Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žalosten sem..zaradi tebe…

žalosten sem..zaradi tebe…

čeprav..čakam nočko…ko mi bo lepo v mojiih sanjah…

..sanjal bom oblake,dež…ni sebe, kao stojim pred tvojim oknom in ti mi boš rekla:…ljubezen moja, pridi k meni……tebe se ne bojim….

…koko lepo je v mojih sanjah, ti me ljubiš, ti imaš mene in jaz imam tebe….celo….brez ovir, brez predsodkov, brez “javnosti”…….samo ti, tvoja lepota in najinivo hrepeneje…….
danes bom sanjal…morje, …..grrrrrr…sory ne morem napisati v slovenščini ..zatto upam, da boš razumela tole:

..sanjačaču more, te večeri ljetne i nas dvoje – sretne, i vatru kojoem tela gore…..al sve je to sanje,isščekivanje…da ne nestane, kad novi dan se rodi….

ps…pokliči me, če imaš težave s prevajanjemmmmhehehheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Katero pecaš zdej frend?
Danes sem dobil novo sodelavko…študentko…..bom malo več časa ji posvetil….pri inštruiranju….takem in drugačnem…;-)))

Btw.: ima fajn airbage in zadnjo premično klop!
😉

Cakaj, a nisi rekel, da mora biti cez 25, da pritegne tvojo pozornost? Mogoce pa hodi na faks za seniorje… 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hehehe ajoj lačni dedki…))))

:)))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A prav ti si se mogla oglasit na to?
😉

New Report

Close