje najti pravega moškega kot neki ločeni mamici? Se mi zdi da vsaka z vozičkom ali manjhnim otrokom prej najde partnerja. Se samo meni zdi to absurd? So moški totalni bebci ker špilajo fotra nekomu ki ni njihov otrok, medtem ko okrog njih mrgoli veliko luštnih žensk, ki so brez otrok?

Zelo nekorektno napisano!

Mogoče imaš pa slab zadah.

Jaz imam tudi raje ločenega petdesetletnika, kot samskega, pa čeprav ima otroke 🙂

Mislim, da je v realnosti situacija ravno obratna. Ampak očitno si ti med tistimi izjemami, zaradi česar se ti situacija zdi absurdna. Sicer pa so 33 že taka leta, da moški, ki želi družino in je samski, raje išče mlajšo, zato imaš morda ravno zaradi let situacijo oteženo. Če pa bi imela svojega otroka, potem pa bi bila najbolj zanimiva za moške, ki svoje otroke že imajo. Ti si pa ravno padla tu vmes, v črno luknjo, zato boš morala bit prekleto prepričljiva, ko srečaš potencialnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobra mati, dobra partnerica. 🙂 Sicer pa ni to vseeno, zakaj bi bile ženske z otroki slabše ali boljše ženske?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Delaš na statističnem uradu?

33 je fina letnica, ima tudi svojo zgodovino. 😉
Do takrat se ravno prav navadiš živeti sama, skrbeti le zase in tu je keč!
Če je ženska pri teh letih mamica se ji čas, ko se sproti in podzavestno prilagaja dani situaciji precej podaljša, vsaj do takrat, ko otrok postane samostojen pri večini opravil, ki mu zagotavljajo nujno preživetje (se zna sam nahranit, sam očedit, je v svojem, sicer omejenem, okolju suveren).
…zato raje mlado mamico, kot pa samsko punco preko teh, mističnih let.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Tudi. Raje mamico 33, kot do 33 samsko.

Jaz sem ravno pri 33 postala samska mamica 2 otrok in verjemi, da se moški niso grebli zame. Seveda za priložnostni seks bi jih bilo kolikor češ, ampak tega ne moreš delati sebi in otrokom, da vlačiš kar naprej neke tipe domov. Ali vse, ali nič. Razganjalo me je, da sem jokala ponoči sama v poušter, ali pa hodila gor in dol po stanovanju. Sem morala obupat nad tem, da so se spet začeli moški resno zanimati zame. Tako sem pri 40 spoznala ljubečega moškega, s katerim sva od prvega trenutka nerazdružljiva. Morda je finta v tem, da se sprostiš in nehaš krčevito iskati moškega, ampak se posvetiš sebi, poskusiš uresničiti še kak cilj, iščeš pozitivne strani samskega življenja. Garant ti bo treščil v življenje nekdo prav takrat, ko boš najbolj zadovoljna v svoji samski koži. Potem boš pa spraševala, kako ga odvaditi smrčanja in puščanja umazanih nogavic vsepovsod 😉

Postati zadovoljen v samski koži zato, da dobiš partnerja? Malo se sliši paradoksalno.

Torej za žensko staro 33let ni niti najmanjše možnosti da bo kdaj spoznala moškega, saj po vaši logiki si tega ne zasluži. Bolj si jo zaslužijo mlajše ali pa tiste ki so že mamice. Mi ne preostane nič drugega kot da se dam oplodit, na kar bom samska mamica in velik potencial za moške.

Vsaki zenski nad 30 let je tezje dobiti moskega.

Tudi. Raje mamico 33, kot do 33 samsko.[/quote

Pa mi znaš odgovorit zakaj raje mamico? Imaš željo menjat plenice otroku, ki ni tvoj? Zanimivo vsi bi raje mamico, potem se pa kregate s partnerko glede njenega otroka 🙂

Res je, pa bi se morala po logiki nekaterih ubit ko sem ostala sama leto in pol nazaj? Ker večina razmišlja da pri 33ih pa res ni primerno da je ženska sama kajne??

Biti sam je to nekaj najhujsega kar se ti lahko zgodi?

33letna gospa. Kot so napisali že ostali. Če je ženska sama do 33ega, je to kot žival, k se je navadla divjine, težko jo udomačiš oz je nemogoče. Se ne splača, bolje vzeti mladička, sploh če imaš možnosti. Na koncu te pride ceneje. Pri divji živali pa nikoli ne veš kdaj se ji bo prebudilo tisto… Medtem k mlade mamice so ostale feminilne (če so imele moškega zraven seveda), vzgojene in jih novi moški samo ŠTAFETNO prevzame drugemu moškemu. Enega gospodarja zamenja za drugega, to še gre. Neudomačeno/divjo gospo pa si bo kdo navlekel, samo če je totalno nesposoben dobiti mlajšo oz. nima pogojev. Ali pa če je že sam toliko starejši, da mu boste vi mladenka (moški nad 45, 50…).
Ali pa si lahko nakopljete revne študente, ki bi se rado sprobali na milfini, najbolje samo med štirimi stenami in večernimi sprehodi, da vaju noben ne vidi, da ga ni sram. Ali pa, če ste premožna, si lahko pridobite veliko moških. Igra za vas je sedaj enaka kot za moške, ki lovijo ženske. Udobje, varnost, premoženje, poleg ostalega seveda, samo to je kar pomemben pogoj oz prednost. Se pravi povzetek je, da si poiščete zgubo, kakšnega Bojana, ti so zelo zadovoljni samo da imajo za papcat, pupat in sem pa tja trdo vtikati, so zelo zvesti, samo pričakujejo gospodarico, kot psiček. Najboljša možnost za vas pa je, da si preberete spodnje in če spodnjih pogojev še nimate, naredite vse za to, da si jih pridobite, imate še čas, četudi bo potrebno (ponovno) na (tokrat pravi) študij, karkoli, konkurenca je velika. Odvetnica, zdravnica, podjetnica oz. hčerkica bogatih staršev, v tem primeru boste dobila še kaj dobrega kljub starosti, drugače pa samo še faliranci oz hibridna veza (kot ljubica, razmerje z ločenim bivanjem)….

MODROST ZA VAS
“Moj program je sedaj edini za vsestrasnko aktiviranje samskih žensk. In če samska ženska ne pohiti z usposabljanjem za “moder lov” na moškega, je hitro stara petindvajset, trideset let, ko težko dobi ustreznega moškega, kajti vsi ustrezni so že oddani.”

“Zato mora ženska, ki je že v letih, stara denimo trideset let, če hoče dobiti moškega, če ga hoče ugrabiti, ker drugače ga ne more dobiti, mora biti dovolj premožna, da ima vsaj trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno z računalnikom in pisalno mizo za gospoda, ki ga bo izbrala. In ko sprejema “stranke” (kandidate), se kandidat pozanima, komu je namenjena opremljena delovna soba, pa mu razloži, da je za “pravega kandidata”. To se pravi, ženska samska, ki je stara trideset let, če ni toliko premožna, da bi imela trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno s praznimi omarami, bo težko dobila ustreznega moškega.”
VIR: http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417053

Gospa ne nasedajte tem zgodbam o samohranilkah, da jim je kaj lažje. Tisto pa res pobirajo tretjerazredni moški, neplodni oz s skritimi nameni…

Preberite si zlato temo tega foruma
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10239128

še malenkost
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10325791

33letna gospa. Kot so napisali že ostali. Če je ženska sama do 33ega, je to kot žival, k se je navadla divjine, težko jo udomačiš oz je nemogoče. Se ne splača, bolje vzeti mladička, sploh če imaš možnosti. Na koncu te pride ceneje. Pri divji živali pa nikoli ne veš kdaj se ji bo prebudilo tisto… Medtem k mlade mamice so ostale feminilne (če so imele moškega zraven seveda), vzgojene in jih novi moški samo ŠTAFETNO prevzame drugemu moškemu. Enega gospodarja zamenja za drugega, to še gre. Neudomačeno/divjo gospo pa si bo kdo navlekel, samo če je totalno nesposoben dobiti mlajšo oz. nima pogojev. Ali pa če je že sam toliko starejši, da mu boste vi mladenka (moški nad 45, 50…).
Ali pa si lahko nakopljete revne študente, ki bi se rado sprobali na milfini, najbolje samo med štirimi stenami in večernimi sprehodi, da vaju noben ne vidi, da ga ni sram. Ali pa, če ste premožna, si lahko pridobite veliko moških. Igra za vas je sedaj enaka kot za moške, ki lovijo ženske. Udobje, varnost, premoženje, poleg ostalega seveda, samo to je kar pomemben pogoj oz prednost. Se pravi povzetek je, da si poiščete zgubo, kakšnega Bojana, ti so zelo zadovoljni samo da imajo za papcat, pupat in sem pa tja trdo vtikati, so zelo zvesti, samo pričakujejo gospodarico, kot psiček. Najboljša možnost za vas pa je, da si preberete spodnje in če spodnjih pogojev še nimate, naredite vse za to, da si jih pridobite, imate še čas, četudi bo potrebno (ponovno) na (tokrat pravi) študij, karkoli, konkurenca je velika. Odvetnica, zdravnica, podjetnica oz. hčerkica bogatih staršev, v tem primeru boste dobila še kaj dobrega kljub starosti, drugače pa samo še faliranci oz hibridna veza (kot ljubica, razmerje z ločenim bivanjem)….

MODROST ZA VAS
“Moj program je sedaj edini za vsestrasnko aktiviranje samskih žensk. In če samska ženska ne pohiti z usposabljanjem za “moder lov” na moškega, je hitro stara petindvajset, trideset let, ko težko dobi ustreznega moškega, kajti vsi ustrezni so že oddani.”

“Zato mora ženska, ki je že v letih, stara denimo trideset let, če hoče dobiti moškega, če ga hoče ugrabiti, ker drugače ga ne more dobiti, mora biti dovolj premožna, da ima vsaj trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno z računalnikom in pisalno mizo za gospoda, ki ga bo izbrala. In ko sprejema “stranke” (kandidate), se kandidat pozanima, komu je namenjena opremljena delovna soba, pa mu razloži, da je za “pravega kandidata”. To se pravi, ženska samska, ki je stara trideset let, če ni toliko premožna, da bi imela trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno s praznimi omarami, bo težko dobila ustreznega moškega.”
VIR: http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417053%5B/quote%5D
Si me kar nasmejal, očitno maš težave z ženskami, te je morda že v osnovi mati zavrgla in pljuvaš po vseh ženskah. Kdo je pa rekel da si do 33. leta nisem našla nikogar, ne znaš brati ali nočeš dojet bistva? Imela sem partnerja do pred letom in pol, sedaj pa skušam poiskati novega partnerja in edino kar je sprašujem za mnenje če je res tako težko nam nad 30 in se mamice lažje najdejo novega partnerja. Nastrojenost kot jo kažeš ti, te pa ne bo nikamor pripeljala. Če si bil celo življenje osamljen in prikrajšan mamine ljubezni ni potrebe po takšnem obnašanju ki spominja na psyho film.

33letnica, veš kako je?
Kvalitetni moški so večinoma oddani. Ni ravno kaj veliko samskih kvalitetnih moških 30+. Ni neke izbire. To je problem.
Takih nekvalitetnih je polno, ampak takega verjetno nočeš? Kvalitetnih je pa izredno malo. Ni težava v tebi, težava je v tem, da samskih ok moških v teh letih skoraj ni.

Gospa ne nasedajte tem zgodbam o samohranilkah, da jim je kaj lažje. Tisto pa res pobirajo tretjerazredni moški, neplodni oz s skritimi nameni…

Preberite si zlato temo tega foruma
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10239128

še malenkost
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10325791%5B/quote%5D
Zrel in samostojen moški, ki še nima otrok se najbrž ne bo zatekal k mamicam. Za moškimi s prikolicami se tako ali tako ne oziram, predvidevam pa da so tukaj pisali samo razočaranci z vrtcem otrok, povsem jasno je da takšni iščejo mamice saj jih druge ne bi hotele.

Evo vrstnik tukaj, zadnja generacija pionirčkov. Jaz ne iščem 33letnice, bi jo pa izjemoma vzel, če bi imela vsaj dvosobno stanovanje in dobro/stabilno službo, najbolje hišo, da se k njej preselim, svoje stanovanje pa oddajam. Pa nujno ne sme imeti otrok, razen če to res odtehta s premoženjem. Tako je. Te iste stvari sem v 20ih obsojal, kaj šele kot najstnik. Takrat je štela le brezglava zaljublejnost. Sedaj pa je POLEG privlačnosti, kasnejši ljubezni (se mora razviti), na prvi pogled je lahko ne privlačnost/naklonjenost oz. recimo tudi kemijska zaljublejnost, pomembno še veliko drugih stvari. Skupne vrednote, podobni cilji, seveda zdravja nasprotja/lastnosti pri določenih zadevah, da se malo uravnoteži, tipične so varčevanje/zapravljanje, potovanje/zapečkarstvo, zemeljsko/duhovno, pri teh treh je dobro da je vsak na drugi strani brega, da se malo uravnovesi, da ne odplava ne v eno al drugo smer. Drugače pa skupni interesi, najbolje čimbolj podobna prehrana, način življenja. In tako naprej. Še enkrat, seveda prvo videz, privlačnost, kasneje pa spoznavanje, da se vidi ali bo šlo to skupaj na en daljši rok ali ne, se že hitro vidi, starejši kot smo. Pri starejši mora imeti pa tudi že nekaj premoženja, če ne raje vzamem mlajšo, če moram za dva delat.

Sevada pa priznam, da razlog da bi sploh pomislil o vrstnici oz rahlo starejši, je predvsem Situacij$ki. Pač pomaga, če imaš še eno finančno oporo. V mnogo boljših finančnih pogojih bi si vzel vsaj 5let mlajšo od sebe (ki se mi jih čedalje več ponuja), da se še lepo navadi name, ne da jo je prejšni partner že tako zdresiral nase, da zame ni več prostora, stalno me primerja z njem oz jo asociira preveč stvari, lokacij, filmov, pesem na prejšne veze… Seveda bi najraje videl, da ženski sploh ni potrebno delati, ima pa možnost, kot tudi svoje premoženje, katerega si pridobi ali ji ga priskrbil, da lahko oddide kadar hoče, nobene prisile oz odvisnosti. Samo sedaj smo kot smo. Časi so taki mi pa v takih letih, da kompromis bi bil pa tak kot sem napisal 🙂
Pa še ena stvar je. Starejše ženske si želijo, četudi govorijo drugače, da bi jim zdajšnji partner odplačal grehe prejšnih oz. na hitro zrealiziral vse njene prej neizpolnjene želje. Sicer je dokazano, da prizadati stalno od novih pričakujejo kompenzacijo, že od otroštva naprej.

Seveda pa bi morala biti ta vrstnica še zdrava, vitalna, optimistična. Ne že razlezena, zanemarjana pesimističnih pogledov, zategnjena obraza, da te odbija na 10km… So pa redke perlice, k so se do 33ega popolnoma spremenile, so lepše, bolj fit kot v mlajših letih, so se začele zdravo prehranejvati ipd… Namreč ne mislim vzet eno, k ga je srala 15let, potem ravno ko se začne vse majati že, pa naj ji jaz stojim ob strani, pa hodim po špetau na tedenskem redu:) Treba pazit že davno prej, začne se pri tem kako starši skrbijo za dolgoročno zdravje otrok, mladost marsikaj prenese, a na starost plačamo…

Problem je tudi, da se tako moški kot ženske sedaj nekje do 40ega skoraj ne staramo, potem se pa hitro začne kot domina. Lahko si dolgo brez sivih las, ko pa se začne si hitro sledijo drugi, nekateri osivijo v roku enega leta. Z zobmi je podobno, gre za verižno reakcijo, že če se en spuli so verižni problemi.. Polno stvari je k se zelo dolgo sploh ne čuti, ne vidi, potem pa se skoraj čez noč vse spremeni (do infarkta/kapi so desetletja). Zato vidimo kakšne ko so 30,40 pa zgledajo kot 20, moški in ženske… Samo med 40 in 50 je pa ogromna razlika, kaj šele med 40 in 60. Zato pri 33ih smo morda imamo še manj kot 10let nekako mladostnega videza/življenja in zato si moški izbiramo mlajše, da to lahko uživamo čimdlje.

Malo miselnih vetrov od vrstnika, vzemi z rezervo, morda ti je kaj dalo mislit. Ostalih komentarjev/odgvorov pa sploh ne bom bral. Ker eni res svetujejo, da bi opozorili druge pred lastnimi napakami, samo večina pa poriva folk še v večji zos. ŠE to se ti manjka ja… 33letna samska pa noseča. Zmaga totalna. Kle me pa sploh naprej ne zanima nič. sam RUN LIKE HELL

S takšnim načinom razmišljanja BOŠ (ne samo bi) ostal sam.
Iz katerih neandertalskih jam se jemljete?

Vežeš se s človekom, ne z letnico rojstva, frišno maternico, stanovanjem, avtom in hobiji. Hobi lahko zamenjaš, karakter pa bolj težko.

Vidš tukaj je razlog zakaj se s 30+ tipi ne ukvarjamo. Navidez skromna in boga gospa, znotraj pa greznica potlačenih čustev in razočaranj. Pa stalno drezate v “resnico”, ko pa jo dobite se vam pa strga. Lepo da si nam razkrila svoje življenje:)

Kaj si pa delala do 33ega? Preberi vse tiste verze pa pesmice prejšnjih ljubezni, sigurno so ble. Pojdi do bivših, če si bila vsaj srednje žalost od ženske si morala imeti veze že od 15ega leta naprej, se pravi 18let si imela.
Spomni se vseh k si jih zavrnila, morda kakšnega obišči.

Kratek odgovor. Prestara si za resno vezo, tisto k si sanjala verjetno kot mlado dekle. Sedaj se lahko zadovoljiš z vezo za kasnejše življensko obdobje s faliranci, ločenci, samohranilci, poročenimi… To je to. Ta pametni zgleda sploh niso odgovorili na ta post, ker so vedeli da na taka vprašanja 33letnici ni mogoče zadovoljivo odgovorit a ji hkrati povedati resnico.

Nedoraslo dete, še kako boš bral komentarje, le prilezi ven iz vatke v kateri si zagozden celih 33 let in boš ostal tam do smrti staršev, kasneje te pa lahko premestijo direkt v dom za nepokretne. Saj te ne morem resno jemati, takšno razmišljanje ne gre skozi niti pri 18letnici. Iščeš partnerko, ki ima premoženje? Kaj to pomeni, da si pri 33ih totalno nesamostojen, živeč pri mamici in če se že odločiš za svoj letnik potem te mora ona živet da boš lahko presidral iz maminega naročja spet v tuje stanovanje? Zrelosti ti manjka, po vsej verjetnosti tudi samozavesti. In ja, težko je najti primernega partnerja če se jih večina skriva v varnem zavetju mamice, s skuhanim kosilom in opranimi gatami. Na daleč se izogibam takšnim nedonošenčkom. Pionirček ti kar ostani v svojem otroškem svetu še nadaljnih 30 let 🙂 Niti s prstom ne mignem pri takih kot si ti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close