Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaključni sloj fasade

Zaključni sloj fasade

Rabim pomoč oz če ima kdo izkušnjo.
Je kdo tak ki ni delal zaključnega ometa in je samo pobarval lim z akrilno barvo? lepilo sem zaribal in premazal z emulzijo. Eni pravijo, da zaključnega sploh ne rabim dat, da sam pobarvas z akrilno barvo in fertik.
Zaenkrat imam 20cm stiroporja, sidrano, lim, mrežica, lim, zaribano in premazano z emulzijo. Zmontiral sem danes police. Mi bo žal če ne dam zaključnega? Je kr strošek, 30eur po kanti…

Butl…20 cm .stiroporja, mreza lepilo sidra, itd…ti ti ni strosek…600 eur za zakljucni sloj plus jurja za delo ti he pa strosek…zakaj pa si budalo lepil gor 20 cm stiropor?15 cm je ze baharija vse ostalo pa debilizem…

Pa se ti, seveda lahko premazes z akrilno barvo, s tem da tud akrilna barva ni zastonj ne, poceni pa tud ne plus delo..

Eps je z BiH. 12mark po m2 za 20ko. Noben od kolegov nima cajta, tisti ko ga ima pa je lenuh. Za zaključnega moreta biti vsaj 2, en vleče, drugi vzadi zaribavle. Fasaderjem pa tudi ne dam 3000eur ker jih nimam zato razmišljam, da bi samo pobarval in namesal polek algicid za fasade. Nevem kaj bi blo čez 5 let če naredim tako, da nebi lim začel pokat? Mraz, vročina? Napusca imam 1.3m tak da deza lih ne bo veliko…

New Report

Close