Zakaj
No tole pa zavist govori iz tebe. Nič kaj lepo ni brati in s takimi sporočili odganjaš potencialne partnerje. Je sicer razumljivo, da je to še vedno posledica razočaranja in tvoje izgube, vendar ta del moraš počistit za sabo. Ostale ženske, ki si tipe dobijo, niso nič krive, da si ti še sama, zato je ta neprivoščljivost povsem odveč. Tudi to, da jim bodo tipi le igrali neko žrtev je od tebe čist nepoštena, krivična sodba, ker jih sploh ne poznaš. To je isto, kot da bi tebi nekdo rekel, da bo vsak tip, ki bo kdaj s teboj, itak samo mašilo za tvojo praznino, ki je nastala ob izgubi partnerja. Se ti zdi to fer sodba? Ljudje vaju sploh ne poznajo in bi o vama tako govorili. Kaj bi si mislila o njih? Ti nastavljam ogledalo.[/quote]
Napačno presojaš, moji komentarji niso bili škodoželjni samo realno sem povedala in če resnica boli to ni moj problem. Ne zavidam ženskam vozičkaricam ki so zavozile družino in iščejo naivne fantiče ki jih bodo financirali. Temu res ne morem zavidat. Še nikoli nisem nikomur zavidala saj kot pravim dobro živim, izgubo sem delno že prebolela in tudi to bo enkrat za mano, čas celi rane.
Ma kakšna praznina lepo vas prosim. Tole o mrtvem partnerju si je tako izmislila, da glava boli. Gre za hudo patologijo, saj se problema sploh ne zaveda. Njej sploh ne moti, da je sama (od vedno, za vedno), če niste opazili. Se je že tako navadila samote, da za kaj drugega ni niti sposobna niti ne čuti pretirane potrebe. Njo moti IZKLJUČNO to, da imajo mamice “srečo”, da so ponovno našle partnerja, ki jim poleg vsega tudi finančno pomaga. Se prav so res nekomu odtehtale, da se je tako zavzel za njih, ker ni dileme, kdor vzame mamico mu je res do nje, ker to ni lahka pot za nobenega. Nje pa noben ne povoha, tudi če bi jo, bi ona ostala sama, ker čarovnice so praviloma rade same z mački in delajo coprnije cel dan. Moti jo, da nje noben ne povoha (in bi ga potem sladko zavračala, samo je noben niti ne povoha, to jo boli :)) in predvsem, da so mamice srečne, še posebej v njenih očeh, k prikazujejo hudo popačeno realnost. Samo to, če bi “sosedu štala pogorela” bi bila ona čisto zadovoljan “s crknjeno kravo v štali” al kako že gre 🙂
Ce dovolis,majhen popravek?:Kako nekatere zenske ne prenesejo resnice.
Jaz jo,je pa res,da moras bit pripravljen,da ti ne bo vsec in te lahko tudi prizadane.
Samo toliko,brez zamere,:) Z ostalim se pa vsekakor strinjam.:) Vztrajna pa zelo bojevita pa je.:D[/quote]
Seveda obstajajo izjeme. Sem bil ze v vezi z eno taksno. Ampak velika vecina ne zmore slisati resnice. Po drugi strani pa je vecina (>80%) tipov tako bimbotov brez omembe vredne izbire, katerih realnost nima blage veze z realnostjo KVALITETNEGA TIPA. Si pa seveda marsikateri bimbo domislja, da je kvaliteten, ker pac v neki postavki odstopa od povprecja. Ko pa se ga po letih “sekanja in pletja” vrtov raznim virtualnim Godzildam kaksna koncno usmili, pa postane preprican, da je popil eliksir z vso pametjo tega sveta. Case in point, On. 😀
Ti potrebuješ strokovno pomoč, nekaj zelo hudo narobe je s teboj. Norčuješ se celo iz mrtvih ljudi, sram naj te bo čarovnica!
Pobčki, vi ne prenesete resnice! he,he,he…
Če želiš imet tisto najboljše kar ženska premore se moraš zanjo vsaj mal pomujat, vi pa ne bi nič! Vi bi, da se vam ona na pladnju ponuja z vsem premoženjem kar ga premore….
Pa da vas še zapeljuje zraven in vam na dušo piha, seka trnje okoli vas in pleje, da bi se vi gospodiči iz vašega stolpa spustili….
Ej, punčki, da niste vi mal pobrkali te žensko moške vloge?….. :P[/quote]
To je res. Eni mislijo, da je partnerka kot mama. Brezpogojna ljubezen. Saj se bodo naučili, da gre malo drugače. :))[/quote]
Dvomim, da se bodo, že predolgo traja… 😛
Tut pra.šiček, ko enkrat zacukne, ga ne moreš več spitat 😀
Baba lažniva.
Dobro, to je res. Pa rečva, da jih ne poznava in da so še dovolj mladi. Upanje umre zadnje. :))
Ženska za koliko greš stavit, da si se zlagala, vpiši znesek 🙂
Ti potrebuješ strokovno pomoč, nekaj zelo hudo narobe je s teboj. Norčuješ se celo iz mrtvih ljudi, sram naj te bo čarovnica![/quote]
Ti pa nisi nič boljša. Od začetka si mi bila še malo simpatična, a ko vidim, s kakšnimi obkladaš mame samohranilke, vozičkarice, ki bi rade moške omrežile z vsemi lovkami… Nimam besed. Veš, bolj si zasluži srečo v ljubezni vozičkarica, ki se bo gotovo še toliko bolj potrudila, da bo hvaležna za to, kar ji njen ljubljeni nudi. To, da je moški pripravljen sprejeti otroka, ki ni njegov biološki, je prav poseben izkaz človeškosti. A ti tega ne zmoreš dojeti, ker si preveč nizkotna in gojiš le nizke strasti, kot je ljubosumje, preračunljivost… In to hočeš projicirati na druge. Sicer mi tudi nekateri komentarji tvojih nasprotnikov niso bili nič všeč in sem te že skorajda šla branit. Pri 33 letih seveda še zdaleč nisi stara tetka za odpis, ampak mlada ženska v polnem razcvetu, če seveda primerno skrbiš zase. Tvoj problem ni v tvojih letih, ampak v pomanjkanju čustvene inteligence.
Jaz pa tega ne zastopim, čist vsaka baba dedca dobi, če hoče. Pogoj je samo, da odmisli negativizem, gre dedcem ansproti, se sprosti, oddaja dobro energijo. neprostovoljno samske so babe, ki delajo vse kontra temu, grdo gledajo, se delajo nedostopne in še bi lahko našteval. Prostovoljno samske nimajo problema, ampak avtorica sprašuje, kako naj dedca dobi. Simpl, tako, da postane prijazna in ljudska.
Ženska se je zlagala, gre zelo verjetno za staro monovko, k si je tukaj nadela alter ego in ker si je zgodbo sproti zmišljevala, se ji je zelo hitro podrla, kaj več pa ne bom razkril, da ne bo drugič bolša. Ko bi vsaj premišljeno lagala, pa tudi to ni sposobna, navajena je le kompulzičnih dejanj, nepremišljenih, zato se zelo hitro zapleza, ne vidi več kot 2 potezi naprej 🙂
Aja. Zlagala se je o svojem “partnerju. To, da je zelo nevoščljiva/neprivoščljiva mamicam je resnično. Saj že v prvem postu se vidi, da jo najbolj moti sreča mamic. Se sploh ne ukvarja s tem, da je samska, ampak s tem da mamice niso. Moti jo sreča in zanimanje za mamice, sploh v razmerju do zanimanja nje. Vse je resnično, njen gnev, zavist, škodoželnost. To o partnerju si pa je izmislila kot pes teče.
Brez besed sm. Jaz še nikoli nisem bila škodoželjna. Ne poznam tega, vse kar sem napisala je samo realna slika in vse zapuščene mamice ste se našle v tej zgodbi zato takšna užaljenost. Vsi tisti moški, ki so nedonošenčki pa se tako ali tako bojijo žensk in samo lajajo vse povprek. Moja grenka življenjska izkušnja me dela močnejšo, predvsem pred vsemi škodoželjnimi ljudmi, takih kot vidimo je ogromno.
[img]https://media3.giphy.com/media/bgkOrTKv0zNC/200.gif[/img]
No tole pa zavist govori iz tebe. Nič kaj lepo ni brati in s takimi sporočili odganjaš potencialne partnerje. Je sicer razumljivo, da je to še vedno posledica razočaranja in tvoje izgube, vendar ta del moraš počistit za sabo. Ostale ženske, ki si tipe dobijo, niso nič krive, da si ti še sama, zato je ta neprivoščljivost povsem odveč. Tudi to, da jim bodo tipi le igrali neko žrtev je od tebe čist nepoštena, krivična sodba, ker jih sploh ne poznaš. To je isto, kot da bi tebi nekdo rekel, da bo vsak tip, ki bo kdaj s teboj, itak samo mašilo za tvojo praznino, ki je nastala ob izgubi partnerja. Se ti zdi to fer sodba? Ljudje vaju sploh ne poznajo in bi o vama tako govorili. Kaj bi si mislila o njih? Ti nastavljam ogledalo.[/quote]
Napačno presojaš, moji komentarji niso bili škodoželjni samo realno sem povedala in če resnica boli to ni moj problem. Ne zavidam ženskam vozičkaricam ki so zavozile družino in iščejo naivne fantiče ki jih bodo financirali. Temu res ne morem zavidat. Še nikoli nisem nikomur zavidala saj kot pravim dobro živim, izgubo sem delno že prebolela in tudi to bo enkrat za mano, čas celi rane.[/quote]
Joj, a lahko še mi povemo po pravici?
Na kratko: odvratna si, zato se te moški v loku izogibajo.
Narobe, vrni se na post #1, te teme:) Že začela je v to smer, kasneje pa se je še poglobilo. Na koncu pa smo videli da je v resnici mislila še huje in sicer, da je strta vdova, ki je izgubila ljubezen svojega življenja še vedno NESKONČNO boljša od katerekoli MAMICE in je ABSURD, da kdorkoli misli drugače 🙂
Pripenjam prvi post spodaj iz katerega ni razbrati sluha o kakšni preteklosti, namreč “brez vsakršnih obveznosti” gre pogosto skupaj tudi z “brez preteklosti” in tukaj se strta vdova težko vmeša notri:
[/quote]
Jap, že v startu gnev. Verjetno zato, ker se je zaradi travme, ki je ni predelala, ta pravi izogibajo.
V žalosti in gnevu ljudje počno marsikaj… marsikoga prizadanejo.
Lahko pa da je to sam dober troll nekoga, ki mu je dolgčas…
Ne še bolj komplicirano je, kot v jagenjčki obmolknejo. Ona/o misli, da je trol (da se samo iz nas norca dela), a v resnici smo ga udarli v šibko točko, zato je nepričakovano napletel zgodbo v katero se je ujel kot muha na pajkovo mrežo.
1. Najprej preboli, potem išči. Ne išči nekoga, ki se ti bo zdel vreden, da preboliš. Propad, če začneš tako, nisi več najstnica, ki bi se lahko šla tako igro. Ne zaradi let, zaradi zrelosti. V tem življenjskem obdobju je čas, da nehaš iskati razlog za srečo v zunanjih dejavnikih.
2. Si v črni luknji. V tvojih letih so moški ali vezani (#1) ali ločeni (#2) in “s prtljago” (#3) ali sploh ne iščejo resne zveze (#4) ali pa iščejo žensko, s katero si bodo ustvarili družino (#5). Malo je takšnih, ki bi bili resni, naslednjih 5 let chillali in imeli željo po tem, da bi spoznali zrelo žensko, ki si želi najti moškega, ki bi bil dober razlog za njeno prebolevanje prejšnjega (#6).
3. Glede na tvojo kritičnost do samskih mam in njihovih otrok (zarodki, zafurale so družine, izkoriščevalke in še kaj bi se našlo) in glede na to, da nisi sama ravno dolgo ter glede na obremenjevanje s starostjo (biološka ura in to), domnevam, da je tisto, kar pogrešaš, otrok oz. družina, ne zgolj partnerski odnos z moškim. Torej iščeš moškega #5 (ugibam). Če res, je problem, ker tak ne bo najbolj pripravljen biti razlog, da boš ti prebolevala partnerja, torej smo na točki 1: najprej razčisti v svoji glavi in potem išči. Lahko sem sfalila, dopuščam to možnost.
4. Jaz sem tvoja neljuba kategorija. Samo nefunkcionalen in zaveden sponzor, ki bi vzgajal tuje zarodke, potem, ko sem uničila družino, mi manjka (povzeto po tebi). Pa ga ni. Ne, ker nisem nikogar, ki bi želel biti del tega, spoznala, sem jih, ampak ker sem se zavestno odločila, da moram najprej splavati sama, potem pa lahko nekoga tretjega v čoln povabim. Tu začni.
Hvala, ko bom 100% pripravljena na novega partnerja bom vsekakor vedela da je čas da grem naprej.
Jah, glej, tu smo še pravi moški, moški-jeklo, ki gremo čez trnje za vredno žensko: ti , jaz, On… Sicer pa je moško srce ponavadi večdelno, torej veliko, zato se še vedno najde kakšna prosta kamrica za osamljeno žensko – Monovko. 😀 Ali pri tebi Antilopa vse zasede? Si jo zaprl v nepredušno zvočno izolirano srčno sobo, ker se zadnje čase se nekam bolj poredko oglaša najina forumska muza, ki naju je vedno bogato obdarila s pisateljskim navdihom? :)))
a bejs no?! Da so nasle? To je pa res cudno, glede na to, da si kar vse povprek vrgla v isto kosaro. Ce gres kostanj nabirat, tud gnile in zdrave v isto meces?
Jaz nisem samohranilka, pa me je to zelo zmotilo
Napačno presojaš, moji komentarji niso bili škodoželjni samo realno sem povedala in če resnica boli to ni moj problem. Ne zavidam ženskam vozičkaricam ki so zavozile družino in iščejo naivne fantiče ki jih bodo financirali. Temu res ne morem zavidat. Še nikoli nisem nikomur zavidala saj kot pravim dobro živim, izgubo sem delno že prebolela in tudi to bo enkrat za mano, čas celi rane.[/quote]
Joj, a lahko še mi povemo po pravici?
Na kratko: odvratna si, zato se te moški v loku izogibajo.[/quote]
Hm…. a misliš, da je zato tudi bog tistega vzel k sebi, ker se mu je smilil ob njej?……
Ne vem al je to po pravici al po resnici povedano?….
Ce dovolis,majhen popravek?:Kako nekatere zenske ne prenesejo resnice.
Jaz jo,je pa res,da moras bit pripravljen,da ti ne bo vsec in te lahko tudi prizadane.
Samo toliko,brez zamere,:) Z ostalim se pa vsekakor strinjam.:) Vztrajna pa zelo bojevita pa je.:D[/quote]
Lubica kaj si čisto nedorasla. Kako naj te prizadane mnenje čudakov, ljudi ki ti niso blizu? Takoj si pridrvela sebe opravičevat, miss perfect. Pa res misliš da si? Hja, resnice res ne preneseš, očitno je da imaš lajf v razsulu. Jaz sem imela vse do nedavnega, sedaj mi manjka samo še delček in to je kot pravi en izmeček zgoraj, en KVALITETEN TIP, ki bo težko kos tistemu ki sem ga imela ampak zame res ne bo problem. Drugo pa imam vse in vsem po vrsti se lahko samo smejem. In to počnem že ves čas. Vi se pa požrite od zavisti :)[/quote]
Smisel tvojega pisanja je v dokazovanju, da si ti boljša od drugih (slaba samopodoba).
In v čem si točno boljša, da si zaslužiš boljše ?
Zakaj govoriš neumnosti?
Zakaj je absurdno, da samska ženska z otrokom prej dobi moškega kot ti? Je že uredu ženska.
Zakaj se ti s tem sploh ukvarjaš?
te mogoče daje tik tak biološke ure?
Ali v čem je problem?
Ne kar obsojat.. saj ne veš, kako je na drugi strani.
Raje se ukvarjaj sama s seboj. In ne z drugimi.
Mogoče te pa potem kdo opazi… in se zaljubi vate.. ko ne boš več tako negativno nastrojena.
Ja čaki zdaj. Malo nazaj pa si se zgovarjala, da so tvoji “izbruhi” le posledica nekaterih nesramnih mnenj tukajšnjih čudakov. Ja pa saj tebe ne prizadane noben čudak, ki ti ni blizu. Kaj si potem že vsakdanje (naravno) taka “nabrušena”? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.