Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zala in Gašper nenamerno provocirata našo izumetničeno družbo

Zala in Gašper nenamerno provocirata našo izumetničeno družbo

in ne petje!! Če je komad za na sedmino še ne pomeni, da je za na Evrovizijo.

SE V CELOTI STRINJAM! Naverjetneje ne bomo dobili niti 1 same točke na glasovanju:((

A si to ti, Raven in/ali Lea? Ker pišeš neumnosti.

Vagabund, točno tako je, kot pišeš.
Tako misli večina ljudi, kar s eje pokazalo z glasovanjem – 4600 glasov sta prejela. Jasno da od tistih, ki so glasovali PROTI Raiven in spletkam na RTV, nekaj malega pa od žlahte. Glede na to, naokoli skačeta oblečena v drage cunje, se afnata s spoti, sta tudi sama potem, ko sta prišla v finale, zagnala kolesje klicanja.

Jasno je, da je treba zdaj situacijo popraviti in ustvariti javno mnenje, češ da je tole skropucalo, ki je zmagalo, dobro. Ne pa ni, in gledalci so to pokazali z EDINIM poštenim in jasnim merilom: s klici!

Kako boli, ko prideta dva skulirana, lepo v belem puliju, puloverju, supergah … in gladko pometeta z vsemi super duper power “high energy” pobarvanci LOL

Takšno reakcijo sem doživela tudi jaz, koz mr. v linku

Vaš link

zame sta in tudi bosta zmagovalca letošnjega eurosonga

Jaz sem tudi glasoval za zmagovalno pesem, nisem imel težke naloge pri izbiri, ker tole od Raiven ni za poslušat.

Sicer pa je komisija spravila to pesem naprej, pri glasu ljudstva skor ni mogla zgubiti, ta druga pesem je itak katastrofa.

In čemu je podobna una prepleskana, umetna spaka vseh barv (Raiven) če ne nečemu, kar je prišlo iz vesolja? Čeprav na emi je mogoče spominjala bolj na nekaj, kar je prišlo iz močvirja in je poročeno s povodnim možem.

In čemu je podobna una prepleskana, umetna spaka vseh barv (Raiven) če ne nečemu, kar je prišlo iz vesolja? Čeprav na emi je mogoče spominjala bolj na nekaj, kar je prišlo iz močvirja in je poročeno s povodnim možem.
[/quote]
So me nasmejal/a. Res, kam smo prišli da se zgražamo nad nekom ki zgleda nekako kot večina nas, v Tutankamona pobarvano bitje je pa fajn?

Zadnja leta dostkrat zmaga kako neposlusljivo sranje na evroviziji. Mislim, da gre kar pravi komad na izbor. Sta pa ziher boljsa ko ta komad od Raiven. Ni mi pa za poslusat ne enga ne druzga komada. Oba “tezita”.

So me nasmejal/a. Res, kam smo prišli da se zgražamo nad nekom ki zgleda nekako kot večina nas, v Tutankamona pobarvano bitje je pa fajn?
[/quote]

In kdo trdi, da je maškara Raiven fajn? Funkcionalna pismenost pa to….

No, slabših komadov kot jih pošlje Avstrija, itak ni možno poslati na Evrosong. Ki je itak kar nekaj.. Glede zmagovalca Eme – meni sta bila zelo všeč. Že prej sem ju rada poslišala., ta pesem pa mi je tudi všeč.

Fletna sta in simpatična.

Fletna sta in simpatična.
[/quote]

Upam, da zdržita vse pritiske teh norcev iz RTV. Pa tam, kjer že bosta. Saj muska sploh ni važna. Važno, da si sam svoj.

MI pa itak nimamo šans, pa bi lohk poslali Blagnetko, Plestenjaka ali Avsenika ml. Ker smo premali,…in bog ne daj, da kdaj zmagamo!! Kdo bo fse financiral?
Ja Mice in Janezi!
Tamladima pa – vse čestitke!

Meni sta pa vizualno in karakterno zelo simpatična. Pesem pa se mi ne zdi dovolj dobra za Eurosong. Še nobeno leto do zdaj se mi ni. Imam občutek, da pri vsej dobri slovenski glasbi, jo ravno Ema najslabše odnese.

”Tako lepo je bilo tole”, je na koncu dejal Andrej Karoli.

Res je.

ne bom tiho

Vsakič smo šli s komadom, ki je bil živahen. Vsakič smo bili podobni drugim. In kam smo prišli? Prav daleč ne.

Prvič imamo resno možnost, da pridemo v finale. Pesem je nekaj posebnega, unikatnega. Ne rabimo nekaj, kar imajo vsi, rabimo nekaj, kar vzbuja začudenje. In pesem je super. Sploh, ko jo slišiš večkrtat.

Citiranje in ne petje? Ena boljsih izjav in oznacb. Hahahahaha. Hvala za jutranji smeh. Koga citirata?

Meni je sicer vseeno kdo se uvrsti in tega cirkusa ne jemljem resno, me pa res preseneča agresija do tega mladega para.

Danes sem še enkrat slišala po radiu to pesem in dejansko – je zelo unikatna, lepa glasba, doživeta. Brez kiča. Ni kopija nečesa, kar je skoraj pravilo.

Kaj torej tako moti te agresivne kritike, ki se večinoma zatekajo še v primitivizem in vulgarnosti? Izgleda da izvirnost, pristnost, naravnost. Izgleda, da ni hujšega zločina v tej družbi.

Mene pa res zanima, sta vegetarijanca ali vegana? Kdo ve?

Zanimivo, kako ne izpustiš nobene prilike, da bi pokazala svojo plitkost.

Meni je pesem in nastop zmagovalcev čudovito nasprotje izumetničenosti odra na Emi in samega Evrovizijskega odra. Kakšni dve leti nazaj je zmagal Portugalec s podobno, preprosto pesmijo, ki je bila meni osebno zelo všeč.

Vendar pa je tudi res, da je bil njegov nastop malo bolj oseben, čeprav preprost. Iz njegovega obraza si lahko bral čustva in komunikacijo preko oči z gledalci in kamero. To pogrešam pri tema dvema. Upam, da jima bo uspelo popraviti do Evrovizije.

Ni kaj popraviti, ona sta takšna, ne fejkata.

Ker je bilo toliko pompa, sem včeraj popustila in poslušala oba finalna komada. Raiven, pa to ni res no. Če odmislim pojavo – ima pač tak stil – in komentiram samo komad, je to navadno skrpucalo. Mladinca sta pa super. Sem bila prav prijetno presenečena, pričakovala sem en trapast, banalen komad, zapet brez posluha.

Uvrstitev na Evroviziji pa ni odvisna od kakovosti glasbe. Tiste ruske babuške so recimo pele na ravni slabega upokojenskega vaškega zbora, ampak so bile s celotnim nastopom prava bomba, zanimive, zabavne, prisrčne, so zbudile čustva. Samo kot primer. Lanska zmagovalka mi je bila grozna, bila sem šokirana, da je zmagala, in komada menda po tistem nisem slišala nikoli več.

Meni sta sicer čist ok. Ampak njena izjava zakaj študira bibliotekarstvo pa zmaga.

New Report

Close