Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žalna knjiga

žalna knjiga

a ste se šli podpisat v žalno knjigo Tomaža Humarja?Ja ? In zakaj ne?Hvala za vaš čas

ne, ker ne vem kje se to podpisuje, pa četudi bi vedela, nimam časa stat v vrsti.

Ne, je predaleč.

Ne. Pa ne bom povedala razloga zakaj ne, ker me boste itak požrle, če bi napisala kaj grdega.

Baje, se bo lahko preko neta vpisalo v žalna knjiga.

kako? A misliš na facebooku knjigo R.I.P.??
ker še razmišljam kako in kdaj bi utegnila iti.

http://www.facebook.com/pages/Tomaz-Humar-RIP-l-Knjiga-sozalja/192572427656, zaenkrat sem zasledila le to

Ne nisem in se tudi ne bom, ker ga nisem osebno poznala, tudi njegove družine ne poznam in ne žalujem za njim / z njimi.

na spletni strani Občine Kamnik bo možen vpis v nekaj dneh.

Pa mal pietete s strani nekaterih, prosim … (tko med vrsticami)

Verjetno bo tole šlo v rubriko “pomanjkanje pietete”, ampak ne vem, kako naj drugače odgovorim na vprašanje “Zakaj ne?”: zato, ker ne žalujem za njim, kot tudi nisem za M. Jacksonom, princeso Diano ali pa Jožetom Škorcem iz Spodnje Kungote.

Saj tud jaz ne žalujem za njim v pravem smislu žalovanja. Mi je pa zmeraj žal, ko (prekmalu) odidejo takšni ljudje, ki so v življenju naredili velike stvari.

(Primerjave z Michaelom Jacksonom pa raje ne komentiram.)

Zdaj, ne vem, zakaj je ne komentiraš – se ti zdi neprimerna, ker misliš, da si Humar zasluži “več žalovanja” ali zato ker si ga zasluži “manj”?

V končni fazi, ko je M. Jckson umrl, so ljudje padali skupaj, delali samomore, podrl se jim je svet, njegovo smrt so doživljali kot eno večjih tragedij človeštva zadnjih 100 let, poudarjali, koliko je izgubil svet z njegovo smrtjo, poudarjali, koliko dobrega je naredil za človeštvo…

Zdaj, ne vem, zakaj je ne komentiraš – se ti zdi neprimerna, ker misliš, da si Humar zasluži “več žalovanja” ali zato ker si ga zasluži “manj”?

V končni fazi, ko je M. Jckson umrl, so ljudje padali skupaj, delali samomore, podrl se jim je svet, njegovo smrt so doživljali kot eno večjih tragedij človeštva zadnjih 100 let, poudarjali, koliko je izgubil svet z njegovo smrtjo, poudarjali, koliko dobrega je naredil za človeštvo…[/quote]

Sem hotela odgovorit, pa ne bom, ker je tole pa že malo mimo teme.

Kakšne velike stvari? Narcisoidno razkazovali svoje razmetavanje po skalovjih? Zame in moje življenje popolnoma nepomemben človek in za njim sploh ne žalujem. Umrl je tako, kot je želel, zakaj bi torej žalovali za njim?

Kakšne velike stvari? Narcisoidno razkazovali svoje razmetavanje po skalovjih? Zame in moje življenje popolnoma nepomemben človek in za njim sploh ne žalujem. Umrl je tako, kot je želel, zakaj bi torej žalovali za njim?[/quote]

Človek ostane kar brez besed, ko prebere kaj takega.
Res žalostno.

Še ena taka!

Še ena taka![/quote]

Pa še ena!

Kakšne velike stvari? Narcisoidno razkazovali svoje razmetavanje po skalovjih? Zame in moje življenje popolnoma nepomemben človek in za njim sploh ne žalujem. Umrl je tako, kot je želel, zakaj bi torej žalovali za njim?[/quote]

Človek ostane kar brez besed, ko prebere kaj takega.
Res žalostno.[/quote]
Verjemi, da so taki brezsrčneži, toda ni jih veliko. Več nas je takih, ki čutimo žalost tudi ob smrti človeka, ki ga nismo osebno poznali, pa vendarle nam je nekaj dal… Tisti smo običajno tiho. In ne žalimo.

Škoda, da nisi poznala tega izjemnega človeka. On ne bi o tebi nikoli govoril na tak ciničen način. Tudi zato je bil ČLOVEK. Imel je besedo za VSAKOGAR in se ni obnašal kot nekdo, ki je preplezal ves svet.

a lahko še jaz odgovorim na osnovno vprašanje, preden se še tuki pobijete? 🙂

ja, se bom šla podpisat v žalno knjigo in ja, bom šla na žalno sejo v K. Bistrico v soboto. Zakaj? Ker bi bilo lepo, če bi bilo na svetu več takih ljudi, kot je bil Tomaž. O ostalem pa lahko sodi le njegova družina.

Visoko med zemljo in nebom te je ledena gora ujela.
Glas ledene piščali je jenjal,
tam, tam gori pod nebom se je tvoje srce ustavilo
solza je ostala na licu in oledenela.
Tako globoko si ljubil gore, da si dovolil da ti vzame zadnji dih.
Tvoj duh je ostal z nami.
Počivaj v raju, večnosti , onkraj zemeljskega!

hvala vam vsem za odgovore,ja sem se vpisala v žalno knjigo,in ne bom šla žalno sejo, ker mislim da ne pašem tja ,ker bo že veliko ljudi ki so ga poznali osebno,in ker se mi ne zdi pošteno se basat tam ,ker mi je žal, zelo, da je umrl,ampak prej pa ga nisem 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podpirala (ne da bi ga grajala le poskusila ga nisem razumeti)ker se nisem nikoli poglobila kakšen človek je bil in mi je žal.

New Report

Close