Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaljubila sem se

zaljubila sem se

Sem poročene kar nekaj let, nevem kako se je zgodilo ampak jaz sem se zaljubila v drugega,
kaj zdaj? problem na kvadrat…

Dokler je na kvadrat je ok, ko bo na kubik bo problem.

Zaljubljenost ni ljubezen, zato se umiri in se drži moža.

Kako bi se počutila, da tvoj mož reče, da se je zaljubil v drugo ?!?

Pomiri se ženska.

Če ste prave mone, jo morte zdaj fejst spljuvat, tako kot to naredite z vsakim moškim bitjem, ki poželi sosedove hruške… 😀

Podpis! Potem pa beremo take zgodbe kot piše Karmielis! Pamet v glavo in pazi, da se ne opečeš!

Ko ga boš bolje spoznala te bo minilo….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej preko 50 let sem stara, dolga leta poročena. Ja, pride v življenju, kot strela z neba, ko dobesedno zgubiš tla pod nogami. Ampak …. takrat vklopiš pamet. Umakneš se stran, malo sanjariš, izogibaš se stikom z njim, situacij, ki bi lahko vodile naprej v smer kave pa itn itn. In veš kaj – potem mine. In se sprašuješ, kaj hudiča ti je sploh bilo 🙂

OK?

Naj ugibam; ta novi je full pozoren in ljubeč in pravi tiger v postelji, mož je že pa pred leti pozabil nate in si z njim samo zaradi otrok? Problem je enostavno rešljiv. Moža obdrži zaradi hiše in otrok, ljubimca pa zaradi sexa. Itak to vsi počnejo, tvoj mož že najbrž več let.

Zakaj tak cinizem? Si res prepričana, “da vsi to počnejo”? Da v tem svetu in družbi ni več prave zvestobe?
Žalostno…

Preprosta rešitev: ločitev. Naredi to čimprej, preden izve mož in zahteva on ločitev. Sicer pa verjamem, da je tudi on zaljubljen v drugo že dolga leta, pa ti pojma nimaš. Mogoče te presenti in ti prvi predlaga ločitev.

… poročena.

Meni je pomagalo, da sem prebrala prispevke od marinca na forumu nezvestoba, ta teden o ženi, ki si je sodila sama po nesrečnih odločitvah in … saj veš, pravilo ‘daleč od oči, daleč od srca’.

Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Nisem pa rekla, da je lahko. Na trenutke je prekleto hudo. Vendar je izključno stvar odločitve zrelega človeka, ki ve, da na metuljčkih svet bolj slabo stoji.

Zakaj tak cinizem? Si res prepričana, “da vsi to počnejo”? Da v tem svetu in družbi ni več prave zvestobe?
Žalostno…[/quote]
Kakšna zvestoba neki, tega že davno ni več, kje pa živiš?! Ozri se malo okoli sebe pa boš videla, da se vsi poprek jeb.jo! Tudi ti si že to storila v svojih 50 letih, a ne?

Žalostno…[/quote]
Kakšna zvestoba neki, tega že davno ni več, kje pa živiš?! Ozri se malo okoli sebe pa boš videla, da se vsi poprek jeb.jo! Tudi ti si že to storila v svojih 50 letih, a ne?[/quote]

Prav gotovo je, samo se zdaj dela fino.

Žalostno…[/quote]
Kakšna zvestoba neki, tega že davno ni več, kje pa živiš?! Ozri se malo okoli sebe pa boš videla, da se vsi poprek jeb.jo! Tudi ti si že to storila v svojih 50 letih, a ne?[/quote]

Ne, nisem. Če bi, bi se prej ločila. Varala ne bi. Midva si nisva obljubila, da bova do smrti skupaj, to se ne da obljubiti. Sva si pa obljubila zvestobo in iskrenost. Tako je to.

TVOJEMU MOŽU ŽELIM DA SE LOČI OD TEBE IN NAJDE ZVESTO ŽENSKO

Ne, nisem. Če bi, bi se prej ločila. Varala ne bi. Midva si nisva obljubila, da bova do smrti skupaj, to se ne da obljubiti. Sva si pa obljubila zvestobo in iskrenost. Tako je to.[/quote]

Midva pa sva si obljubila še zvestobo do smrti. Se je dalo in se je drživa že 34 let. In nobeden od naju ni varal. Niti me ni strah, da bi.

Top odgovor!

Ne, nisem. Če bi, bi se prej ločila. Varala ne bi. Midva si nisva obljubila, da bova do smrti skupaj, to se ne da obljubiti. Sva si pa obljubila zvestobo in iskrenost. Tako je to.[/quote]

Midva pa sva si obljubila še zvestobo do smrti. Se je dalo in se je drživa že 34 let. In nobeden od naju ni varal. Niti me ni strah, da bi.[/quote]

Tudi midva sva si obljubila zvestobo do smrti – in jo drživa že skoraj 15 let, pa tudi nobeden ni varal in tudi nimam bojazni, da bi.

Ne sodi drugih po sebi.

POVEJ TVOJEMU MOŽU DA HOČEŠ DRUGEGA. TVOJ MOŽ IMA PRAVICO, DA IZVE RESNICO, DA SI NAJDE NORMALNO ŽENSKO.

Egoistka, oba imata otroka, da na njegove ne pomislis mi je jasno, ampak da na svojega ne?

POVEJ TO TVOJEMU MOŽU, NE MENI !!!!!!!!! LAHKO PA NAPIŠEŠ KAKO JE MOŽ REAGIRAL, JAZ ŽE VEM KAKO NORMALEN MOŠKI REAGIRA, BOŠ ŽE SAMA VIDLA.

Sodi naj Bog, lahko je govoriti, preračunljivost na dolgi rok uniči vse, boste že spoznali,  biti z nekom in trpeti, to čutijo vsi vpleteni, zato ne čakat na jutri, Akcija in to takoj

Sklofutaj se.

New Report

Close