Žalostna…
…jokam….
…ker….
….mogoče……..
…ne smem niti pomislit…………..
:((((((((((((((((((((((((((((((
Vsa vesela se odpravljam v mesto in potem se nekaj zgodi in….in….in….ma zdaj nisem sposobna niti, da živim……..Včasih si mislim, da si to zaslužim za vse neumnosti, kar sem jih naredila………….:((((((((((((((
Pomiri se,seveda da je lahko od pregleda.Ampak skodit ti ne more,uleži se dol in počivaj.vse bo oki boš videla……Malo bolj boš mogla sedaj gledat nase in malo pikico,ki raste v tebi…..res,večkrat raje po malo in počivaj…To nasplošno govorim….DRžim pesti.Boš vidla da je oki…..Če pa se že ne moreš pomiriti,pa le pot pod noge,da bo tvoja vest mirna in duša tudi……
Nikakor mi pa ne jemlji kakršnih koli pomirjeval,ki jih tako radi dajejo dohtarji,ja tudi nosečnicam……
Počivaj to je najbolje…moraš…..)))!!!
Perlica zlata! Hvala za te tolažilne besede….sem zelo vesela, da je kakšna bolj izkušena v teh stvareh kot jaz:))) da mi lahko kak nasvet da….
Izgleda, da je zdaj vse o.k., spet vse v mejah normale….:)))
Upam, da bo tako še naprej…
Malček sem res dala noge u luft…pa možek je tokrat večerjico nardil namesto mene…………..:)))))))))))))
CMOKA Perli še enkrat….
Zaenkrat je zdaj vse o.k.
Je res mogoče, da je bilo to posledica vag. UZ pregleda…
Ker potem, ko sem govorila z dr., mi je rekla, da je to mogoče…. Zaenkrat je zdaj vse o.k…..Sam sem pa dobesedno zjeb*** . Tamali mi ni zaspal do 2. zjutraj. Zbujal se mi je vsake pol urce…. In ko res nisem mogla več….sem “vpregla” možička in rekla, da naj on mal pogleda na tamalga, da si jaz odpočijem….pa sem šla spat v drugo sobo…. Ampak…he,he,he….Moj možek….ko zaspi…zaspi kot hlod…tako da….tudi če je ta mali tulil….ga ni slišal…. No…potem pa….zjutraj ob 6.00 uri, ko je šel moj delat…me je prišel zbudit….in sem na hitro vstala, da sem šla k tamalmu………… Uf………..napaka………nikakor hitro vstat s postelje v takem stanju…………. Slabost…………..vrtoglavica…………….bljek…………:(((
Ampak zdej je že bolje….