Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZALJUBILA SEM SE

ZALJUBILA SEM SE

Pozdravljeni

Nekomu moram povedati, drugače bom eksplodirala. Stara sem 31 let, in z možem imava 5 letno hčero. Med nama že dolgo časa škripa…pa vztrajam zaradi hčere. V aprilu me je tudi prevaral…takrat pa sem se tudi jaz spremenila. In kaj se mi je sedaj zgodilo? Na službeni zabavi sem plesala z enim sodelavcem, ki je pet let mlajši od mene..neporočen…brez otrok.
In ko me je pri počasnem plesu objel…in zaplesal z mano…sem preprosto samo sledila njegovim korakom…na sebi čutila njegove roke…in si zaželela da ne preneha. In jaz trapa sem potem raje šla z zabave domov. Seveda ko sva se danes videla, nisva našla primernih besed niti za dobro jutro.

Kaj se mi je sedaj to zgodilo!!! Pa to s tako mladim. Vem , da ni prav…vem, da sem trapa, vendar sem se čutila kot ženska…kar se doma že dolgo ne.

In kako sedaj? Vem, da glede na moj položaj v službi in glede na to, da imam familijo, ne bo upal narediti prvega koraka. A ga naj jaz??? pomagajte!!!

NE, počakaj, ker to ni prava ljubezen…

Trenutno si v taki situaciji, da bi kdorkoli bi prišel bi izkoristil tvoja čustva…

Počakaj, počakaj, počakaj….vzemi si čas in če bo pravi zagrabi…

Lep pozdrav in pravilno odločitev,
Kaja

Te čisto razumem, da ti godi pozornost in malo adrenalina vendar najprej res razmisli ali je vredno vstrajati v zakonu kjer že dolgo ni več spoštovanja in ljubezni. Prepričena sem, da otrok čuti da med vama ni vse ok in da trpi. Pogovori se z možem in če res ni skupne poti odidi. Sprenevedanje nobenemu ne koristi.
In ali tvoj sodelavec tudi čuti tako ali je bil zanga to le ples brez obveznosti. Upam da se prav odločiš.

Take službene novoletne zabave služijo tudi zato, da si čustveno in telesno nepotešeni delajo iluzije, da so našli sorodno dušo. Pazi se, da si ne boš naredila sramote! Kdo ve, če se tvoj soplesalec sploh še spomni, da je plesal s tabo. Tudi sama na prednovoletnih zabavah doživljam veliko navdušenje moškega spola za moj značaj in moje telo, ki pa preneha takoj drugi dan v službi. Samo sem tega navajena pa se mi ne zdi nič posebnega. Družba je družba, služba pa služba.

Ustavi konje!
Sem prepričana, da je to bila samo ena iskrica, ki ti je dala vedeti, da si še “super babnica”….Glede na to, da imata z možem nekaj problemov, ti verjamem, da ti je godilo, da veš, da še imaš “šanse”…Upam, da me razumeš!
Bodi pa previdna; nikar se ne tako hitro zapleti v vezo!!! Nikoli ne veš, kaj roji sodelavcu po glavi; mogoče le kakšna sex avantura…Pazi, da ne boš razoćarana!
Srečno!

Na podlagi tega, kar vem o novoletnih zabavah, bi rekla le: oh, daj no!
Tudi jaz sem zadnjič izvrstno plesala z vodjem naših vzdrževalcev, moram reči, da mi je grozno grozno simpatičen, večkrat v tem večeru me je prišel iskata za ples, potem sem enkrat še jaz šla ponj in je bil vidno navdušen, in tudi pogovarjala sva se kar nekaj, pa to definitivno ni to. Novoletne zabave so svoja zgodba, zgodbe, ki jih piše življenje, pa so nekaj čisto čisto drugega. Da bi svojo zvezo postavljala na kocko – ni variante. Lahko pa rečem, da te razumem, vsem nam paše malo pozornosti, malo občutka, da smo komu še privlačne… In po mojem je to samo to, nič drugega.
Tudi jaz sem bila (si predstavljaš, da že 4 leta nisem plesala) povsem iz sebe, vrtela sem se kot nora do jutra, ampak kaj drugega, kot da si ga rezerviram za naslednji novoletni žur, mi pa še na kraj pameti ne pade.
Svetujem ti, da si previdna. Jaz osebno v ljubezni na prvi pogled ne verjemem, sploh pa če se zgodijo v eni taki noči, kot je službena novoletna zabava…
Srečno.

Previdno!

Počakaj kake 3 mes in če bo tvoj plesalec še za ples – pol je mogoče to to… Drugače je pa to le kratkotrajen ogenj.

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Pravijo, da če bi bile sindikalne zabave vsak dan, bi bilo slovencev že pet milijonov… Zdaj si pa misli zakaj: iz ljubezni ali iz čiste radovednosti.
Pozabi.

New Report

Close