Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Zakon linča- Daniil Harms

Zakon linča- Daniil Harms

Nekdo na tej strani je knjigo priporočal in predstavil Zakon linča kot rešitelja slabih dni.
Prebral sem. Ostal hladen. Situacijski humor, ki je bil morda smešen včasih. Mene nikoli ni nasmejal človek, ki mu je spodrsnilo na bananinem olupku. Knjiga te tu in tam nasmeji, vendar zelo površinsko. Kot kakšen povprečen vic pri katerem ti nasmeh izgine čez šest sekund. Nekaj izjem, a vendar nič takšnega, da bi ti nasmeh bruhnil iz pet.

Vaše mnenje?

Jaz je nisem brala, me pa prav tako ne spravi v smeh, ce se kdo spotakne na bananinem olupku. Zgoraj sem odprla novo temo z naslovom Angelin pepel, ker sem jo vceraj zakljucila, sem pa pred kratkim prebrala tudi J. D. Salingerja Franny in Zooey. Duhovit in globok. Pa Ira Wood Moški v kuhinji – ta knjiga sicer ni nova, ampak meni vsakič tekne. Se ti kak predlog zame?
LP Tatya

Hja, kaj naj ti priporočim? Osnovni delci (Houllebecq), če še nisi brala. Jaz sem danes začel z zadnjo knjigo Kurt Vonneguta, ki jo še nisem prebral. Vonneguta ne bom več hvalil, ker bo delovalo že odbijajoče. No, in že imaš osem (toliko njegovih knjig je prevedenih) priporočil + Osnovni delci. Za ta mesec bo dovolj. Osnovne delce pa le preberi.

Lep pozdrav !

🙂 Jaz tudi zdaj berem Vonneguta (sirene s Titana) in je prav zabaven :))

Za Osnovne delce še nisem slišala, sicer sem Vonneguta in Douglasa Adamsa pozrla ze pred leti in ju – kadar se brez ideje znajdem v knjiznici – poziram se kar naprej in naprej. Ko bom bolj pri denarju, si moram vsaj Vodnika priskrbeti za zmeraj. Ampak ju zgoraj nisem omenjala, ker sta to zame avtorja, ki nimata primerjave. Ampak pride cas, ko se moras primakniti naprej in potem isces nove zadeve, ki bi podobno potegnile in odkrijes se veliko cudovitih knjig. A ne?
Za Osnovne delce bom pa pogledala. Hvala.

Sorry. Napise se prEmakniti in ne prImakniti. Se opravicujem za napako. He he

New Report

Close