Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakonski sex

Zakonski sex

Nek par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic ko sta se ljubila je moz vztrajal, da seksata pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to
neumno navado.
Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije……
vibrator!!. bil je mehak in cudovit… mnogo vecji od njegovega.
Ko je to videla je popolnoma znorela: “Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!” Moz jo mirno pogleda v oci in rece: “Jaz bom razlozil glede igracke,……. ti
pa razlozi glede otrok, ki jih imava!!!”

Hej ti K.R.?
A si muško al žensko?
Sam,da vem,kako taktiko ubrat….
;-)))

P.s.: KR je zaščitna znamka mojga kraja!

Kake taktike imaš v rokavu?
A si bi-sex?:))

Jaz ne..

A to pomeni,da si pobč?

Tace proč!:)

hehe..ekola ti cmokaca

moj frend je odpadel….ki pa jaz?

čem te jaz u redi porihtat???hihihiihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne spridite še zadnjega poštenega moškega tu gor (zadnje cajte, seveda) 😉 :)))). Tace bek! 😉

:)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Točno!
Čist so me pokvarli barabe!
;-)))

a so ti všeč take dobre bejbe…

vauuuuuuuuuuuu

leta letijo - iščem stevardeso.....

Njemu ne!
Nama pa!
:-))))

Glodalec pazi na svoj organ v ustih….kr ti ga bom bek vtrgal…JASNO!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

S te moke ne bo kruha. Sem ga že sama hotela odstranit, pa so mi ga nazaj prišili – zdaj šele leti :))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No, o tem bi se pa še najbrž dalo razpravljat… 😉

New Report

Close