Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zaklepanje penisa v kletko

Zaklepanje penisa v kletko

Zdravo mene pa zanima ,koliko žensk ,tukaj obožuje zaklepati tipom korenjake.

Pa tiste ,ki rade , koliko imajo po navadi velike ,da jim bi ga zaklenile ,imajo bolj majhne,srednje,velike. Pa koliko cm ,da imate ga željo zakleniti .

Hvala za odgovore

Ko sva začela z zaklepanjem, ga je imel velikega okrog 12cm, sedaj po dobrih 10 letih ima kar dosti manjšega.

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 07:32

Ko sva začela z zaklepanjem, ga je imel velikega okrog 12cm, sedaj po dobrih 10 letih ima kar dosti manjšega.

Aja se tok zmanjša ? Zanimivo sepravi a zdaj sploh še, kaj seksata

V 10 letih se kar pozna ja, meni je možek tako lepi z malo kletko:):):) obožujem jo, seksava ne, ko je odklenjen, ga nagradim, da mu ga zdrkam, ali poližem….

Pacienti

Anonimno 1663, 24.06.2024 ob 08:24

Pacienti

Kaj pa bereš in se oglašaš?ne beri če te ne zanima.

Enim je to kul,drugim ne. Ne prakticiram tega ampak me zanimivo brat izkušnje.

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 08:21

V 10 letih se kar pozna ja, meni je možek tako lepi z malo kletko:):):) obožujem jo, seksava ne, ko je odklenjen, ga nagradim, da mu ga zdrkam, ali poližem….

Lepo se sliši to ,sepravi ma čisto majhno kletko ,se kaj pozna vidi recimo ko nosi boxe ali karkoli nosi se vidi ,kaj izboklina tako kot pri ostalih ,ali je ravno tako, kot pri ženskah?

Radoveden610:

Kletka je mičkena ja, če ima kopalke mokre se mogoče rahlo obris vidi, drugače v spodnjicah pa ni nič videti, je ravno kot pri ženski.

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 09:03

Radoveden610:

Kletka je mičkena ja, če ima kopalke mokre se mogoče rahlo obris vidi, drugače v spodnjicah pa ni nič videti, je ravno kot pri ženski.

U zanimivo  sepravi bi lahko tut ženske spodnjice obleku, pa se nebi nič videlo?

Kaj ,ko ima kopalke jo tudi nosi  jo mora skos nositi potem ?

Če ma še katera veselje do tega, naj piše tukaj ,da vidimo koliko vas je žensk in vaše zgodbe 😉

Radoveden610:

Nekaj bi se zagotovo videlo, če bi ženske tangice imel tip oblečene, strašno pa ne. Zavisi pa tudi od velikosti penisa oziroma kletke. Vedno je seveda ne nosi na morju…čisto zavisi od dogovora in obnašanja.

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 09:54

Radoveden610:

Nekaj bi se zagotovo videlo, če bi ženske tangice imel tip oblečene, strašno pa ne. Zavisi pa tudi od velikosti penisa oziroma kletke. Vedno je seveda ne nosi na morju…čisto zavisi od dogovora in obnašanja.

Aha lepo sej malo pa more biti brez tudi ,potem so tebi ušeč majhni,kako pa to ,da ne seksata nič

Radoveden610:

Zakaj ne seksava? Ker mu ne stoji :):)

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 10:26

Radoveden610:

Zakaj ne seksava? Ker mu ne stoji :):)

Aja mu ne stoji potem pa razumem ja ,a pride pa mu ,ko mu ga drkas ,fafaš

Radoveden610:

Itak da mu pride, če ga božaš ali pa ližeš….

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 11:01

Radoveden610:

Itak da mu pride, če ga božaš ali pa ližeš….

[/quote

Vstane mu pa ne in potem je tebi to ušeč ,da se mu je še pomanšal iz kletko. Drugače pa kako to ,da sta se odločila za kletko ,da te nebi varal itd

Radoveden610

Že od nekdaj je bil slab v postelji, zato sva rekla, če že sekaš ne, potem si ga tudi drkati ne rabiš prepogosto.

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 11:17

Radoveden610

Že od nekdaj je bil slab v postelji, zato sva rekla, če že sekaš ne, potem si ga tudi drkati ne rabiš prepogosto.

Pa nič ne pogrešaš oziroma pogrešata kakšne drugačne akcije?

Anonimno 321812:

Njega zadovoljujem kadar je odklenjen tko, da mu čisto nič ne manjka. Kar pa se mene tiče, on lahko liže kolikor želi 🙂 občasno pa tudi kateri drugi skoči na pomoč. :):):)

Anonimno 321812, 24.06.2024 ob 11:29

Pa nič ne pogrešaš oziroma pogrešata kakšne drugačne akcije?

In on se je strinjal iz tem, ali je kaj nasprotoval?

Pa se nič ne sekira ,ker mora imeti kletko gor in ,da se mu manjša njegov ,ker sem slišal ,da če maš to več let ,da ti gre bol notr .ali kaj manjšaš kletko recimo,da mu dajes vedno manjšo

Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 11:38

Anonimno 321812:

Njega zadovoljujem kadar je odklenjen tko, da mu čisto nič ne manjka. Kar pa se mene tiče, on lahko liže kolikor želi 🙂 občasno pa tudi kateri drugi skoči na pomoč. :):):)

Pa si mu povedala ,da ko bo zaklenjen ,da boš z drugimi seksala ,da bo on samo lizal jo lahko samo pa tako 😉?

Danes mu moraš dati je eat pussy day ,če slučajno neveš  hehe

Živjo bi morda katera hotela imeti fanta 27 let iz bol malim pa ,da bi mu ga zaklenila

Ma še kdo kakšno izkušnjo zanimivo je brati heh

Mene jo to vedno zanimalo kako je ,ko imaš zaklenjenega

New Report

Close