Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaključevanje blagajne

Zaključevanje blagajne

Nihče ne ve? Ker tam vem, da ne bom dobila drugega odgovora. Pa še časa ne bo. 😀

Nihče ne ve? Ker tam vem, da ne bom dobila drugega odgovora. Pa še časa ne bo. 😀
[/quote]

Čisto odvisno od sistema, ki ga uporabljate… ne uporabljajo vse trgovine enakega sistema, kot pa vi.

lahko bi bilo odvisno od sistema, ki ga uporabljate – samo v kolikor bi imeli tak sistem bi bilo res neprijazno in nepraktično in predvsem v vašo škodo, ker tako dolgo čakal res ne bo nihče – ne stranka, ki kupi tako zelenjavo, ne ostali, ki bi stalo v vrsti za to stranko.

Moj primer in sveža izkušnja kot kupke – zadnjič sem kupila brstični ohrovt enega znižanega (tako kot ti opisuješ) in enega brez znižane cene – oboje na blagajni skenirano takoj in tudi plačano.

lahko bi bilo odvisno od sistema, ki ga uporabljate – samo v kolikor bi imeli tak sistem bi bilo res neprijazno in nepraktično in predvsem v vašo škodo, ker tako dolgo čakal res ne bo nihče – ne stranka, ki kupi tako zelenjavo, ne ostali, ki bi stalo v vrsti za to stranko.

Moj primer in sveža izkušnja kot kupke – zadnjič sem kupila brstični ohrovt enega znižanega (tako kot ti opisuješ) in enega brez znižane cene – oboje na blagajni skenirano takoj in tudi plačano.
[/quote]

Zato mi je tudi čuden odgovor, da je za počakat, včasih tudi 5 minut. Ker ni mogoče … vsaj po moji logiki ne.
Sedaj sem se spomnila, če je mogoče še ena druga možnost … ki jo bom preizkusila, če bom spet imela tak primer … Hvala vsem. 🙂

Ali moraš napisati ker denar imaš ali je dovolj koliko ga imaš

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5396, 25.03.2025 ob 13:19

Ali moraš napisati ker denar imaš ali je dovolj koliko ga imaš

Pa zakaj odgovarjaš na temo iz 2017?

New Report

Close