Žalostna in razočarana
Mene je bolj strah kako bodo ziveli nasi otroci zaradi taksnih zagovedanih in zatucanih ljudi kot si Ti! Kaj tebe briga kako zivijo drugi, ce te le ti pustijo pri miru? Razlagaj otroku kar hoces, daj mu za vzor sebe, ce ti je to tako pomembno, druge pa pri miru pusti. Pa ne skrbet, mi koruzniki ne bomo niti malo pokvarili tvojega pamza, ker nam dol visi zanj in zate! Ker se brigamo zase in se ne vtikujemo v druge in kako drugi zivijo. Isto svetujem tudi tebi, pa bos veliko lazje zivela. Dokler se primitivci brez svojega zivljenja ne vtikajo v nas stil zivljenja se namrec mi koruzniki tudi cisto miroljubno obnasamo. Ko pa zacnete tercialke kot si ti pametovati in sikati pa znate tudi fasat kaksno konkretno preko faflje, da boste videle kje vam je mesto! Aja pa btw ne vem v kateri vukojebini zatucani ti zivis ampak mene se nihce ni cudno gledal ker nisma porocena. Nihce od sorodnikov (pa so vsi verni in poroceni in oh in sploh…pa zacuda bolj napredni od tebe), nihce od prijateljev (tudi ne bi imela tak zaostal folk za prijatelje), nihce od sosedov in nihce nasploh. Ker nekateri pac nismo obticali v 15.stoletju kot ste se nekateri (po tvojem pisanju sodec). In ti mislis, da je zakonska zveza oz.poroka neko potrdilo, da bos srecna s partnerjem ali kaj?? In, da bos imela boljsi zakon kot jaz naprimer?? Ja, tu se pa se posebej vidi tvoja tipicna slovenceljska zaplankanost in debilna miselnost, kjer nisi sposobna videt 1 centimeter iznad svojega plota. Se mi prav smilis kako glupa si…. Da lahko nekdo v tem stoletju sploh tako razmislja…. Slabse kot vsako primitivno ljudstvo![/quote]
Tudi tvoje pisanje daje jasen pogled na dejstvo, da tudi ti ne vidiš 1 cm iznad svojega plota. In a mi lahko prosim razložiš, zakaj je nekdo, ki živi na koruzi naprednejši od tistega, ki se poroči?
Saj ti kar gre, ta denar lahko porabita tudi drugače. Če si pa oba še vedno želita poroko, pa si jo brez slabe vesti tudi naredita po svoje. Vabila pa pošljita le tistim, za katere si želita, da bi prišli na poroko. Možno je pa to narediti le z dvema pričama (jaz sem bila enkrat priča na taki poroki in smo se imeli res lepo: obred, kosilo in potem še malo slikanja, zdravljica in vsak k sebi domov.
Obstaja pa še druga varianta ali se temu reče – kompromis: mamici bi jaz predlagala, da prispeva še za tistih 30-60 ostalih sorodnikov sredstva in potem jih brez problemov povabita, lahko plača kar vse. Tisti dan bosta že preživela, ona bo pa srečna. Kasneje pa lahko za svojo družbo sama naredita en piknik, srečanje, zabavo (brez starih mam, tet, stricev in ostalega sorodstva).
Mene je bolj strah kako bodo ziveli nasi otroci zaradi taksnih zagovedanih in zatucanih ljudi kot si Ti! Kaj tebe briga kako zivijo drugi, ce te le ti pustijo pri miru? Razlagaj otroku kar hoces, daj mu za vzor sebe, ce ti je to tako pomembno, druge pa pri miru pusti. Pa ne skrbet, mi koruzniki ne bomo niti malo pokvarili tvojega pamza, ker nam dol visi zanj in zate! Ker se brigamo zase in se ne vtikujemo v druge in kako drugi zivijo. Isto svetujem tudi tebi, pa bos veliko lazje zivela. Dokler se primitivci brez svojega zivljenja ne vtikajo v nas stil zivljenja se namrec mi koruzniki tudi cisto miroljubno obnasamo. Ko pa zacnete tercialke kot si ti pametovati in sikati pa znate tudi fasat kaksno konkretno preko faflje, da boste videle kje vam je mesto! Aja pa btw ne vem v kateri vukojebini zatucani ti zivis ampak mene se nihce ni cudno gledal ker nisma porocena. Nihce od sorodnikov (pa so vsi verni in poroceni in oh in sploh…pa zacuda bolj napredni od tebe), nihce od prijateljev (tudi ne bi imela tak zaostal folk za prijatelje), nihce od sosedov in nihce nasploh. Ker nekateri pac nismo obticali v 15.stoletju kot ste se nekateri (po tvojem pisanju sodec). In ti mislis, da je zakonska zveza oz.poroka neko potrdilo, da bos srecna s partnerjem ali kaj?? In, da bos imela boljsi zakon kot jaz naprimer?? Ja, tu se pa se posebej vidi tvoja tipicna slovenceljska zaplankanost in debilna miselnost, kjer nisi sposobna videt 1 centimeter iznad svojega plota. Se mi prav smilis kako glupa si…. Da lahko nekdo v tem stoletju sploh tako razmislja…. Slabse kot vsako primitivno ljudstvo![/quote]
Tudi tvoje pisanje daje jasen pogled na dejstvo, da tudi ti ne vidiš 1 cm iznad svojega plota. In a mi lahko prosim razložiš, zakaj je nekdo, ki živi na koruzi naprednejši od tistega, ki se poroči?[/quote]
To tudi mene zanima! Aja, pa še nekaj, kako lahko ti sploh govoriš o svojem zakonu, če ga pa NIMAŠ. Imaš partnerstvo in ga zavijaš v celofan zakona?? Ali se tako zelo sramuješ koruzništva, da se pretvarjaš, da si ŽENA, ČE PA NISI??!!! Kako je pa v zakonu pa ti nimaš pravice sodit, ker ga ne poznaš. To je kot bi jaz opisovala, kakšno je življenje moškega! Da o tvojem naprednem opisovanju slovenske zaplankanosti in debilne miselnosti ter posredno TVOJI INTELIGENCI IN ŽALJENJU DRUGIH ne zgubljam besed!
🙂 Vajin denar, vajin scenarij…..Midva greva letos na Mauritius, kjer se bova poročila sama, brez kogarkoli…..:) To je najin dan in samo najin in naredila bova kot želiva midva sam:)
Sem že zdavnaj prerasla to fazo, da moram vabit celo Slovenijo na ohcet…:)
Pomiri se in pomenita s partnerjem…..če želita bit poročena, lahko to storita čisto potiho brez velikega pompa……
Kaj pa imajo vajini pri vajini poroki….!!!!! Sama se poročita!!!! Pokličeš prijatelje,izbereta priči, dobro gostilnico ozir. Lokal z glazbo po vajinem okusu in je to too…!!!!
Tako sva midva storila!!! Ti povem,da bi ponovil še enkrat, a bi se morala prej še ločit!!! Ahaahaa!
In kaj so na to porekli najini starši…?!?!
“sama pa res ne bosta uživala!!”. Organizirali so še cerkveno poroko…. In tako sva sedaj dvakrat srečno poročena!!! Tastarim je pa tud prav..
Zapomni si samo to: TO JE VAJIINNAAA POROOKA…!!
Midva sva se poročila na sanjskem otoku, na plaži, nihče ni vedel, da se bova:) razen otroci….poroka je bila zame sanjska, brez živčnosti, vse so drugi uredili, midva sva uživala vsako sekundo!
Ko sva prišla domov sva povedala……ker točno to je bilo – najin dan, ne pa krmišče in naslajanje za druge……in doma nisva nobene žurke dodatne delala:)
Bilo je enkratno in če vzamem skupaj s potovanjem – poročnim – prekleto ceneje, kot če bi doma delali celo ceremonijo in potem šla še na potovanje.
Bi ponovila….