Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaljubljen moški

zaljubljen moški

kako se obnaša resnično zaljubljen moški?

zna naredit samomor zaradi ljubezni, upam da je dovolj dober kot odgovor.

trapasto 😀

Kako se obnaša resnični zgubljen moški? Poskuša se orientirati po luni, če je lepo nočno vreme. Če pa ne, pa tipa v temi. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pa to, pa ono, pa pa, hihihi….metuljcki, pa to…smesno..

Kako? Še vedno diha.

traparija.
tako se obnašajo vsi moški.

… jaz sem resnično zaljubljen moški, neprestano mislim nanjo, ne funkcioniram kot bi moral, ustrežljiv sem, trudim se da bi ji ustregel v vsem, rad bi bil najboljši v njenih očeh, razpoloženje mi niha od nebes do podna, odvisen sem od nje, ljubosumen (!), mučim sam sebe, (poleg tega pa očitno še njo), itd itd, bolje bi bilo da ne bi bil zaljubljen, bi bilo bolje za vse, tolažim se, da zaljubljenost mine, pa noče, še generira se, precej pa prispeva k temu še njen – vseeno mi je -, čeprav se lahko zelo lepo imava, včasih imam občutek da se mi bo tak malo zmešalo, in potem so izbruhi jeze, užaljenosti, žalosti, in da je to čustvo egoizma in pomanjkanja samozavesti; ne vidim kako naprej, …

Pri večini to vidiš na očeh. Ni neka znanost

.

Ti pišeš o obsesiji, ne zaljubljenosti.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni je to eno in isto.

saj to je bilo ocitno, da ti bo, iz tvojih prispevkov. Ko mu bo zenska usla, se bo verjetno tudi on pridruzil v “vaso” skupino. Ko se neka taka obsesija zakljuci, prekine oz se objekt, v tem primeru zenska umakne, pobegne, pride do silovitega razocaranja, posledicno sovrastva do celega nasprotnega spola.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem. Ponotranjen strah je vedno jeba. Zaljubljenost ne bi smela imeti nobene veze z izbruhi jeze, užaljenosti in žalosti. Poleg tega ne razumem, zakaj bi si kdo želel biti z nekom, zaradi katerega ima že na začetku občutek, da muči samega sebe, kot bi ustvarjal pogoje za zlorabe, manipulacije, sranje, v glavnem…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nisem silovito razočaran in ne sovražim nasproten spol. S takimi izjavami želite vi “srečno vezani” samo opravičiti svojo otroško predstavo kako naj bi odnos med dvema funkcioniral. Internetne zveze se odvijajo na internetu, ne v reali, zato so vaši nasveti, analize ničelne, ničvredne.

Če nisi niti med počitnicami, dopustom, poleti, med vikendih, pripravljen preživet en dan s svojo, potem temu težko rečemo zveza. Marko nima časa za ženske, on se bo raje s Spiderjem prerekal na forumu, pa pisal nasvete razočaranim v ljubezni. “Srečno vezani”

Iz foruma Ljubezenski nasveti

[img]http://www4.slikomat.com/13/0726/zkg-srenov.jpg[/img]
Zdej mi naj pa nekdo razloži, kaj ima človek, srečen v ljubezni, za komentirat take teme ? 😉

Kot bi vprašal, naj ti nekdo razloži, kaj ima nekdo, ki rad igra fuzbal, za komentirat nogometne tekme ali pa nekdo, ki spremlja politiko, za komentirat le to? A ti to resno? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst bi si na tvojem mestu poiskal psihiatra. In to čim prej.

Jaz sem vsak dan pri psihiatru, sem sam svoj. 🙂

Verjamem. Ponotranjen strah je vedno jeba. Zaljubljenost ne bi smela imeti nobene veze z izbruhi jeze, užaljenosti in žalosti. Poleg tega ne razumem, zakaj bi si kdo želel biti z nekom, zaradi katerega ima že na začetku občutek, da muči samega sebe, kot bi ustvarjal pogoje za zlorabe, manipulacije, sranje, v glavnem…[/quote]
Prihrani te teorije za koga drugega. Jaz zaljubljene vidim, kot zblojene ljudi, ki so izgubili stik z realnostjo. Ima babo in misli, da je njegova lastnina. Nič drugače ne razmišlja obsesivnež. Zaljubljajo se pa tako ali tako samo neizkušeni, odrasli ljudje, s pametjo otroka.

Zato pa tud obstajajo moške svinje. Tak tip se bo zaljubil 1krat, max 2krat in ko bo našel tretjo mu bo že delno vseeno. Več, ko jih da skozi, bolj se bo obnašal jebivetersko. Zato pa tudi ženske palijo na izkušene oz. moške svinje, takega ne more imet pod nadzorom.

Ženske želite bit unikatne, nekaj posebnega, v resnici ste si pa, like it or not, v marsičem podobne. Na koncu je bistven samo še videz, ko pridete čez 40, ne bo nobenga več zanimal vaš karakter.

tvoj katakter že zdej nobene ne zanima, pa tudi napihovanje v fitnesu ti ne pomaga, torej – kaj si hotel povedat s temi leti? :)))))

Ne bom te hranil, troll.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close