Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zaključek odnosa

Zaključek odnosa

Hudo mi je in boli. Zelo. Odločila sem se, da zaključim odnos, ki je trajal štiri mesece. Vse drugo, polno aktivnost, jaz sem bila zadnja na vrsti. Samo, ko je imel jajčka polna takrat bi gospod prišel. Ali pa jaz k njemu. Sva se menila, da greva za vikend pa nekam na oddih. Pa se je že čez dva dni premislil, da gre on smučat. Po smučanju v poznih večernih urah bi se prišel pa spraznit. Ne vem ali sem jaz čudna ker nisem sprejemala njegovih aktivnosti in zasedenosti ali je edino pametno, da se zjokam in grem naprej.

Nic jokat 🙂 naprej pa samo naprej

ni te vreden 😉

Samo glavo pokonci in naprej. Želim ti, da srečaš nekoga s katerim boš srečna.

in edino prav da si ga zaključila

 

“jajčka” a si punčka kolk si pa sploh stara haha ta je pa dobra 🤣

Sicer pa kaj ji dajete pirharci potuho Če bi bila ok ženska ne bi prišel v njo “jajčka” praznit oziroma ima pač svojo karmo da nase vleče smetarje.

Zakaj? Zakaj????

Zakaj samo v sloveniji ta izgovor oz opravicilo kao ni me vreden. Vsak ima svojo ceno. In tvoja cena v njegovih oceh ja ta, da ti nisi vredna. Zato pa je stalno dajal drugim stvarem prioritete. Pac si prisla na vrsto vcasih in se to samo za izpraznit jajca. Vas zakljucek pa je, date ni vreden. Njegova vrednost je visja kot tvoja in zato se ti njemu prilagajas. Pac tako je med vama. Sem ti pomagal razložiti. Pac nekdo drugi bo sigurno v tebi videl ogromno vrednost. Ponavadi pa v takih moskih vi ne vidite vrednost. Kar je v bistvu bolje za moskega. Vedno je na boljsem kdor je malo bolj zaljubljen, saj ima mocnejsa custva. Problem pa je, ce jih ne dobivas nazaj. Ampak zaljubljenost ital mine, tako da ne sekiraj se preveč

A za štiri mesece golega flodra se joče? Lepo te prosim…prestopi ga čez.

Odgovor na objavo uporabnika
Marterina, 04.03.2023 ob 20:42

Hudo mi je in boli. Zelo. Odločila sem se, da zaključim odnos, ki je trajal štiri mesece. Vse drugo, polno aktivnost, jaz sem bila zadnja na vrsti. Samo, ko je imel jajčka polna takrat bi gospod prišel. Ali pa jaz k njemu. Sva se menila, da greva za vikend pa nekam na oddih. Pa se je že čez dva dni premislil, da gre on smučat. Po smučanju v poznih večernih urah bi se prišel pa spraznit. Ne vem ali sem jaz čudna ker nisem sprejemala njegovih aktivnosti in zasedenosti ali je edino pametno, da se zjokam in grem naprej.

Zakaj pa ne greš z njim smučat?

 

Kaj je tu sploh dilema?

Prav si se odlocila da si prekinila. Je vse ok in prav, da imajo partnerji cas in prostor zase, vendar to tukaj je izkoriscevanje in vlecenje za nos. Vprasanje ali nima kje se druzine in te se izkorisca.

Bodi bolj previdna in naslednjic preden se gres dajat dol pocakaj vsaj 6 mesecev do 1 leta. Tistemu k se gre sam za to, bo prej odsel.

Jaz Vem!

Bravo!

Koncno en pameten odgovor in pogled na sliko se iz druge strani in ne vedno iz ene in iste.

    Hja, kondom bi mu nataknili, pa bi se v njega praznil.

Draga moja, samo ti veš, kaj bi rada, ne potrebuješ nas, da ti govorimo kaj in kako. Pa zaupaj sama sebi, edino sebe imaš. In tvoja intuicija ti pove, da te je imel bolj kot ne za praznjenje.

Kar se mene tiče, si naredila prav. Zdaj pa še ponosno na ves glas reci: življenje, zaslužiš si boljšega!

Sama si kriva, kaj pa izbiraš idiote? Ženske jamrate, kako vas izkoriščajo, ampak imate pač izredno slabo presojo pri moških. Kolikokrat sem videl v redu luštne punce, ki imajo otroka z moškim, za katerega sem jaz in vsi okoli vedeli, da ne bo kaj prida. Ona pa je rinila v njega, ne vem zakaj… ali imate daddy issues, ali pa mislite, da ste nekaj posebnega in se bo za vas spremenil… žalostno. Res nimate pojma, ker ne razmišljate z možgani, ampak s čustvi.

Problem je, ker vas dobri fantje ne privlačijo in ne rajcajo. Zato je pri moških vseeno biti bolje prasec, kot pa dober. Imaš več možnosti pri nasprotnem spolu, vsaj za rekreativno uporabo, ker kot dober sploh ne dobiš možnosti za karkoli. Potem, ko pa gre skozi vas eno znatno število prascev, bi pa enega dobrega v teoriji. Ampak v praksi vas še vedno ne rajcajo in nimajo šans. Tako je, žal. Dokler si ne boste priznale resnice, da ste za svojo situacijo same krive, do takrat si ne zaslužite dobrega moškega. Za vašo situacijo ne morejo biti krivi moški, zdaj smo enakopravni. Vsak je odgovoren zase.

Pametno, ko pridejo otroci so takšni se manj doma

Zakaj vedno pravite, da se moški spraznimo… ali ve ne seksate rade? Če se imata oba lepo, je lahko tudi “izpraznit” fajn….

Nima smisla jokat…

Odgovor na objavo uporabnika
en ki rad, 18.04.2023 ob 07:49

Zakaj vedno pravite, da se moški spraznimo… ali ve ne seksate rade? Če se imata oba lepo, je lahko tudi “izpraznit” fajn….

pol si pa najdi eno tako, ki ji je samo do seksa in nič drugega. kajn problem, tudi take obstajajo. vedno več jih je.

 

samo ne fejkat veze z žensko, ki bi rada imela partnerja samo zato, da si prideš jajca spraznit.

Ne se sekirat. Je še veliko polnih jajčk.

Upam da res prekineš. Ponavadi te ki v štartu sprejmejo bit wc školjke ( za spraznit oz. opravit potrebo) to ostanejo še dolgo oz. dokler se tip ne naveliča. Ko mu rečete, da ste ga siti in ne želite več zveze z njim vam ponavadi prinese rožo in parfum (največ 10 eur vreden) in vam obljubi pot okoli sveta…seveda se pred odhodom olajša, sprazni oz kakorkoli vi temu rečete spremeni se pa ne nič… Pamet v glavo gospa in zapomnite si, da vi niste wc školjka da bi vas nekdo uporabljal le ob potrebi!

Butelj & butelj. Ne vem koliko si star, ampak še zdaj ne veš, da je ženskam veliko bolj pomembno marsikaj drugega kot sex? Sex je za žensko posledica tega. Samo sex pa za običajno žensko NIMA vrednosti.

Edino pravilno, za takega je škoda en dan. To jaz vedno govorim , ko nekdo začne, pojdiva počasi, rabim čas… Tak ni resen in to se slej ko prej pokaže. Ko spoznaš pravega, si vesel njegove družbe

Itak naprej. Ta je sigurno že vezan.

Jaz imam drugačno izkušnjo.

Sem bil predober z njo 2 leti izletov in uživanja, pa je dobila napade krivde in ni zmogla več biti z mano. Ženske ste res nekakšen kaos. Nikoli ni okay.

Pa da ne bo gdo pameten. Imam službo, avto, stanovanje, Moji tastari mi ne težijo itd.

Tak, ki te postavlja na zadnje mesto, te nima niti malo rad. Rad te ima le zato ker si vedno na voljo, ko on rabi sex.

 

    Preberi si knjigo od Steve Harvey: think like a man, act like a lady. Tudi v slovenscini. Tam pove vse brutalno o moskih. Ce si hoces razblinit vsa nadaljna razocaranja, je fajn vedeti o moskih kako razmisljajo o zvezah in zenskah in sexu. Ta knjiga rwzblini veliko iluzij in utvar. Se bolj pa knjiga Mu pac ni do tebe kjer imas nastete vse razloge oz situacije, ki nakazujejo da moskemu v resnici ni do tebe. Je kar en velik trk na trdna tla za nas zenske…..😮‍💨 Se pa vsaj ne sprasujes vec pri cem si.

New Report

Close