Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj?

zakaj?

Sem v dolgoletni zvezi. imam 23let, partnerja s katermu še ne živiva skupaj, niti nekako še ne razmišljava o prihodnosti, saj sva oba še študenta. jas študiram v mb on v lj. zato sma skupaj ob vikendih. jas ga imam rada.

kaj se mi dogaja je to, da se je v toto moje življenje prikrado en pobc, ki sprva mi je težo, jas seveda sem ga zavračala vedno saj imam svojega partnerja. ko je dojel da mi ni do njega mi je dau mir. čez čas sma bla po naključjo skupaj na pijači saj mama skupne prjatle, spet je začeu pisat. hoto me je videt en dan in se mi je izpovedo, ka vse si on želi, kak sem mu jas všeč, pravi mi takšne lepe reči vendar jas vem da imam svojega partnerja in ga ljubim še vedno, čeprau me je prevarau 1x in mela sma že probleme, včasih je malo odtujen in zadne čase mi ne posveča doste veliko časa
Ta pobc ko se je uštulu me pa naravnost obožuje, ima že službo, uspešno familijsko podjetje, njegov fotr mu je reko če bi mu hišo zgrado, res ni da ni. meni ni do denarja, čiprav mi on vedno govori da bom ob njem srečna ker bi mi vse dal da mi nebi nič manjkalo in enkrat mi je pred hišo pusto šopek vrtnic in bomboniero pa listek ko se je izpovedo. jas nevem kaj naj, sem mu rekla da mam partnerja, on še vedno vstraja, pravi da me bo čako dokler bo treba, tuji če bom z drugemu bla. vem da ma srce veliko ampak kaj naj? jas nočem zavržt svojga zdajšnega partnerja saj sma tolko vložla v razmerje in nevem či bi lahko ga pozabla..ta mi pa take govori jas sem zmedena. lahko kdo napiše či ve kako naj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close