Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaljubljen v prostitutko

Zaljubljen v prostitutko

Če te skrbi,kaj bo rekla bivša žena,potem si odgovoril sam sebi

Pozabi na to, zgodovina je zgodovina. Lahko si vesel da ti je povedala, to je znak da resno misli in ti zaupa.

POZDRAVLJEN PSIHOPAT.

Ne to je Jansha šipter.

Se pravi sta zaljubljena mentalno in v vsem tem času še nista uspela se*at ker???… Aja se je zaljubila ja… Mhm.. Vate ali v tisto kar imaš pod palcem…

Odgovor na objavo uporabnika
Ja ja pa kaj še hahaha, 18.01.2023 ob 12:15

je lih nehala ko se je kao v tebe zaljubla,,, kdo bi sploh kaj takega vrjel. in kaj dela zdaj? kak se preživlja lol?

Maš denar? Ker drugače te taka ne more ljubit. 😁😁tele pa si tele, kot večina moških.

rajši, kot se delaš še večjega bedaka se zapri v sobico z mačkoni in spuči njihove drekec, boš imel več od tega.

ali kako si to zamislil? da se bo nehala fukat za denar zradi “tebe”??

butec

To se kar strinjam, po drugi strani pa ce je res nehala, se ne obremenjuj z njeno preteklostjo, vsak ima nekaj za sabo, zivis pa za prihodnost.

Lej preteklost in prihodnost ne obstajata, važni so trenutki sedaj tukaj in nič drugega. Pa poslušaj svoj telo ne razum kajti ta vedno laže. l.p.

Začni razmišljati z zgornjo glavo in ne s spodnjo.

Lp

Živiš samo enkrat in je na tebi ali boš kakšno življenje si boš ustvaril. Ne poslušaj nekih pametnjakovičev in raznoraznih luzerjev ,ki ti pišejo iz same  hudobije in ti dajejo slabe nasvete. Ni mus ,da če je bila spremljevalka ne zna pokazati prave ljubezni  ali ,da je slab človek. Sem prepričan ,da je mogoče bolj ljubeča kot nekatere ,ki so kao živele pošteno. Ona ti je odkrito povedala kaj je pred vajno zvezo počela in tu se vidi ,da hoče biti poštena do tebe. Zato se ne oziraj na te hudobne in nepristojne komentarje in živi svoje zamišljeno življenje. Sem prepričan ,da boš z njo srečen

ali sem neumen, 18.01.2023 ob 12:09

Pozdravljeni. Rad bi spregovoril o temi, ki me nekaj časa muči in vas povprašal za nasvet. Uradno sem še vedno poročen, ampak z ženo že nekaj let ne živiva več skupaj. Sicer se redno slišiva, pogovarjala sva se tudi, da bi spet poskusila z najinim odnosom, vendar mislim, da iz te moke tako ali tako ne bi bilo kruha. Pred dobre pol leta sem naključno spoznal drugo žensko in se vanjo zaljubil. Je lepa, prijazna, razgledana in dobra sogovornica. Najraje sem v njeni družbi. Konec decembra sem ji priznal, da jo imam rad in odgovorila mi je, da ima tudi sama takšna čustva do mene. Problem je nastal, ko mi je priznala, da se je nekaj let ukvarjala s spremstvom. Rekla je, da je začetek decembra nehala to početi, prav zato, ker se je vame zaljubila in tega noče več delati. Sicer to ni pocestna poceni prostitucija, pa vseeno. Ni mi najbolj prijetno ob misli, da bom v zvezi z bivšo prostitutko, ampak so moja čustva do nje premočna, da bi se ji uprl. Nisva imela še nič telesnega, sva pa mentalno že čisto zaljubljena. Najbolj sem srečen, ko jo držim za roko in se gledava v oči. V meni obstaja tudi dilema, kako bosta bivša žena in moja mladoletna hčerka sprejeli mojo novo partnerko. Rad bi samo živel v harmoniji z vsemi.

Naj ostane dejstvo, da je bila prostitutka, vajina skrivnost. Ostale zadeve so sanjske z njo, potem kar nadaljujta vajino zvezo brez slabe vesti.

Stari,take ženske so najboljše manipulatorke,enako kot narkomani,probaj si najti drugo žensko,da jo boš pozabil,ali pa si se odločil za trpljenje

Ti si kreten.

iskreno, še zdaleč nisi edini, ki se je zaljubil v prostitutko. 

Prelepo izgleda, da bi bilo res.

Ne no, 18.01.2023 ob 13:07

Golob, si to ti?

Hahahahahahahaha top komentar 🤣🤣🫣

New Report

Close