zaljubljenost
V fanta, s katerim sem že skoraj 7 mesecev, sem vsak dan bolj zaljubljena. Tega občutka se ne da opisati. Težko delam, nimam apetita, nobenih pravih ambicij, on mi je “breme” v srcu. Stara pa sem 31. Nikoli nisem verjela, da bo lahko ta občutek še prišel. sanjam o otroku, skupnem življenju, dotiku, seksu, ….za umret.
kaj na to temo?
Jaz sem 10 let mlajša od tebe, ampak se mi dogaja isto. S tem, da sva skupaj že več kot 2 leti, pa sem vsak dan bolj zaljubljena… Sej je ful lepo to, ampak me je strah, kako bo, če se to med nama konča…
No, pustimo zdaj to.
Hotela sem ti zaželet srečo, pa da bi ti trajalo, pa da bi bla tako zaljubljena še dolgo, pa da bi se izpolnilo čim več sanj, ki jih sanjaš!
Vesela sem zate.Jaz sem stara 25,študiram. Pač,človek se začne odpirat drugemu človeku in srce postaja toplejše z vsakim hipom,kadar ljubimo.
Lepo,vesela sem zate,res.Imej ga rada in obožujta se 🙂
Jaz sem z enim začela in upam,da bo šlo.Sicer sem romantična in čAKAM SVOJEGA KRALJA. UPAM,da sem ga že našla.Ne vem še…Drži pesti 🙂
Tudi jaz čutim enako kot ti in Ajša. Skupaj sva eno leto in pol, pa sem
skoz bolj zaljubljena, mi čisto trga, kar držala bi ga za roko, pa poslušala, pa ležala ob njem, pa do konca življenja ga hočem imeti ob sebi. Prej nisem bila taka, sploh nisem znala izkazovati ljubezen(ker jo nisem čutila), zdaj pa,……… že skoraj pretiravam(ampak on čuti enako hvala bogu in je taka nežna dušca, tako da ga ne mori moje nenehno stiskanje ;-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.