Žalostna resnica o moški servilnosti
Pa kdo bi jo gledal? Še psa nimam na ketni. In če bi se denar in pismenost pogojevala, bi bil mon bolj zanimiv. Aja, čaki mal…
[/quote]
Ti se kar drži svoje polovice psa.
Ti se kar drži svoje polovice psa.
[/quote]
Pokazala je tisti konec z repom. Zgleda da te pozdravlja…
Poznam veliko samičk, vendar kakorkoli obrnem, raje ostajam samec, kakor da si na grbo nakopljem zajedalsko bitje drugega spola. Prvo, kar pričakujem, je zdrav videz in spodoben način oblačenja, brez nepotrebne fasade. Nato mi je pomembna načitanost. Kako bo nekdo, ki knjige niti ne povoha, pripovedoval zgodbice otrokom in skupaj z menoj skrbel za njihov intelektualni razvoj. Tu je še discipliniranost in redoljubnost. V mojem domu je vsaka podrobnost skrbno izbrana in umeščena v prostor. Vse ima svojo zgodbo in prav je, da to vsi spoštujemo. Vključno s pospravljenostjo in urejenostjo. Pričakujem tudi, da zna kuhati vsaj tako okusno kot znam jaz. Da se pripravi obeda posveti z ljubeznijo in skrbno načrtuje tudi ličen izgled. Večina sodobnih pripadnic drugega spola ni v stanju pripraviti niti pomij za v prašičje korito, kaj šele okusnega in očem in duši prijetnega obeda, ki nasiti vsa čutila. Seveda je tu potrebno pridodati tudi ustrezno finančno stanje. Rad si privoščim, tako maserja na domu, kakor tudi boljša oblačila, obutev, potovanja, dramske uprizoritve, balet, opero, mjuzikle, za kar je pogosto treba na tuje, ker je pri nas ponudba revna. Poleg tega, da ima sama podobne hobije, je seveda nujno, da jih je tudi v stanju financirati in da to v bistvu tudi redno počne. Ob tem ji seveda mora ostajati dovolj, da si lahko privoščiva otroke, hišno pomočnico in nenazadnje tudi to, da mi vsaj delno poplača domovanje, v katerega sem vlagal z mislijo na vse nas. Prednost imajo dekleta, ki jim je v veselje branje in recitiranje poezije ob večerih, ki se ne sramujejo svojega spola in jim zgolj svilena Solana srajčka ni višek razuzdanosti na eni strani in jim smisel spolnosti ni zgolj klitorični orgazem na drugi. Kje naj najdem takšno partnerico, ki bi mi bila v veselje? Pozna kdo kakšno, ki bi izpolnjevala vsaj te minimalne kriterije in bi bila pripravljena deliti čas, uspehe in neuspehe, radost in bolečino, srečo in smolo z menoj?
Glede seksa imaš prav. Ne glede kakšna je ženska, seks bo vedno dobila, če bo le hotela. Tipi se skoz ponujajo.
Je pa težava, ko ženska hoče kvalitetnega moškega.
Drugače pa ja, nekoč so moški naštimali ženski kup otrok in ni imela šans, da diha po svoje.
Zdaj pa si ženska komot privošči ali da je samska, ker pač ekonomsko to zmore, če je v vezi, se sama odloči ali bo imela otroke ali ne in predvsem ji ni treba rojevat toliko otrok kot bi jih tip naštepal.
Lej, jaz sem samska, in mi na kraj pameti ne pade, da bi se zapletala s takim kot si ti.
Ne maram, da bi kdo nekaj diktira.
In predvsem si lahko privoščim, da sem samska.
Svoje stanovanje sama rihtam. Hodim na potovanja, športam, uživam.
Da bi imela enega zastanega dedca, ki samo po nekih operah tiči? Ma ni šans.
Da mi naredi otroke? Ne, hvala.
Aja. berem pa veliko.
Veš pametne ženske, razgledane, se ne bodo ukvarjale s tipi, ki diktirajo kje mora biti pospravljeno to in kje ono, ki diktirajo kako mora biti ona nališpana, koliko otrok mora imet…
Lej, jaz sem samska, in mi na kraj pameti ne pade, da bi se zapletala s takim kot si ti.
Ne maram, da bi kdo nekaj diktira.
In predvsem si lahko privoščim, da sem samska.
Svoje stanovanje sama rihtam. Hodim na potovanja, športam, uživam.
Da bi imela enega zastanega dedca, ki samo po nekih operah tiči? Ma ni šans.
Da mi naredi otroke? Ne, hvala.
Aja. berem pa veliko.
[/quote]
A lohk ajne frage? A se imaš za zanimivo?
A lohk ajne frage? A se imaš za zanimivo?
[/quote]
Sebi sem zanimiva, če sem pa monovcem zanima ali pa ne mi je pa čisto vseeno :).
Veliko je takih, ki me imajo za čudno, ker sem samska pa, ker si drznem sama okrog potovat, menda se to za ženske ne spodobi. Torej sklepam, da jim nisem zanimiva :). Ampak mi dol visi za njihovo mnenje.
Sebi sem zanimiva, če sem pa monovcem zanima ali pa ne mi je pa čisto vseeno :).
Veliko je takih, ki me imajo za čudno, ker sem samska pa, ker si drznem sama okrog potovat, menda se to za ženske ne spodobi. Torej sklepam, da jim nisem zanimiva :). Ampak mi dol visi za njihovo mnenje.
[/quote]
Mal po ovinkih, ampak ok. Ne, sprašujem zato, ker me zanima, kakšen naj bi bil zanimiv človek.
Ne sanja se mi, kako to, da se nekatere čutite poklicane odgovarjat, če je razvidno, da niti od daleč ne ličite na opis.
jadejadejade. Sama nakladancija te je.
Za povprečnega monaša tukaj je dovolj točno to, kar sem napisala. Da je ženska pismena in s svojim denarjem – in je cele dneve jok in stok tukaj gor, ker jo ne morejo imeti doma na verigo privezano.
Ti si kej meni omogočil? Bedak prepotentni. Marš v islamske države, če si tako zaljubljen vanje.
[/quote]
Naslednje generacije zensk res znajo pristati doma na verigi. Samo si preneumna, da bi se zavedala svojega doprinosa za taksno prihodnost. Ker ravno s svojim prepotentnim obnasanjem, ki ga demonstriras med tem, ko uzivas v popolni svobodi ter protekcijah in zasciti, ki ti jo nudi danasnja zahodnja civilizacija, se trudis da bodo tudi tvoje vnukinje pristale brez vseh pravih na ketni.
Mal po ovinkih, ampak ok. Ne, sprašujem zato, ker me zanima, kakšen naj bi bil zanimiv človek.
[/quote]
Zanimivost je odvisna od posameznika.
Recimo nekdo je meni super zanimiv, komu drugemu pa na smrt dolgočasen.
Jaz sem tudi komu zanimiva, drugemu pa obup.
Jaz lahko le zase povem kaki ljudje so mi zanimivi. Lažje pa mi je povedat kaj me takoj odbije: popivanja, drogiranje, opravljanje, obsedenost z resničnostnimi šovi,… Recimo odbijajo me tudi ljudje, ki so obsedeni s čiščenjem stanovanja :). Da ti tip že v oglasu napiše kako mora biti vse sterilno.. vem, da ni zanimiv, da življenje zapravlja za napačne stvari :). Čeprav to napako imajo pogosto ženske, ampak očitno se najde tudi kak tak moški.
Pa taki, ki ne športajo, mi tudi niso zanimivi. Izjema so seveda tisti, ki fizično delajo (kmetje, gozdarji, gradbinci…) – od teh ne pričakujem, da bi morali poleg fizične aktivnosti v okviru dela še potem športati.
Pa še drug vidik je. Recimo meni so lažnivci zanimivi. Ampak z vidika psihologije. Ne bi pa se s takimi družila. Mi je pa zanimivo opazovati kako se zapletajo.
Zanimivi so tudi recimo tisti, ki nikoli ne hodijo v službo, samo potujejo, živijo pa od socialke ali pa podpore staršev. Njihova popotniška pripovedovanja so zanimiva, ne bi pa imela razmerje s kakim od teh.
LIčite? Zanimiva beseda v tem kontekstu.
Pri vsej tej pameti ti še ni potegnilo, da si gej?
Zanimivost je odvisna od posameznika.
Recimo nekdo je meni super zanimiv, komu drugemu pa na smrt dolgočasen.
Jaz sem tudi komu zanimiva, drugemu pa obup.
Jaz lahko le zase povem kaki ljudje so mi zanimivi. Lažje pa mi je povedat kaj me takoj odbije: popivanja, drogiranje, opravljanje, obsedenost z resničnostnimi šovi,… Recimo odbijajo me tudi ljudje, ki so obsedeni s čiščenjem stanovanja :). Da ti tip že v oglasu napiše kako mora biti vse sterilno.. vem, da ni zanimiv, da življenje zapravlja za napačne stvari :). Čeprav to napako imajo pogosto ženske, ampak očitno se najde tudi kak tak moški.
Pa taki, ki ne športajo, mi tudi niso zanimivi. Izjema so seveda tisti, ki fizično delajo (kmetje, gozdarji, gradbinci…) – od teh ne pričakujem, da bi morali poleg fizične aktivnosti v okviru dela še potem športati.
Pa še drug vidik je. Recimo meni so lažnivci zanimivi. Ampak z vidika psihologije. Ne bi pa se s takimi družila. Mi je pa zanimivo opazovati kako se zapletajo.
Zanimivi so tudi recimo tisti, ki nikoli ne hodijo v službo, samo potujejo, živijo pa od socialke ali pa podpore staršev. Njihova popotniška pripovedovanja so zanimiva, ne bi pa imela razmerje s kakim od teh.
[/quote]
Zanimivo, kako smo si različni:-)
Pa kdo bi jo gledal? Še psa nimam na ketni. In če bi se denar in pismenost pogojevala, bi bil mon bolj zanimiv. Aja, čaki mal…
[/quote]
Če pa si domišlja, da je svobodna. A je zaradi svojih predsodkov še bolj omejena, kot če bi bila na ketni. 🙂
Glede seksa imaš prav. Ne glede kakšna je ženska, seks bo vedno dobila, če bo le hotela. Tipi se skoz ponujajo.
Je pa težava, ko ženska hoče kvalitetnega moškega.
Drugače pa ja, nekoč so moški naštimali ženski kup otrok in ni imela šans, da diha po svoje.
Zdaj pa si ženska komot privošči ali da je samska, ker pač ekonomsko to zmore, če je v vezi, se sama odloči ali bo imela otroke ali ne in predvsem ji ni treba rojevat toliko otrok kot bi jih tip naštepal.
[/quote]
Seveda je težava, ker je ogromna razlika med želeti in zaslužiti si.
Vsi bi radi kvalitetno plačo. A le redki si jo s svojim delom in s tem kar so, tudi zaslužijo.
Če je izobražena karieristka z dobrim zaslužkom, vam ne odgovarja, ker je “feministka” ki ne potrebuje moškega… je tako?
Je!
Če je neizobražena in nezaposlena gospodinja, vam spet ne odgovarja, ker vas “zažira”… je tako?
Je!
Ze iz vprasanja se vidi popolno nerazumevanje zenstvenosti. Slednja ni pogojena z izobrazbo ali zasluzkom. Ljudje imamo glede slednjega seveda osebne preference. Nekomu bolj ustreza intelektualka. Komu drugemu pa kaj cisto tretjega. Zato pa bo le pozensceni servilnez, katerih sirom zahoda danes seveda kar mrgoli, prenasal zensko prepojeno s feministicnim pogledom na svet.
Foh idijot, drzi se teoretiziranja o informatiki, ker na drugih podrocjih nimas blage veze.
Realnost feminizirane zahodne civilizacije vsaj zaenkrat se ni realnost celega sveta. To pa ravno zato, ker ni vsaka druzba enako feminizirana. Tam, kjer zakonodaja, socijala, solstvo, policija, … zensk se ne favorizira do te mere kot zahodna civilizacija, se svet vrti malo drugace. Moski se niti priblizno ne kleceplazijo za zenskami. Z izjemo najlepsih 5% zensk, jih vecina ne dobi nobene posebne pozornosti. Medtem, ko zahodni feminizirani pickezi brezsramno pumpate ego veliki vecini zensk, ki vas obdajajo. Tudi kriterije za resno zvezo imajo moski zunaj feminiziranega zahoda precej drugacne. Za zacetek, velike vecine zenske z otroci in dvomljivo zgodovino niti pod razno ne zanimajo. V to se jih ze od malega vzgajajo. Medtem, ko se zahodnjake vzgaja v navadne servilne picke brez kriterijev. Da je problem feminiziran zahodnjak dokazuje dejstvo, da s svojim feminiziranim servilnim pumpanjem ega domacink, kamorkoli ze pridejo, po hitrem postopku pokvarijo vsako s katero pridejo v stik.
[/quote]
Kaj tu ne razumeš? Kaj ima feminiziranost veze s “potrebnostjo” moških, prav nič. Že čarovnica Kirka je antične Grke spreminjala v svinje zaradi pohote. Ravno kontra efekt je v feminizaciji, moški so plašni in ne pristopajo do žensk, ne pa obratno, da se slinijo in gredo za vsako. Torej so tvoje trditve pravzaprav kontradiktorne oz. nelogične.
Kaj tu ne razumeš? Kaj ima feminiziranost veze s “potrebnostjo” moških, prav nič. Že čarovnica Kirka je antične Grke spreminjala v svinje zaradi pohote. Ravno kontra efekt je v feminizaciji, moški so plašni in ne pristopajo do žensk, ne pa obratno, da se slinijo in gredo za vsako. Torej so tvoje trditve pravzaprav kontradiktorne oz. nelogične.
[/quote]
Drzi se tem v katere se razumes, zaplankanes.
Drzi se tem v katere se razumes, zaplankanes.
[/quote]
Slovenčino si skoraj pozabil, zaplankanec, še malo pa boš mantro feminizem začel pisati kot feminism, kozmopolit, kot si, ki sprejema le “boljšo” ameriško kulturo v primerjavi s slovensko. :)))
Vprašanje je bilo bolj kot ne retorično. Bi drugače bil samski? Za praznit se je dobra vsaka, ki kolikor toliko dobro zgleda. Verjamem, da tudi izmed teh, ki tu pišete, bi se dalo najti kakšno za občasno popestritev in preganjanje dolgčasa. Ko pa govorim o partnerici, imam v mislih deset tisoč ponedeljkovih juter. O tem, da se zbudim in se zazrem v ljubek obraz in se nasmehnem, vesel da je tu, ob meni. Tritisočsedemstoštiriintridesetič pomislim, kakšno srečo imam, da je ob meni nekdo, ki mu morem zaupati, ki je nekaj najlepšega, kar lahko občudujem in ki mi pomaga pri kopičenju koristi, ki jih bova skupaj na stara leta lahko vnovčila. To pa ni nekaj, kar raste na drevju. To niso neotesane in neomikanje čudakinje, ki pisarijo po forumu takšne, da človeka mine veselje do vsega drugega spola, kot se tu bere.
Naslednje generacije zensk res znajo pristati doma na verigi. Samo si preneumna, da bi se zavedala svojega doprinosa za taksno prihodnost. Ker ravno s svojim prepotentnim obnasanjem, ki ga demonstriras med tem, ko uzivas v popolni svobodi ter protekcijah in zasciti, ki ti jo nudi danasnja zahodnja civilizacija, se trudis da bodo tudi tvoje vnukinje pristale brez vseh pravih na ketni.
[/quote]
Ja no, kar cedi sline dalje.
Če je to tisto, kar te poteši, izvoli.
Forum je zaprt za komentiranje.