Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zala in Gašper nenamerno provocirata našo izumetničeno družbo

Zala in Gašper nenamerno provocirata našo izumetničeno družbo

Zmagala je zaradi igranja na popularno feministično karto 😉

Eme ne spremljam, Sam sele vceraj prisluhnila njunemu komadu. Sem bila pozitivno presenecena. Zelo kvalitetna izvedba, melanholicno, ambientalno, minimalisticno. Vse stima. Nevem kako se bosta uvrstila ampak glede na nase prejsnje “dosezke” verjamem da ne moreta biti slabsa. Vsaj ne bosta osramotila slovenije. Komad ni za vsakega ampak sem ponosna da nas bosta zastopala na evroviziji

Citiranje in ne petje? Ena boljsih izjav in oznacb. Hahahahaha. Hvala za jutranji smeh. Koga citirata?
[/quote]

Kontra.

Pardon , RE.

Srž njunega nastopa in kasnejših reakcij je, da ne komunicirata z gledalci. V bistvu sta uprizorila nekakšno mistično medsebojno zatopljenost, ki se krasno ujema s celotnim konceptom, nekaterim pa gre blazno na živce.

Po moje bi s spreminjanjem uničila celoten nastop, ampak to lahko vesta samo onadva. Meni je všeč tako kot je.

Odlična uvrstitev. Pravzaprav ena boljših, pri vse večjem številu držav. Tudi tujo publiko sta navdušila. Izjemen uspeh za mlad par, ki je bil pred tem praktično neznan.

Nekaj tako unikatnega verjetno ne bomo dobili nikoli več.

Meni se zdita super.
Se pa strinjam, danes moraš biti ponekod nenormalen, da si normalen.
V tem norem svetu.
Ostanita takšna,sta edinstvena, simpatična,enkratna in neponovljiva!
Čestitke!

Oba vidno utrujena in že med samim prenosom iz zelene sobe je gledalcem hitro postalo jasno, da Slovenca komaj čakata, da se reč konča. Zala se je v zeleni sobi celo delno pokrila s slovensko zastavo. Sta vsaj malce srečna, ker sta se prebila v finale? “Zdaj nama ljudje vsaj ne morejo očitati. Sicer pa mislim, da se je Zala veselila prostih dni,” pravi Gašper. Kako bosta preživela dan po polfinalu? “Odpovedala bova nekatere stvari, ki sva jih imela v planu, šla bova na plažo, si naročila najino najljubšo hrano. Makarone, rad imam tudi falafale, Zala niti ne. V četrtek greva še k Mrtvemu morju, kjer bova plavala na vodi,” je še dejal Gašper. Ob vprašanju, ali je to bila njuna prva in zadnja evrovizijska izkušnja, sta soglasno odvrnila: “Absolutno.”

New Report

Close