zakonska postelja
glede na to, da ima mulc že svoja leta, torej zveza traja že nekaj časa, je tudi sex bolj tako, tako….torej ne prepogost in razburljiv itd…….priporočam POGRAD. Ta gre komot v tako sobico, ostane prostor še za omaro. vsak od vaju spi na svoji postelji, ima svoj mir, ko bosta kaj želela, pa bosta že našla prostor.
bi šlo, postelje so res dolge 2m ampak so tudi manjše lahko vzameta 1,90 mislim da se jo da dobiti, če ne pa jo delat k mizarju. tudi 2m bi šla notri, če ima okno ni tako hudo ko se navadiš na majhnost, saj tudi v šotoru spimo pa ni noben problem. čeprav je mogoče bolje da on ostane tukaj in vidva kjer sta, vse se da.
Lahko pa vam jo izdela mizar po meri, pozorni bodite le na to, da boste potem dobili še ustrezen jogi. Če imata okno, pa res ne vidim nobenega problema, da si ne bi tam uredila spodobnega spalnega kotička. Imamo pa tudi pri nas podoben prostorski problem, in z možem spiva v spalni niši na postelji 160×200 in sva čisto srečna
ne razumem zakaj v krsti – prostor ima okno in drsna vrata kot sem jaz razumela…torej ne razumem kaj ti sliči na krsto???? a so boljše tiste spalnice, napolnjene do zadnjega kotička z vsemi možnimi neumnostmi, da ne govorimo tistih ki imajo vse razmetano in nimajo niti kam stopit – take vidiš ponavadi na oglasih za prodajo stanovanj…to je šele za se križat.
Zakaj pa pol ne podrete pregrade iz gips plošč in imate en (večji) prostor, posteljo pa postavljeno v kot dnevne sobe, morda delno zakrito s kakšnimi policami, rolojem, lamelno zaveso… Marsikaj se da zrihtat. 4m2 soba je totalno brez veze, midva sva imela spalnico v kabinetu 7,5m2, se pravi skor dvakrat večjo, pa je blo kar malo klavstrofobično
Zakaj pa pravzaprav rabite tlačit posteljo v tako majhen prostor? Jaz bi dala od stene do stene samo desko in na to jogi. Spodaj pa kakšne plastične gajbe na koleščkih. Oziroma bi dvignila še malo bolj, da bi prostor spodaj res izkoristila.
Na stene ob postelji še poličko za svečke, kakšno fino sliko, mogoče bi razmislila, kako bi zrihtala razsvetljavo, da bo romantično … Meni se sliši mega, večje spalnice sploh ne bi hotla, če bi imela možnost tako zrihtat. Mi je všeč se stiskat od stene do stene. Pa karkoli počneta, noben ne bo dol padel, vsaj na strani ne.
ma ljubi bog, spanje je del zdravja in ti želiš spat v tako mali kišti, pa kaj vam je, se res nimate čisto nič radi??..v tole sobo 2×2 naredi garderobno omaro in ostale sobi, ki jih imaš še, dve sigurno uporabi za otrosko in spalnico, pa magar če dnevne nimaš več, halooo, dvosobno stanovanje imate, to je okoli 50 do 60m2 in ti boš spala v sobi 2×2, pa kaj ti je, obiske pa lahk sprejemas tudi v kuhinji, tam uredite tako, da bo za kuho, jest in obiske, dnevna za vaju kot splanica, otrok pa ima otrosko, mala kmara 2×2 pa kamra za tisto, kar drugje ni placa…lepo te prosim, soba 2×2, nič ne bosta spala!!!
Jaz pa šestletniku ne bi odstopila svoje spalnice, vsaj nekaj let še ne. On je eden, pa še majhen, vidva pa dva odrasla in zagotovo potrebujeta več prostora kot on.
Na takem malem prostoru se da lepo urediti otroška, oziroma kasneje mladinska soba. Ležišče se dvigne pod strop, do njega pride po lestvi, pod njim pa je potem prostor za pisalno mizo in še kaj. Malo pobrskaj po internetu, zagotovo boš dobila več idej, kako urediti otroško sobo, kot pa spalnico na tako malem prostoru.