zakva so horjulci u14 tko slabi
ej zvezda si že slišu uno kdor visoko leta …………………………….
ja ja pol je pa samo še zvezda u prahu
jest vem gdo je trener oz. je biu trener k so ga zamenal ker je skoz njegou sin igrou!!
ti si neumn rezk ti sploh nimaš pojma u hokeju tvoj očka te pusti igrt 5min na igrišču k drugi lah umes spijo, tok jim je dolgčas.podajaš tko al tko nč ne k daš pa gol pa uno hudo zavriskaš uauauuauaua,k si vrjetn kr sam seb mal preveč ušeč.aja pa da ne pozabm k se ti pa sprdne pridt na menjavo, itak nis tkrt nč podal al pa use zaj*** te pa pol očka hval ja moj sinčk koko ti dobr igraš drugim pa reče tvoj fotr vi sam tko igrejte kokr moj sine igra pa bo use u redu pa če mi boš odgovoru da nabijam tega u bistvu sploh ne morš trdt k mamo na iste dni turnirje PIKA KONEC.
Ej bravo stari!Tko se govori, ni sam on sam seb usec je tko kr pr cel familiji!!Pa tud pr OLimpiji je tko kt pr inline!Je celo sezono delu pi… pa ni nkol sedu zarad tega,nasprotno so ga skoz hvalil kok je dobr.Sicer ni on nc kriv,kriv je kolericni trener in tehnicni k se utika v trenersko delo!
DiOpOrKo … Ma, kej češ, mona? Mislim kalimero …
A poznaš zgodbo o tistem zanikrnem ptičjem nedonošenčku, k je z lupino na glavi po svetu hodu (ne letal) … Pa se je nad vsako stvarjo v svojem življenju pritoževal, k en mali nergač – Kalimero. Pa ne rečt, da si to ti …
… zihr ni kalimero?
No da slišim kdo ja ta baraba.
???????
Prit na tekme pa u s vidu
smo dons videl gdo je najboljši DINAMITI rasturavajo
kaje tip si bil dones na tekmi si vidu gdo je najbolši
a si se usrov
Smo vidl ja smo vidl!!lestvico poglej k bo update!
no zdej ti bom pa js neki povedu
TI NIMAŠ POJMA k smo vs zbil 6:3 na Jesenicah pred tekmo si bil angelček pa najboljši po tekmi pa govoru “a pridš ti nasledn let h nm igrt k mi mamo ful hudo tm pa zmagal bomo” popuši mi ***** a je prou pa ne mi govort da si ti na olimpiji najboljši pa na horjulu tud.zdej k mate novga trenerja je use bol prej k je biu pa tvoj fotr si biu pa ti gor 5-6 min pršu dol za pol minute pa takoj nazaj gor.pr novmu trenerju pa ne igraš več tko dobr, e
POPRAVEK:
Ti predlogi nam vedno delajo težave!
Ne reče se na Horjul, pač pa v Horjul …
Ne reče se v Jesenice, pač pa na Jesenice …
sam Mona ti si pa res mona!! fegi en
trener horjulcev je pa ——————————————>
še mau dol
|
|
|
|
V
no trener je……
…, šupak tko kt 2pac,…
…., ne sj ne,….
zdj pa resno
trener je…….
mah sj newem!!!!!!!!
sm že puzabu k sm tok presledkov naredu!!!
Se mi je zdel, da imaš slab trenutni, kratkoročni in dolgoročni spomin … Baje, da alkohol to še potencira …
Šta čemo? Ma, ništa … Jebi ga …
kon si ti mona debil da večjega ni
vsi ka ste proti horjulu ste debili še posebi ti MONA kao liza
dej mularija ne tle horjulu sramoto delat pa bodte TIH
MAMA ti bo delala sramoto na polju kmet horjulski
to hrjujc
Ja, se učim od najboljših …
Forum je zaprt za komentiranje.