Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaljubljena v 10 let mlajšega

zaljubljena v 10 let mlajšega

Kot piše v naslovu, sem se zaljubila v 10 let mlajšega. Jaz malo čez 40 on deset let manj. Doslej sem imela vedno starejše moške od sebe. In ker sem v ljubezni ena “norka”, ki vedno nekaj zafrknem, ne vem ali naj grem naprej ali ne. Sama sem bila vedno mnenja, da mlajšega od sebe pa ne. Ker niso “zreli”  Sama imam otroka, on je samski brez otrok. Kaj če bo on hotel otroka. Jaz ga namreč nebi več imela. Kako moški gledate na starejše ženske od sebe. Meni se zdi, da raje pogledajo za kakšno mlajšo. Kaj, če se mu bom čez čas zdela prestara. Kako bo čez 10 let… in tukaj je še veliko ČE- jev

ti si se zaljubila v njega…kaj pa on ?

Odgovor na objavo uporabnika
ena tam!, 03.11.2024 ob 15:44

Kot piše v naslovu, sem se zaljubila v 10 let mlajšega. Jaz malo čez 40 on deset let manj. Doslej sem imela vedno starejše moške od sebe. In ker sem v ljubezni ena “norka”, ki vedno nekaj zafrknem, ne vem ali naj grem naprej ali ne. Sama sem bila vedno mnenja, da mlajšega od sebe pa ne. Ker niso “zreli”  Sama imam otroka, on je samski brez otrok. Kaj če bo on hotel otroka. Jaz ga namreč nebi več imela. Kako moški gledate na starejše ženske od sebe. Meni se zdi, da raje pogledajo za kakšno mlajšo. Kaj, če se mu bom čez čas zdela prestara. Kako bo čez 10 let… in tukaj je še veliko ČE- jev

Niti pod točko razno. Imel bi te za krog ali dva pol pa adijo. On ima še celo življenje pred seboj, za si ustvarit družino, poroka, otroci, to kar si ti že dala skozi. Četudi danes reče, da ne bi, verjemi da ga bo prej ali slej zamikalo. Pa mentalna kompatibilnost..kako si predstavljaš biti z nekom, ki je mentalno na nivoju 25letnika? Moški itak zaostajajo. Nimata bistvenih zadev skupnih, kaj šele drugo. Jaz ne bi nikoli niti pogledala mlajšega, kaj šele si zaželela kaj več. 3,4 leta starejši pa gor…idealno.

ti si se zaljubila v njega…kaj pa on ?

Tudi on mi je naklonjen. Vem, da sem mu všeč tudi jaz

Naklonjen ja. Zanima ga kako izgleda seks s tako staro babo 😁

Ma kaj ti je tega treba na pragu 5.desetletja?!

Takojeto, 03.11.2024 ob 17:14

Ma kaj ti je tega treba na pragu 5.desetletja?!

Ravno to rabi, obojestransko zaljubljenost, svet dobi spet žive barve, spet se prebudi ženska v njej, leta tu nimajo veze, kvečjemu pri teh letih to še bolj rabi, tako žensko pomladi, da spet ljubi in je ljubljena, zmehča ji poteze obraza, zaobli boke in prav žari, mogoče zaradi hormonov, mogoče ker dobiva tudi njegovo energijo ljubezni. Ni to samo seks in avantura.

8409, 03.11.2024 ob 21:56

Ravno to rabi, obojestransko zaljubljenost, svet dobi spet žive barve, spet se prebudi ženska v njej, leta tu nimajo veze, kvečjemu pri teh letih to še bolj rabi, tako žensko pomladi, da spet ljubi in je ljubljena, zmehča ji poteze obraza, zaobli boke in prav žari, mogoče zaradi hormonov, mogoče ker dobiva tudi njegovo energijo ljubezni. Ni to samo seks in avantura.

Kje kdo vidi obojestransko zaljubljenost?

Lev449, 03.11.2024 ob 22:02

Kje kdo vidi obojestransko zaljubljenost?

Če še ni, pa še bo, če ni ravno zelo nevešča moških, se bo tip zaljubil v njo, ko bo začutil, da se je ona vanj.

Glede na to, da so vsi tvoji moški tvoja preteklost, tak ni važno. Tudi ta je samo ena nova epizoda, kot vsi do sedaj.  Tebi se tudi s starejšimi ni izšlo, z mlajšim se ti bo še manj verjetno, ampak veljako bi poskusiti. ne moreš celo življenej delati stvari na isti način pričakovati vedno ugodnejši rezultat.

recimo da ima tvoj ogledani izbranec 32 let, to je še mladiček 😂. 10 let je velika razlika , če bi bila ti mlajsa 10 let, bi bila druga zgodba

Sej sama pravi, da ima za sabo več starejših. Torej stvar je jasna, njej se tudi s starejšimi ni izšlo. V bistvu je verjetno itak tipična mdoerna ženska, kar pomeni nagnjena k menjavanju partnerjev, zato je pa res čist vseeno ali ima 60 letnega ali 30 letnega.

A je kdo pomislil, da ti je všeč nekdo in da leta niso glavno merilo ljubezni.

Anonimno 10298, 04.11.2024 ob 11:57

A je kdo pomislil, da ti je všeč nekdo in da leta niso glavno merilo ljubezni.

Očitno ne. Pa tudi to ne, da tisti, s katerimi se ni izšlo, niso bili pravi, leta tu nimajo takšne veze kot vse ostalo v vezi, so pa lahko eden od razlogov, ja.

Po mojem sem že kdaj napisala. Moj očim je bil več kot 10 let mlajši od mami. Pa ni bilo težav. Vsaj jaz jih nisem nikoli opazila. Pa še umrl je prej kot ona. Tako.

Zaljubi se, ljubi in ne razmišljaj.

Življenje gre, garantnega pisma ne ponuja nihče.

Tudi moja je predano imela same  mlajše moške…

Za kazena je pa dobila sedaj mene ki sem pa deset let starejši😆

Pravi škoda ker se nisva že precej prej spoznala….

J

Od nje sem starejši deset let, 12.11.2024 ob 13:49

Tudi moja je predano imela same  mlajše moške…

Za kazena je pa dobila sedaj mene ki sem pa deset let starejši😆

Pravi škoda ker se nisva že precej prej spoznala….

J

Naj še dodam ko sva skupaj slikana se ne vidi sploh nobena razlika v letih.

Odlično paševa skupaj tudi po postavi in značaju.

New Report

Close