zaljubljena v šefa, pa nočem biti…
Majejo se mi rahlo tla pod nogami ob šefu, z njim se lahko pogovarjam, zdi se kot da se brez in z besedami razumeva, trenutno sicer garava, zato ni časa za spogledovanje,
pravzaprav to traja že nekaj časa, vmes sem že rekla, da bom čustva potlačila, sam živim v srečnem partnerstvu, posvetila sem se partnerju, z njim začela doživljati orgazme, kot jih prej nisem, hočem biti zvesta, glej ga zlomka on pa je padel v cono udobja, ko se ne trudi nazaj z nežnostmi, je razdražljiv, neprijazen…
Zakaj gre v življenju vedno vse z roko v roki…. ni samo moja krivda, da begam drugam, kaj pa on, odkrito sem mu povedala, da sem v 30-desetih, ko cvetim, naj bo moj, naj me razvaja…
To ni provokacija, povejte vaše mnenje..
Zaljubljenost je neka predstava o drugem človeku, idilična, polna erotične privlačnosti itd., ki pa nima skoraj nobene povezave s tem, koliko sta res za skupaj. Zaljubljenost je naravna in se zgodi skoraj vsem ljudem, napačno pa je, če ji pripisujemo preveliko težo, če zaradi nje tvegamo dobro zvezo. Če imamo le malo sreče, so v naši bližini gotovo ljudje, ki jih lahko občudujemo in so nam tudi telesno privlačni. Sama v zaljubljenosti uživam. Smejem se svoji negotovosti, zadregi, hkrati pa mi da dodatnega poleta in sem bolj kreativna. Nikoli mi ne bi padlo na pamet, da bi šla to izpovedovati osebi, ki ji je moja pozornost namenjena in je vzrok moje rahle zadrege, še najmanj pa osebi na delovnem mestu. Pogosto o zaljubljenosti poročam svojemu partnerju, da me lahko zbada in da skupaj zbijava šale na ta račun. Načeloma me kmalu mine (vsi ljudje imajo napake!) in stvar je ad acta. Ne sprašuj se, kaj je tvoj partner storil zate, da bi te zadržal, saj te ni dolžan nositi po rokah. Vprašaj ga raje, zakaj je zadnje čase zlovoljen, ali je zato, da skujeta kakšen načrt za uživanje, gresta kam itd., vse skupaj malo obudita. Ne išči opravičil za svojo zaljubljenost. Sprejmi jo in jo izkoristi. Pri tridesetih ženske eksplodiramo, moški so pa utrujeni. To je dejstvo. Tvoja zaljubljenost bo vse skupaj le še začinila, izkoristi energijo, ki ti jo daje in se česa dobrega domisli.
Forum je zaprt za komentiranje.