Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zala in Gašper sedaj na rtvslo

Zala in Gašper sedaj na rtvslo

Kako sta mellow. Kot da ne živita v tem svetu. Ne vem, kaj sporočata? Poplave, požari, CO2, ogljični odtis, … Za kaj se zavzemata? Nizek pritisk, bosta še dolgo živela.

Tamala je videti na duševnem nivoju dvanajstletnice.

Ne morem ju gledati niti sekunde, poslušati pa še manj.

Ko ta dva seksata… a spita zraven? Se jima vsaj malo dvigne pulz? Hudo. Kako sta lahko dva tako mlada človeka brez vsakega življenja v sebi?

P.S. Čisto res me zanima, kako izgleda njun najbolj divji seks.😄😄

Te pozdravljava Zala in Gašper.

A veš kako pravijo….Tiha reka bregove dere. To pove vse.

A veš kako pravijo….Tiha reka bregove dere. To pove vse.
[/quote]

Pravijo tudi, da kdor jezika špara, kruha strada.

A se ti spomniš kdaj si najbolj divje sexala? če sploh…..

Res brez življenja. Prav tak neprijeten občutek je, kot bi neki nezemljani plavali okrog.

slovenska zloba in zavist…ogaben narod, poln kompleksov, nesrečem, gleda k sosedu, da mu ne gre slučajno bolje. Fuj, pocrka naj do zadnjega gena, ker se ne a več živeti,ogaben narod, ki drugemu ne dovoli dihati…

Ali sme človek še imeti svoje mnenje ali je po novem, tudi to prepovedano.
Sta ti tadva všeč? Super!
Ali je dovoljeno, da meni nista všeč? (In ne, nikakor nista edina, katerih “petje” mi pač “ne potegne” – lahko rečeš tudi, da “ga ne razumem”).
In ne razumem, zakaj bi to bila zloba ali zavist. Verjemi, nobene zavisti ni (se načeloma z njima sploh ne obremenjujem), le to, da njune “umetnosti” pač ne dojamem in si to (še) upam tudi javno priznati.

Ti boš tudi zgnil(a) od kompleksov in nevroze.

Zala žal ni dorasla (mentalno) svojim letom in je popolnoma pod vplivom Gašperja. Gleda ga nonstop in kaj drugega ne zna. Nima svojega jaza, mnenja, česarkoli. Popolna praznina.

On pa si je našel lutko, ki mu sledi in kima. Ker realno neke normalne ženske ne bi mogel nikoli imeti s svojimi “naprednimi” pogledi na svet.

Ali sme človek še imeti svoje mnenje ali je po novem, tudi to prepovedano.
Sta ti tadva všeč? Super!
Ali je dovoljeno, da meni nista všeč? (In ne, nikakor nista edina, katerih “petje” mi pač “ne potegne” – lahko rečeš tudi, da “ga ne razumem”).
In ne razumem, zakaj bi to bila zloba ali zavist. Verjemi, nobene zavisti ni (se načeloma z njima sploh ne obremenjujem), le to, da njune “umetnosti” pač ne dojamem in si to (še) upam tudi javno priznati.
[/quote]

Se strinjam. Tako je treba povedat. Vsi razumejo. Tisti, ki misli, da je to še vedno foušija? Ja, no….bog ….mu pomagi

če ne veš kaj sporočata … potem nisi poslušala 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Mogoče pa ne znata sporočati, da bi normalni razumeli? Tisti promil, ki ju posluša, je itak v enakih oblakih, kot onadva. Ko bosta dejansko od svoje “glasbe” morala živeti (in ne hotel mami, oči), bo realnost kar zanimiva.

Mogoče pa ne znata sporočati, da bi normalni razumeli? Tisti promil, ki ju posluša, je itak v enakih oblakih, kot onadva. Ko bosta dejansko od svoje “glasbe” morala živeti (in ne hotel mami, oči), bo realnost kar zanimiva.
[/quote]
in kako ti veš da ne živita od svoje glasbe?

ko sem bila na njunem koncertu je zala rekla, da sta imela pred enim letom, na istem prizorišču koncert. poslušali so ju štirje ljudje, dva od njih sta dve pesmi znala na pamet. ena od teh dveh, ki je bila tudi ta večer tam, ji je sešila obleko, v kateri je zala nastopala.
bi se ti lahko kdaj pohvalila s čim podobnim?

zakaj to pišem? zato, ker se tudi iz tega vidi, kakšen človek kdo je. kdor želi razumet kaj povesta … razume 🙂 včeraj sta povedala nekaj pravih življenjskih modrosti, ki jih še mnogo starejši od njiju niso ali niste osvojili. ne gre za to da ti je nekdo všeč in ga podpiraš, ali ti ni všeč in ga kritiziraš … gre zato da ceniš ljudi, ki se trudijo in delajo.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Resno, do 6x na dan se tip tušira? A to vsakič, ko se ona zjoče, ali kako?

Meni je njuna glasba prijetna. To je pa tudi vse. Očitno sta precej prismojena.

Res je. Sem jih malo pogledal, pa nisem imel nobene potrebe o kakih predalčkanjih ali sodbah. Sta zanimiva, drugačna na svoj način in to je vse.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko sta nastopala na Dunaju vsi niso prišli v dvorano, sta vse razprodala. Tisti tam vse razumejo, kar imata za povedat, za razliko od nekaterih tukaj.

Moraš razumet, da na Dunaju živi, študira in ustvarja veliko glasbenikov, virtuozov, genialcev. Ni to beznica pri kozolcu. Zato razumejo.

New Report

Close