Zaljubljena v poročeno žensko
Raje ne povej. Velika verjetnost je, da ne bo obojestransko. Prihrani si dramo. Res.
Čeprav sem hetero, te povsem razumem. Morda gre le za pohoto. Tudi jaz včasih sanjarim o namišljeni ženski in fantaziram o obojestranskem lizanju, orgazmu… Sanje so pač sanje. Ne obupaj. Morda nekoč srečaš pravo in bo obojestransko.
Kvj, 07.07.2024 ob 01:04
Raje ne povej. Velika verjetnost je, da ne bo obojestransko. Prihrani si dramo. Res.
Čeprav sem hetero, te povsem razumem. Morda gre le za pohoto. Tudi jaz včasih sanjarim o namišljeni ženski in fantaziram o obojestranskem lizanju, orgazmu… Sanje so pač sanje. Ne obupaj. Morda nekoč srečaš pravo in bo obojestransko.
Aja, hetero ženska ima take sanjarije?
Drugače se pa te filmske izpovedi čustev nikoli ne obnesejo, ker kaj pa naj ona s to informacijo, če imaš romantični interes, začneš flirtat in hitro vidiš, če dobiš nazaj podobno energijo, če jo, počasi eskaliraš flirt, če ne, se pa umakneš in ni noben prizadet ali užaljen.
Ene stvari niso za v besede, ker so magične, če jih daš v besede, ratajo pa banalne.
Lezbače ste ene navadne prasice, v mladosti se vsakemu moškemu zdi fino če bi imel v postelji dve bi kateri bi se tudi med sebojno obdelovali, ko si pa starejši pa spoznaš temno plat teh lezbač, precej njih je bilo v mladosti poročenih, ima otroke…
Problem nastopi ker do moških čutijo podzavestno sovraštvo, sam imam opravka z eno tako, v glavnem podn od podna, škodovati ji ne predstavlja problem, recimo ta me je na vsak način hotela prepričati da imam hipertenzijo, 180 in več mi je vedno namerila, doma sem imel 125, 130.
Na kakšen način ?
Vedno je odprla karton in pričela lajati vame kaj je vse narobe , kaj nisem naredil, potlej sva pa pritisk pomerila.
Celo tablete mi je že predpisala katerih pa nisem hotel jemati, ko je pa 24 urno merjenje pokazalo resnico je pa rekla “Pustimo sedaj to”
In še je tega, iskala je alkohol v krvi pod pretvezo sladkorja, izdal jo je doktor kateri jo je ob naslednjem obisku nadomeščal…
Kako naj ji človek še verjame in zaupa ?
Ojoj,kako ste nekateri jezni. Simpatična sem ji vsekakor, saj je rada v moji družbi. Svojega moža ima zelo rada, ker precej govori o njemu. 1x mi je rekla,da sem ji sumljiva pa potem ni nadaljevala pogovor. Jaz pa tudi nisem vprašala kaj je s tem želela. Mogoče čuti,da mi je všeč. Napisala sem ji,da jo imam rada in ona meni tudi, vendar ne v tem kontekstu 🙈.