Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zaljubljen, ljubiti, imeti rad

zaljubljen, ljubiti, imeti rad

Ojla, dobro jutro, pikice!
Božiček kaj prinesel (ljubezni, miru, veselja – pa kakšnega v jaslice položil)?

Tud jaz se pridružujem in vam želim vse lepo, z malce zamude, ampak tolk bolj iz srca.

Sedaj pa k vprašanju za MOŠKE:

moški, kako vi definirate besede:
– imeti rad,
– ljubiti
– biti zaljubljen

Kaj ob določeni besedi čutite, kako se prelivajo ena v drugo, katero stanje je dolgotrajnejše, bolj trdno. Predvsem to velja za moške, ki nimajo stalne partnerke oz. jo imajo, imajo pa tudi ljubice – kaj ob tem mislijo, ko rečejo (če rečejo) določeno besedo ljubici.

To sprašujem zato, ker imam občutek, da v našem besednjaku besedici “ljubim te” prav malo uporabljamo in jih nadomeščamo z “imam te rad”, kar naj bi pomenilo isto.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Dobro jutro al pa dober dan, kakor ti je ljubše;)))
Kako je blo? Je šlo po načrtih? Sicer imaš še čas;)))

Kaj sva edini danes v službi?

Nisem moški, a lahko vseeno povem svoje mnenje?
Veliko ljudi imam rada….čisto iskreno….to jim tudi povem.
Zaljubim se bolj redko, če mi ta oseba pokaže naklonjenost, potem ta zaljubljenost preraste v ljubiti. Trem osebam sem to izgovorila….žal nobena od teh treh mi tega ni vrnila. Če sem čisto odkrita, meni še nikoli nihče ni rekel, da me ljubi. Prav je tako, vsaj iskreni so bili.

Ni blo po načrtih – beda. Saj po novem letu boljše bo….

Pa ti?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Vsem skupaj voščim enga srečnga pa zdravga!

Veliko ljubezni in zadovoljnih dni pa sploh!

Kar se patiče tvojega vpr:
Lažje mi je napisat ljubim te, kot to izrečt….Slišala sem pa to se mi zdi dvakrat v življenju.
Najlažje rečem rada te imam, všeč si mi, zaljubljena sem….
Ljubim te? Ne, to pa gre teže. Vsaj pri meni.

Lepo, lepo se imej pikica, pa vsi ostali tudi, kar jih še je na forumu!

Po starem. Bogatejša za spoznanje, da nihče nič ne bo namesto mene uredil. Zato – počasi, počasi se premika. Na boljše;)))

Lep ponedeljek

hehe.. zanimivo :))

si vprašala:

moški, kako vi definirate besede:
– imeti rad,
– ljubiti
– biti zaljubljen

javle so se pa samo ženske :)))

ok…. gremo po vrsti:

– imeti rad:
rad imaš mamo, ata, psa, zlato ribico, svojga VW Golfa 1.6 CL bele barve :))), lahko maš rad ne vem….. deževne dni, sneg, itd., itd., itd….. zelo širok pojem, ki se ga (vsaj po mojem) lahko uporablja za kogar/karkoli

– biti zaljubljen:
da te nekdo popolnoma zasukne :)) da ne veš, kaj si sploh pred tem delal, pa da si življenja brez te osebe sploh ne predstavljaš več……. ponavadi mine po 1/2 leta…. in potem ne veš, kako si lahko bil takšen bedak in razmišljal na tko bebast način :)))) biti v nekoga zaljubljen se (vsaj po moje) nanaša bolj za fizične lastnosti neke osebe…. ok…. lahk tudi deloma osebnostne, ampak te te lastnosti privlačijo posledično (lahko da se motim :)))

-ljubiti
hm… to je pa zakomplicirano. velikokrat koga ljubimo, pa mu tega ne povemo (ali pa se sploh ne zavedamo), velikokrat pa koga sploh ne ljubimo, pa mu to non-stop govorimo…… npr.:zaljubljenost (beri en odstavek višje :)) Po moje Nekoga ljubiti, pomeni veliko več, kot samo privlačnost, ampak poleg tega še navezanost, prijateljstvo, nesebičnost, itd……..

ok……. pišem ko 15 let star, čist-na-frišno-zaljubljen smrkavc :)))) ……ampak sem samski :)))))

LP

“romantični” Remedy

maš kr fejst prav…. Sploh moram priznat, da se s tvojimi posti zlo strinjam, morš bit po mojem kr fejst dec ;-))))))

Pa brez kakih nemoralnih, sem moški in mam raje ženske ;-)))))

Remedy, maš prav glede javljanja na temo….

Tudi lepo si definiral zadeve. (kar tako naprej, sicer sva pa s KIR-om čist dobr vedla, da si fejst dečko in si bil povabljen za pričo, ha ha ha)

Zdej mi pa povej še kolikokrat si pa rekel svoji ženski ljubim te s tistim pravim (kot si opisal) prizvokom?

Ljubiš nekoga šele po daljšem obdobju, ko sprejmeš po spisku tudi njegove pomankljivosti in napake, ja? In ugotoviš, da je on pravi človek zate (čeprav je bil to po tvojem zaljubljenem mnenju že od začetka) In marsikaj data skupaj že skoz, kar se mi zdi da tudi pomaga…pa veliko veliko spoštovanja in kazanja naklonjenosti (nič varanja za hrbtom, nič drugega nizkega sranja…). Potegneta skupaj kadar se nekdo petlja med njima (pa naj bo to nekdo levi ali familija…). To bi definirala kot ljubezen. Pa še pa še bi verjetno lahko naštevala…

Mater se sliši precej neromantično, remedy, vendar mislim, da te tako ali tako ne bo ganilo na tvojih romantičnih oblakih (a to pomen, da si zaljubljen na frišno, bi rekla?)

En novoletni pozdrav

hehe…. o mojih ljubezenskih “avanturah” bi lahko napisal cel roman :)))

se popolnoma strinjam s tabo, bi pa še nekaj dodal….. ko je človek mlad, niti ne ve, kaj to pomeni LJUBITI (ok…. sej ne, da sem jst zdej kak penzioner, ampak so mi pa take stvari malo bolj jasne…..) In mlad človek velikokrat “zlorabi” to besedo (hote ali nehote)….. tudi jst sem jo….. če zdele dobr pomislim, je bila samo ena, kateri sem rekel Ljubim te, pa je to DEJANSKO bila ljubezen.. pri vseh ostalih je bilo pa kr neki….zaljubljenost… (pa da ne bo zdaj kdo mislil, da sem vsaki, ki sem jo 2X na cesti srečal rekel: ljubim te!!!!:)))

tko da: beseda LJUBITI je po mojem ena najbolj težkih besed in bi jo morali uporabljati zelo previdno, ker se lahko z njo naredi veliko škode…… nekoga ljubiti pomeni to, da daješ njen (njegov) dobrobit pred svojega!! … mogoče celo to, da ne čepiš sebično v vezi, če vidiš, da njej (njemu) ne ustreza, ampak ji (mu) daš raje proste roke. čeprav veš, da se boš jokal zaradi tega do konca življenja…… ok….. tole dojame malo ljudi….. tut jst tole govorim, kako bi pa v resnici naredil, je pa vprašanje…..

backa: a bi ti bila pripravljena pustit tipa v katerega si na smrt zaljubljena (oz. ga ljubiš!!!!), če bi videla, da on v vezi trpi?

aja…. o moji zaljubljenosti…….. khm…… še vedno samski, še vedno “jokam” :))

LP

Remedy

Remedy napisal:

1. hehe…. o mojih ljubezenskih “avanturah” bi lahko napisal cel
roman :)))

Boš pa res moral zaupat številko tvoje starosti ups, mladosti sem hotla rečt. Ja?

2. ko je človek mlad, niti ne ve, kaj to pomeni LJUBITI ……… (pa da ne bo zdaj kdo mislil, da sem vsaki, ki sem jo 2X na cesti srečal rekel: ljubim te!!!!:)))

No, recimo, da ne bomo tako rekli (sej se hecam, no) ampak veš, da jaz tega nisem rekla še nikomur? Pa sem bla tud enkrat precej mlada in nisem znala niti zlorabit te besede. Kaj vse me še čaka, se prav veselim, ha ha!

3….. tko da: beseda LJUBITI je po mojem ena najbolj težkih besed

Težka je zame dobesedno, ha ha.

4…..bi jo morali uporabljati zelo previdno, ker se lahko z njo naredi veliko škode……

Možno, da res. Kako naj to vem? Verjetno veš ti!

5… nekoga ljubiti pomeni to, da daješ njen (njegov) dobrobit pred svojega!!

Siguren? vedno in povsod?

6. backa: a bi ti bila pripravljena pustit tipa v katerega si na smrt zaljubljena (oz. ga ljubiš!!!!), če bi videla, da on v vezi trpi?

Povedal si dve stvari:
– če ga ljubim in me ljubi on in veva to oba, bi se moralo nekaj zgodit, da bi prišlo do situacije, ki jo opisuješ…torej bi se on recimo zaljubil, ker naveličat bi se me že moral (pa saj se trudim valjda!!) in potem bi morala jaz velikodušno ga postavit na prag, ker ga tako močno ljubim, da njegova potreba premaga tudi mene, ha ha. Zanimivo! Vendar mislim, da bi to naredila, ker bi bila tako zelo jezna, da bi kar pihala. Jokala bi pa kasneje…

Če bi pa moj mož trpel v najini skupnosti, bi to vedela….kaj bi blo zares takrat pa nimam pojma, po resnic.

– če sem vanj zaljubljena (ni isto remedy, sam si to že ugotovil) in vidim, da revček trpi, se po vsej verjetnosti počasi a sigurno ohladim in jasno, JOKAM, JOKAM, JOKAM, dokler me ne mine….po nekem času spoznam, da sem bila samo in samo zaljubljena in to je to.

7. aja…. o moji zaljubljenosti…….. khm…… še vedno samski, še vedno “jokam” :))

Hočeš slišat, kaj mislim? Zeloo jokaš, ja, al pa dobr skrivaš…
Kakorkoli, tukaj ti želim prav zares nekaj lepega, recimo ljubezen!

ok… se mi zdi, d sem dolžen kr nekaj odgovorov…..

1. tisto o mojih avanturah…..

to nisem mislil na to, kolk sem jih jst dal že skoz, ampak sem mislil na to, kar se mi dogaja danes ( recimo 14 dni)- z mojo bivšo….. ni blo nikakor mišljeno kot samohvala, ampak kot samograja……

2. o uporabi besede Ljubim te………. ok…. ti jo nisi nikoli v mladosti uporabila……. čist tko…. mim grede: a si bila ti kot otrok zelo nesamozavestna??? (pa ni to podjebavanje, ampak resno vprašanje…)

pri 4. je čutiti cinizem, ampak bom raje pustil, ker niti ne vem, kaj naj ti napišem…..

6. hm…. mal preveč na izi si si tole vzela… recimo….. nevem: da bi ti bila na vozičku, al pa da nevem bi mela kako čudno bolezen, da bi bila priklenjena na posteljo al pa prometno nesrečo, Nevem…. pusti domišljiji prsto pot. A bi bila tolk fer do tipa, da bi mu rekla: “Pejt, saj si še dovolj mlad, pa si ustvari družino….”

AAA!?!?! a maš zdaj kaj več za pretuhtat????

ok…. tiste hude net-moralnice in net-moralniki se bojo zdele spravli na mene, kako lahko sploh govorim kaj takega, da je itak razumljivo, da bi bil tip z njimi, če bi blo kaj narobe…… ampak ni poanta v tem…….. ne govorimo o tem, kako se mož (oz. žena) odločita, ampak: ali bi jim vi ponudili izhod, ali bi sebično terali svoje interese……..

7. Še moja zaljubljenost….. hm….. jebeno (je to boljša beseda, kot pa tista: “jokam”?? :))

LP

Remedy

Mat zdaj se pa morm oglasit….:)))

Ja mast božja no….tolk dobrih lastnosti, pa pameti, pa tankočutja, dedc pa sam….zdajk bo treba neki narest…a lahk pomagam….hehe

..sam uprašam…;P

lp zeta ( tut jebeno…:))) )

zeta:

ti kr povej, kje se dobiva na kavi, da bova mal tvojga bivšga in mojo bivšo prešinfala :)))))

LP

Remedy

Jst bi tut šinfala, me vzameta zravn?

ti kr pridi!!! več kot nas bo, bol bo luštno!!!

….ampak se mi zdi, da bomo mogli kar klub ustanovit, glede na to, da nas je kar nekaj…. :))

LP

Remedy

hehe…sam jaz bom pomoč nudla betti, sem se prva javla…:)))

…hecam se, veš, da betti kamot prideš zraven… sploh pa remedy vabi…:)

Tle nas je samo tri, kje so pa ostali? Ali je dovolj že tri za klub?

Ma ne, jaz bom čisto tih, vidva bosta pa čvekala:) A prinesem svečko, da bom svetila?:)

Ja kaj zdaj ti boš svečko držala….če smo rekli, da šinfamo, potem šinfamo..in to v troje..:))
A je tako Remedy?

No pa začniiita:)))) Same oči so me:))) Torej da čujem zgodbe:)

hehehe…. punce….. se opravičujem, ker se vama včeraj nisem več javil…. ampak smo ga šli pit…. pa ne boste verjele, kaj sem se odločil za novo leto….. da ne bom več šinfal :))))) (če verjamete :)))…..tko da si morm dat danes še duška :))))

gremo: moja bivša je takšna buša!!!! jst sploh ne vem, kako sem lahko bil z njo!!! sploh mi ni jasno, kaj sem na njej videl, ker je sebična in jo sploh ni brigalo za mene!! Bi mi blo bolše, če bi bil čist sam! …..pa še dost manj denarja bi zapravil….. pa še dost manj živcev bi mi šlo…. :))

hehe…. evo! jst sem odprl sezono, zdaj pa UDRI MUJO!!!! vsak po svojem!

:))

LP

Remedy

hi hi hi hi….vidim,da zdaj pa počasi že sam sebe………mogoče tolažiš?

Na bivše stvari gledam lepo, zato ker vem,da se ne bodo več vrnile…hi hi hi

ah vejžde!!! :))

če se gremo: Kdo boljše šinfa!!!! 🙂

sej se greš lahko tut ti zraven!!! 🙂

LP

Remedy

hi hi hi hi…….šinfanje ni moja boljša polovica,lahko se pa smejim oz. smejimo, to imam raje…je bolj za zdravje :))

New Report

Close