Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Žaljenje Špele Močnik po tv

Žaljenje Špele Močnik po tv

Je gledal kdo oddajo Dobro jutro, spodaj je link.

Slučajno naletela na ta posnetek, najprej neka ženska kliče v oddajo in voditeljico meni nič tebi nič kar malo tja v en dan pokritizira, malce pozneje nek tip, očitno nek “hud dasa”, se spet nekaj spravlja nad njo.

Pa kaj je ljudem? Od kod jim pravica, da takole pljuvajo in se lotevajo enih oseb?
Meni bi bilo najmanj nerodno kaj takega tako v živo nekomu govoriti v obraz.

Upam, da voditeljici take izjave ne pokvarijo dneva, meni ni vseeno, da so eni tako primitivni.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174667621

Kje slišiš kakšno žaljenje? A tole o kratkih rokavih med napovedjo vremena?

Ne ampak,oba sta izjavila,da naj Špela prepusti besedo voditelju,ker je tolk fajn voditelj oz.da naj zmanjša svoj kao ego…

Včasih pod kakim člankom na spletu prebereš take primitivne komentarje, dostikrat desnostične in od ne ravno mlade generacije.
Eni svoje kanale očitno zdaj zlivajo tudi takole po telefonu.
Z dobrim odvetnikom bi jih najbrž lahko tudi tožila, jaz bi ji dala prav, ker eni ljudje res nimajo meje.

Si levičarka !!!
Kar ni po tvoje treba prepovedati oz resnica je prepovedana!
Prav je povedala !
Ti pa toži sama sebe , boš najbolj srečna!!!!

Ampak tale Špelca se je pa malce poredila, ane? Sam je še zmerom lušna.

Rada gledam oba voditelja in oddajo sploh v ponedeljek, ko sta onadva in se posebej ta del, ker sta zabavna. In tista zenska, ki je klicala je izpadla res primitivna, Spela in tudi David sta vse dobro na hec obrnila. Spela upam, da te primitivke ni vzela resno. Itak taki ljudje s svojim obnasanjem vec o sebi povedo kot o tistem, ki ga kritizirajo.
Meni sta oba voditelja super in naj taksna ostaneta!

Ne ampak,oba sta izjavila,da naj Špela prepusti besedo voditelju,ker je tolk fajn voditelj oz.da naj zmanjša svoj kao ego…
[/quote]

nista tega izjavila, kar trdiš ti, sta pa imela ta starka in “hudi dasa” kar prav!

V to oddajo kličejo samo ostareli, ki so že malo žleht.

New Report

Close