Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZAKONCA HRIBAR ODLIKOVANA Z ZLATIM REDOM ZA ZASLUGE

ZAKONCA HRIBAR ODLIKOVANA Z ZLATIM REDOM ZA ZASLUGE

Predsednik države dr.Danilo Türk zakonca HRIBAR odlikoval z zlatim redom za zasluge
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042231299
http://www.vecer.com/clanek2008201205390600

S čem natanko pa sta si ga zaslužila????????

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ti bi morala to vedeti, a jih nič ne poznaš, saj se o njiju veliko piše.
Malo po guglaj :-), boš kaj našla.
Sem nekje videla, da si prosila za link.:-) Enega imaš tukaj.
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042231101

Najbrž zato, ker sta “ustavljala desnico”…

Prababi…za takšno odličje je potrebno nekaj pokazati…….kaj lahko pokažeta taledva?….konkretno?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

STA ŽE VEDELA ZAKAJ!!! :-)))))))))))

Sem ti napisala, da malo poguglaj!

vsak general je lahko pameten po vojni………

Mislim, a zdaj bo pa že vsak model, ki kaj “pametnega” zine dobil odlikovanje od našega presvetlega!? Sem mislil, da sta bila Kučan in Drnovšek cvetlici, pa se je na koncu izkazalo, da sta bila prava diletanta.

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

PRABABI
STA ŽE VEDELA ZAKAJ !!!!!!!
=========================

Ja prababi, tudi vi veste, zakaj ste tako navdušeni nad levico !!!
Očitno prejemate krasno penzijo, ki je ne zaslužite. Ste srečnica med tistimi 17000 penzionisti, ki prejemajo državno pokojnino in ropajo pokojninsko blagajno na račun ljudi, ki so garali vse življenje, kajti te pokojnine niso majhne.
Nič vas ne stane, če širite svojo “resnico”!

kaj pa imata tadva skupnega z levico, sramota za vse ki ne pozane njunega dela, ja res je čas da se začnete izobraževati!!!

Sej opažam, da si se ti ninej preveč izobraževala in ti sedaj primanjkuje zdrave kmečke pameti! Če nimaš pameti ti šola nič ne pomeni, še manj pa izobraževanje:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Lahko rečemo, da je Spomenka v svojih delih dala velik prispevek k razkrinkavanju edinega še prisotnega okupatorja pri nas.

S konkretnimi prizadevanji za slovensko osamosvojitev, s pokončno držo z jasno obsodbo povojnih pobojev – ampak zaradi svarila “ustavite desnico” (ki se je izkazalo kot upravičeno, žal) desničarji seveda “pozabljajo”, da so bila ta prizadevanja tudi njihova.

Rama, ….. hahaha, kaj te matra? :-)))))))))))))

– leva ali desna – RAMA? —- “Rama”, je ene sorte mast, menda je zdrava,:-) maži se!

– mogoče odlikovnje z zlatim redom? —- ga nimam,:-) ga ne bom dobila,:-) ti pa za tvoje “strupeno” pisanje in razmišljanje, tudi NE!:-)

Kdor dobi tako odlikovanje, si ga je gotovo zaslužil.

Gospa Spomenka Hribar je dobila tudi nagrado za prispevek h krepitvi javne besede in dialoga v medijih, iz rok generalnega sekretarja SEEMO, v celoti beri članek v linku! http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042228899

– ajaaaa, penzija te tudi matra? —- Imaš pa domišjijo.:-) Vse to kar si napisala, ti že dolgo roji po tvoji glavi, ampak, tvoja pogruntavščlina, NE DRŽI!! Zelo si falila.:-)

Pokojnino, ki jo prejemam, sem si “krepko” zaslužila, s polno pokojninsko dobo. Nikogar ne ropam! Po tvoji domišljiji, jo menda nisem. 🙂

Vsi, ki prejemajo pokojnino, od zgoraj napisanih, nisem nikomur nič “fouš”, gotovo so si jo zaslužili, želim jim, naj jo prejemajo še dolgo!

Ramica,
se nisi upala napisat s pravim nickom? :-))) Seveda ne, ker te je sram, si se raje skrila,:-) ker si NIČ, od NIČA , NIČ! 0000000000000000000000

jaz sem margarina, ki jo tudi ti prababi, rada mažeš na kruh. Mogoče tudi ne.Maslo je boljše za tiste, ki imaji dovolj keša.
Prababi, zakaj pa imaš ti skrit nick?? Ali se tudi ti bojiš???

kako pa veš da je njen nick skrit, če nisi registrirana????

veš kako lepo se da klepetati po zasebnih sporočilih, aja sam ti tega ne veš ker pač nisi registrirana!!!:)))))))))

Še en link:-)) Beri članek

PREDSEDNIK ODLIKOVAL ZAKONCA HRIBAR
in
OBISK PRI ZAKONCIH HRIBAR,
KLIKNI, GLEJ IN POSLUŠAJ VIDEO

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=189346

Vprašanje postavi Turčinu!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Še tule imam en dolg.:-))))
Zaradi mene lahko mažeš na kruh kar hočeš.
Jaz ne mažem ne margarine ne masla. Tisti, ki imajo več keša, si privoščijo kaj boljšega.:-)
Potrudi se, da boš imela več keša.:-)
Jaz ga imam za sproti, več ga ne potrebujem.
Moj nick je vedno PRABABI! Jaz se nikogar ne bojim, tudi tebe ne!!! 🙂
Ti si pa margarina, ja, pa Rama tudi, pa kaj še??? 🙂

Še to, od nekje drugje:
Hahaha, v tistem času, ko sem se jaz poročila, nismo potresali riža, smo ga raje skuhali in jedli. Take potrate si nismo privoščili. Ti, pa kakor hočeš.
Tudi svilenega spodnjega perila nismo imeli, po katerem ti hrepeniš.:-)
Lepo se imej!

PRABABI, vedno prilagaš neke linke, daj pokomentiraj, “da ne rečem”,
“s svojimi besedami povej”, kaj ti ni všeč…sedaj ti pravnuki tako spijo, računalnik je fraj in “pBabi piš”

želim ti vse dobro v letu, ki prihaja.

New Report

Close