Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljenost ki boli

Zaljubljenost ki boli

Spoštovani prosim za pomoč.
Sem moški star 55 let, poročen že skoraj 35 let z tremi odraslimi otroki. Že 30 letih delam v tujini, zadnjih 15 let v Aziji. Finančno sem poskrbel za družino in ženo ljubim pa čeprav jo vidim le en mesec na leto (ali december ali avgust ) odvisno od sodelavcev. Je pa tudi res da je večino mojega življenja šlo mimo brez družine a jih vseeno ljubim.
Nikoli nisem imel drugih žensk pa čeprav sem bil zelo osamljen. Sedaj (stari bik) pa sem se zagledal v tajnico v našem podjetju. Azijka poročena in mati 2 otrok ter 20 let mlajša. Do mene je zelo prijazna (kar ponavadi velja za večino njih) in meni je nebeško lepa. Po treh mesecih sva postala velika prijatelja. Zavedam se da je poročena in zame prepovedana, ter kot sem omenil imam jaz rad svojo družino,ki mora počakati še pet let da se za vedno vrnem. Problem je ker že dva meseca ne spim in ne jem ter čutim bolečino v prsih ter hodim okrog kot mesečnik. Ta ženska me neizmerno privlači pa ne seksualno ampak v pomenu čiste ljubezni. Nočem ji uničiti družine in ne svoje, rad sem z njo in ob njej. Komaj čakam da jo vidim. Ali naj ji povem za svoja iracionalna čustva in skušam biti ob njej? Mislim da me bo bolečina pobrala zaradi situacije v kateri sem. Prosim za razumne odgovore , ker tudi sam si nisem mislil da se mi to lahko zgodi.

Nič posebnega, druga puberteta.B o minilo.
Pokliči ženo pa mejta telefon seks.

A ona to je zvesta?

Prav imaš to sem že včeraj storil in počutim se bolje. Ali naj pretrgam vse stike z Azjiko ali sva lahko prijatelja?

Sedaj mora še ona izpovedati ljubezen tebi, potem skupaj njenemu možu in potem še obisk pri tebi doma. In vsi bodo nesrečni ampak ti boš .

Andrej
Osamljen si.zato ko bo kera prijazna se lahko hitr zalubis. Oz to ni prava zaljubljenost.
Samo fejst pogresas zeno. Zensko nekoga da te ima rad. Tko smo narejeni ves.
Zeni povej da imas krizo in si zelis vec kontakta z njo itd.
Verjemi da bo zlo vesela ce ji poves kako jo imas rad.
Tisto azijko pa raj pust na miru.
Lej ce se se ona zalub bosta nardila pizdarijo.
Kaj bos pol ko bos spet obcutu kako to zgleda pol ti bo zal jo bos hotu pustit. In za seboj bos pustu jok in zalost. Ne delaj tega.
Posvet se zeni. Pa..veckrat si ga na roke vrz da te tamal ne izda

Hvala obema za nasvet.
Res sem sam že vrsto let. Ne bi želel priti v Slovenijo in še tam biti sam. Zanimvo pa da ne čutim nobene potrebe po seksu zgolj po pozornosti.
Hvala in lp

ti povem, da je ljubezen eno navadno sran.. Všeč mi je, da si eden tistih redkih moških, ki je pripravljen zapustiti ženo. Nisi napisal, da bi to tajnico želel za ljubico, ne ti jo želiš za svojo, kar je res lepo in znak ljubezni.
Ponavadi ste moški takšne reve, da žensko vzamete za ljubico, žene se pa držite, ker vam bi v primeru ločitve pobrala vse.
Svetovala bi ti, da ne narediš ničesar. Bolelo te bo še kar nekaj časa in to zelo. Ljubosumen boš, ko boš pomislil, da je srečna z možem. Toda dokler ne boš z njo za plul v “intimne vode”, bo ta bolečina znosna in bo mesec za mesecem vedno manjša.
Še par let pa boš končno s svojimi doma, zakaj bi to uničeval? Navsezadnje si šel delat po svetu, zato, da bi svojo družino dobro finančno preskrbel in ne za to, da bi uničil dve družini.
Zakaj ti to govorim? Stara sem 28 let, zaljubljena v 15 let starejšega moškega, ki pa ni niti slučajno tako pogumen kot ti.
Le pogumno! Bo mene minila ta boleča ljubezen in bo tudi tebe.

Tudi tebi hvala. Bom pa nekaj dodal po vsem kar je napisano in do česar sem na podlagi tega prišel. Res ne želim ljubice, ženo spoštujem kar je naredila za družino. Verjetno pa sam prihajam v leta ko gledam nazaj in mi je težko da sem večino življenja vrgel stran, ker sem proč od ljudi ki jih imam rad. Ko se bliža dan vrnitve mi je žal za vsa zamujena leta. V denarju ni vse, ne mečite življenja skozi okno ampak bodite z svojimi. AzjikI sem povedal za svoja čustva in je zelo racionalno odreagirala. Rekla mi je da na čustva nimamo vpliva imamo pa razum in da razume. Celo na večerjo sva šla in se lepo pogovarjala. Najbolj pa cenim da je to sprejela kot moje neracionalno čutenje in o tem ne bo govorila drugim , jaz pa se je niti dotaknil ne bom. Ne vem če je to mogoče na zahodu lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close