zakva so horjulci u14 tko slabi
ZAKVA SO HORJULCI U 14 KLJUB TEMU DA IMAJO NEKAJ HOKEJSKIH ZVEZD TAKO SLABI
A niso za kakšn let ali dve mlajši v svoji kategoriji od drugih?
zato, ker so druge zvezde boljše
zato ker so lansko leto osvojl zlato ,bojte se jih spet drugo leto
Vroča debata!
Dragi jaz, odgovarjam ti na vprašanje. Morda zato:
– ker je hokej ekipni šport, v katerem en sam igralec, pa naj bo še taka zvezda, težko kaj doseže proti 5 nasportnikom,
– kolikor meni znano, so lansko sezono igrali v ligi U12 in osvojili zlato – kar sploh ni slabo …
– igralci Horjula U14 so letos po večini stari 13 let … Ker so to leta, ko najbolj rastemo, se tudi do 20 cm starim višjim 14-letnikom težko upirajo … Predvidevam, da sam veš, kako je igrati proti višjemu in fizično močnejšemu nasprotniku …
– glede na zastavljeno vprašanje pa upam, da jaz nisi kakšen nadut igralec v ligi U14. Če že si, pa nasvet: Malo umiri hormone … 😉
K majo trenerja k forsira enga igralca
Kdo pa je ta trener? Katerega igralca “forsira”?
sineta potencialnega kandidata za NHL
če maš taka jajca me povab na pir-to velja za me
Če te kaj zanima, naj ti razložim, da ni samo eden potencialni za NHL, s tem
žališ ostale igralce, ki so vsi zvezde. Sam poglej njihova leta, pa ti je takoj jasno, da so zvezde za NHL, kako vrtijo starejše in večje od sebe. Res pa je da imajo nekaj luzerjev vmes, ampak je par njih v ekipi, ki jih držijo gor.
V detajle pa ob piru.
Pa to je sama megla. Si lahko malo bolj konkreten? Navedi ime trenerja (očeta) in sina, naprimer?! Da bomo vsi vedeli, kdo ima veze z NHL-om …
Sj se ve ni treba nc govort!Je celo sezono tko!Gdor je pr korit ta skoz spila pa ceprav dela napake ni nikol kaznovan!!
Dj dj kva pa vrtijo,sami sebe! Majo sreco da jih starejs tolerirajo in da se igra no touch!
Še vedno nisi odgovoril na vprašanje. Dejmo suspenzor dol (pa pokaži jajčka)! Razkrij še ostalim na tem forumu, kdo je trener in kdo je sin.
Glede na zadnjo izjavo je videti, da se ti ali tvojemu bližnjemu godi velika krivica, ker nisi ali ni pri koritu in ker ves čas ne igraš ali igra, pa čeprav ne delaš ali dela napak in si ali je vedno kaznovan.
Pa še nekaj: Slovenija je majhna, Slovenčki pa omejeni na majhnost. Dejmo mal razširiti obzorja! Pa nekomu iz srca privoščimo srečo, na pa samo nesrečo! Dejmo si rečt: Naj sosedu pes koplje največje tartufe, ne pa, da naj mu pogine!
Pejt na tekmo pa bos vidu kva dogaja!V jesen pa prit se na tekme Hk Olimpija mladi pa bos vidu gdo in gdo ne igra,gdo lohk vse dela in gdo ne,gdo je trenerjev lublencek in gdo samo financer kluba.Vidm da si dobr seznajen z hokejem ,torej bi lahko vedu ,da je hokej kolektivni sport in da ne morjo igrat 3 ali 4 igralci cele tekme pa ceprav trener misl, da so ti 4 najboljsi ostali so pa za en kurc!
Pa se neki to so otroc k se se ucijo, kako pa naj se naucijo ce ne igrajo tezkih tekm!
Ps:bolje da nedam suspenzorja dol ker bi s tem samo skodildolocenim!
To, da so eden ali nekaj igralčkov ljubljenčki trenerja, ni ali niso krivi igralčki, pač pa neprofesionalen trener, ki ga motivira denar, ne pa želja po oblikovanju kakovostnih igralcev (tako fizično kot mentalno). Sam pa najbrž veš, da je tam, kjer je denar, vedno vsega dovolj.
Glede ekipnega športa je bilo tudi z moje strani nekaj napisano že v moji prvi objavi …
No, se mi je zdel, da si ne upaš dat suspenzorja dol …
Kako pa, da si potem upaš komentirat izjave jaz-a in me-a? Take trditve, kot so napisane pod jaz in me, lahko včasih škodijo, ne samo tistemu, ki je v njih klevetan, pač pa tudi tistemu, ki jih izjavi …
nebi vedu
E vids smo ze blize!Ne in nism obsojal igralcev ,da ne bo pomote otroc niso nc krivi!Starsi in trenerji k se prodajo za en pir pa velik!
Sej vem, da se ponavljam …
Kako pa, da si potem upaš komentirat izjave jaz-a in me-a? Take trditve, kot so napisane pod jaz in me, lahko včasih škodijo, ne samo tistemu, ki je v njih klevetan, pač pa tudi tistemu, ki jih izjavi …
Opravljani v tej temi pa so bili tako Horjulci U14 kot tudi njihov trener (baje očka) … Pa še kdo bi se našel …
ej ne me basat saj ste same mone v tem horjulu
kva se pa greste!to bi mogu bit hec za otroke ne pa, da se en fotr na račun svoje NHL zvezde izživlja nad drugimi otroki
kukr vem je pa že odletu tko da ni več blema
Ti kalimero si pa res ena mona
enostavno ku kvadrat
Ja kva pa pol delajo do 14 nj igrajo do 12
Forum je zaprt za komentiranje.