Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žalostna resnica o moški servilnosti

Žalostna resnica o moški servilnosti

Haha ljubek obraz haha .. Prid povedat kako ljubek obraz ima, ko se bosta vsaj 20 let skupaj zbujala
Sej nisi resen

Foh idijot, drzi se teoretiziranja o informatiki, ker na drugih podrocjih nimas blage veze.

Realnost feminizirane zahodne civilizacije vsaj zaenkrat se ni realnost celega sveta. To pa ravno zato, ker ni vsaka druzba enako feminizirana. Tam, kjer zakonodaja, socijala, solstvo, policija, … zensk se ne favorizira do te mere kot zahodna civilizacija, se svet vrti malo drugace. Moski se niti priblizno ne kleceplazijo za zenskami. Z izjemo najlepsih 5% zensk, jih vecina ne dobi nobene posebne pozornosti. Medtem, ko zahodni feminizirani pickezi brezsramno pumpate ego veliki vecini zensk, ki vas obdajajo. Tudi kriterije za resno zvezo imajo moski zunaj feminiziranega zahoda precej drugacne. Za zacetek, velike vecine zenske z otroci in dvomljivo zgodovino niti pod razno ne zanimajo. V to se jih ze od malega vzgajajo. Medtem, ko se zahodnjake vzgaja v navadne servilne picke brez kriterijev. Da je problem feminiziran zahodnjak dokazuje dejstvo, da s svojim feminiziranim servilnim pumpanjem ega domacink, kamorkoli ze pridejo, po hitrem postopku pokvarijo vsako s katero pridejo v stik.
[/quote]

V svetu, za akterega navijaš, tudi free seksa ni. Ženske, naklonjene free seksu, so bolj posebnost zahoda in kapitalizma.

V svetu, za akterega navijaš, tudi free seksa ni. Ženske, naklonjene free seksu, so bolj posebnost zahoda in kapitalizma.
[/quote]
Za nic ne navijam. Le navajam kako kje je. In zakaj. Na vseh nas pa je, da se dani situaciji prilagodimo kakor vemo in znamo. Preprosto povedano, tako kot ni vsaka zenska primerna za resno zvezo, ni niti vsako okolje najbolj primerno za vsak zivljenski slog.

Kaj pa je s teboj? Jaz bi v trenutku, ko bi cutil drugace, podal predlog za locitev. Sicer mi se kako leto manjka do 20, ampak… se vedno je ljubka, kakor ko sem jo prvic videl. Ti nisi?!?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

He, he, samo res.
Tipček išče razgledano žensko, ki bo veliko brala, hodila v tujino na balet, rojevala otroke, mu kuhala, zraven pa seveda še vlagala keš v njegovo stanovanje. Seveda pa ne bo smela nič umazat, vse točno tako pospravit kot on zahteva.
Ni mi pa jasno ali je mislil, da mu bo morala samo stanovanje plačevat in vlagat v stanovanje ali mu bo morala tudi karte za balet in opero plačevat.
Športati pa zgleda, da ne bo smela. Ni na njegovem seznamu dejavnosti, ki jih ženska sme početi.

He, he, samo res.
Tipček išče razgledano žensko, ki bo veliko brala, hodila v tujino na balet, rojevala otroke, mu kuhala, zraven pa seveda še vlagala keš v njegovo stanovanje. Seveda pa ne bo smela nič umazat, vse točno tako pospravit kot on zahteva.
Ni mi pa jasno ali je mislil, da mu bo morala samo stanovanje plačevat in vlagat v stanovanje ali mu bo morala tudi karte za balet in opero plačevat.
Športati pa zgleda, da ne bo smela. Ni na njegovem seznamu dejavnosti, ki jih ženska sme početi.
[/quote]

Haha, kako ste nekateri primitivni. Takoj zaničujete nekoga, ki si upa odkrito povedati, kar si želi in ima v mislih. Evo dec, roka od mene, ostali ne upajo nič črhniti (s tem ne mislim na tiste, ki pač to ne storijo tukaj, ampak drugje).
In kot, da so to zabetonirane želje. 🙂
Ljubkost osebe ni le v lepoti kože, kdor ne zna videti drugega, ali se sprijazniti s staranjem si je sam kriv.

Kaj pa je s teboj? Jaz bi v trenutku, ko bi cutil drugace, podal predlog za locitev. Sicer mi se kako leto manjka do 20, ampak… se vedno je ljubka, kakor ko sem jo prvic videl. Ti nisi?!?
[/quote]
Ona pove po pravici,ostali pa hlinite, kako imate vse tipitopi.
Kapo dol grda za iskrenost.

He, he, samo res.
[/quote]

Sportanje je za nedisciplinirane lenobe. Povprecno fizicno aktiven in zdrav clovek ne rabi “sportati”, da bi bil in ostal v dobri psihofizicni kondiciji, saj ze skozi vsakdanje dejavnosti zadosti potrebnim pogojem.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

+ Majpointigzekli.

Spisek zahtev, ki jih je tip nastel, in v katerega se je marsikdo zapiknil, je nekaj najbolj normalnega za primerljivo zensko. Hkrati patudi razlog zakaj marsikatera t.i. karieristka ostaja sama in se bolj forsira delo.

Kje spoznati kolegico, s katero bi se dalo prebiti preostanek časa na tem svetu? Zgledam dobro, finančno stojim dovolj dobro, da ne rabim pomoči. Ne bom o cifrah. Dosti bo, če povem, da si lahko privoščim leto ali dve brezdelja in potovanj, pa se nama to ne bi poznalo. Lahko bi jo tudi častil, a raje vidim, da ohrani svoj stil in sama financira svoje izdatke po svoji izbiri. Ker sem imel v lajfu nekaj sreče, bi z veseljem čas namenjal tudi v to, da sama uresniči svoje cilje. Če s seboj prinese izziv, ki bi bil tudi meni zanimiv, bi bila terna. Skupaj bi gradila zgodbo o uspehu. Trenutno me inspirirajo bolj duhovne zadeve, a kot vidim je vse skupaj en velik prazen nič in bi mi nekaj, s čimer bi se lahko dlje ubadal, res dobro delo. Je torej kje ena povprečna kolegica, ki da kaj nase, ki bi se spečala z mano?

In prosim vse silne na jeziku močne, a intelektualno šibke gofle tega foruma, naj vzamejo na znanje, da niso predmet tega pogovora.

Mal po ovinkih, ampak ok. Ne, sprašujem zato, ker me zanima, kakšen naj bi bil zanimiv človek.
[/quote]

Definitivno NI zanimiv človek (velja za oba spola), ki mu je jamr vsakodnevno na jedilniku, se drži ko pijanc plota svojih okvirjev, torej vse kar prinaša spremembe, tako v dejanjih, poskušanju nekaj novega, kot samoizzivih v premikanju lastnih meja, strahov, zadržkov, predsodkov (na vseh področjih življenja) mu je odbojno, tuje, je hinavc (dvojna pravila, zanj dovoljeno vse, za drugega omejeno, okrnjeno ali pa sploh ne), je egocentrik (manipulira, da dobi to kar on sam hoe), definitivno taka oseba NI zanimiva..
Pa je lahko top 5% po lepoti, videzu, zasluži bajno vsoto, ima doktorat ali dva..
Še vedno, NI zanimiva za dolgoročno življenje v dvoje (ali več, če prištejemo otroke)..

Veš kje si kiksnil v opisu?

…je kje ena POVPREČNA[/b] kolegica..

To pove dovolj, da gre človek naprej in padeš pod “nezanimiv”.. 🙂

Ko sem bil mlad, sem mislil, da sem car, da trgam gate. Izkušnje so me izučile, da je vsak izmed nas edinstven do neke mere, a tudi, da so pokopališča polna nenadomestljivih. Raje kakor otročje vase zaverovano bitje, ki se osredotoča na pomankljivosti drugih, da more vehementno zavijati z očmi, bi imel opravka z osebo, ki se zaveda svojih pomanjkljivosti in se ostedotoča na kvalitete, ki bi slednje nevtralizirale in ki bi jih z veseljem tudi spodbujala in pomagala pri izpopolnjevanju. Če bi bil zloben, bi napisal naslednja prosim, ker pa to ni moj namen, raje vprašam, kaj je tisto, kar pritegne.

Če si tok hud, zakva nimaš bejbe?

Za zacetek, ce je tip RES “hud”, potem zivi zivljenski slog, ki mu bejba niti pod razno ne zmore “slediti”. Kar pomeni, da bi jo moral “hud tip” tako ali drugace v zvezi na veliko sofinancirati.

Nadalje, ce je tip RES “hud”, potem je fizicno izrazito fit. To spet pomeni, da ga bejba niti pod razno ne more fizicno dohajati. Se pravi, da bi se moral vedno znova prilagajati njenim (ne)zmoznostim.

Nadalje, ce je tip RES “hud”, potem ima intelektualno sirino, globino in zivljensko izkusenost kateri bejba niti pod razno ne more parirati. Se pravi, da z njeno druzbo niti intelektualno nic ne pridobi.

Nadalje, ce je tip RES “hud”, potem za svoje gospodinjstvo poskrbi bolje od velike vecine zensk. Kaj mu pomaga se tako kuharica, ce se ne razume v zdravo prehrano, ki je seveda nekaj najbolj normalnega za nasega fit “hudega” tipa? In kaj mu pomaga “cistilka”, ki ze z (ne)urejenostjo lastnega bivalisca dokazuje, da bo on nje vec skode kot koristi?

Torej kaj z neko xy bejbo RES “hud” sploh pridobi? Spremljevalko, ko/ce se njej zahoce? Za razliko od kvazi karieristk imajo brezposelne vsaj cas. Seks, ko/ce se njej zahoce? Se vam ne zdi, da “hud” tip ne rabi biti v zvezi, da bi prisel do seksa? In za to bi se naj nas “hud” tip prilagajal in podrejal bejbi, ki si domislja, da mu je vsaj enakovredna? Vse to pa bi naj se drago placal. A se hecate? “Hudi zenski” na kraj pameti ne bi prislo, da bi si v taksnih okoliscinah na grbo nakopala nekega xy tipa.

Zenske, raje se vprasajte kako se RES “hudemu” sploh lahko predstavite, da bo v vas prepoznal se kaj drugega kot potencijalno breme. Namrec, RES “hud” tip vsekakor ni tako neumen, da bi delal v nasprotju z lastnimi interesi.

Odgovor na vprašanja v zadnjem prispevku:

Res hudemu moškemu lahko ženska ponudi toplino, občutek doma, stalnost, sprejemanje, oporo v vsakem trenutku, ko jo ta potrebuje. Družbo, ko se mu sesuva svet in zna se odmakniti, ko potrebuje prostor. Vedenje, da je vedno tam zanj, ko jo potrebuje. Ljubezen, sprejemanje, spoprijemanje z zunanjim svetom, občutek skupnosti, gnezdece.

Glede športanja:

Vsaj malo športanja je s staranjem pomembno za vitalnost, za ohranjanje kostne in mišične mase. Če živiš na kmetiji, se razmigaš dovolj, če živiš v mestu pa samoumevnega miganja ni toliko kot ga telo potrebuje. Z izjemo dokler so otroci majhni, takrat se dovolj razmigaš z njimi. Ko otroci zrastejo in se ne udeležujejo družinskih miganj pa ženska potrebuje gibanje za svoje zdravje. Sploh takrat, ko partnerja nimata v navadi sprehodov. Pot do trgovine in do smetnjakov ni dovolj. Moški, za dobro zdravje vaših partnerk srčno upam, da to razumete.

Vse to, kar si napisal drži. V filmu Little Italy to prav lepo pokaže. Ženske postajajo razvajene in egoistične, moški pa vedno bolj ponižni in boječi. In še kar naprej je splošen trend, da niso dovolj pozorni, čuteči, da premalo naredijo za ženske. Ko pa začnejo še poveličevat nosečnost, porod in vzgojo otrok, postane pa vse skupaj prav smešno.

Dober povzetek. Dinamika, ki smo ji prica v sodobni zahodni druzbi, je tudi dinamika v novodobni zvezi, pa ce gre za resno ali ne. Ženske so vse bolj egoistične in razvajene, moški pa ponižni in servilni. pa se taksne se obtozuje nepozornosti in da premalo naredijo za žensko. Vse to je del vsesplosne feminizacije druzbe.

1. Vse napisano zenski nudi tudi moski. Zato se zenski se kako splaca resna zveza s hudim tipom. Vsestransko pridobi. Obratno pac ne.

2. Zivljenski standard hudega tipa se v trenutku bistveno zmanjsa. En primer:
Solo potovanje pomeni, da gres, ko ti ustreza, kam ti ustreza in kakor ti ustreza brez usklajevanja s partnerko tako pred kot med potovanjem. S tem, da moras slednjo za namecek se sofinancirati. Posledicno si seveda privoscis manj. In to v terminu, ki je kompromis, na nacin, ki je kompromis, na destinacijo, ki je kompromis, itd. Hud tip, ce mu ze je do druzbe, si brez vecjh tezav lahko najde lokalno spremljevalko. Slednja bo govorila lokalni jezik. Ker pozna lokalno sceno lahko sluzi kot odlicna vodicka. Z njo je bore malo stroskov. Pa se za novo zensko gre. Novotarija pa tekne bolj od postane zupe.

2. Hud tip z vsako resno zvezo se kako tvega. Sodobna zenska nima nobenih zadrzkov, da se posluzi obilja zakonskih sredstev, da tipa oskubi kolikor se le da, ne ce ampak ko ji zveza z njim iz kateregakoli razloga vec ne ustreza oz. oceni, da z locitvijo pridobi vec kot ce ostane v zvezi. Drugace povedano, “bejba” hudega tipa ves cas drzi za jajca. Dobi pogoje za vsestransko vsiljevanje svoje volje. Kaj je tega hudemu tipu treba?

3. Vse to, “toplino, občutek doma, stalnost, sprejemanje, opora”, pride v kompletu z vsakodnevnim usklajevanjem in vsem ostalim kar spada pod zvezo dveh enakovrednih partnerjev. S tem, da se ve, da moderna zenska pricakuje avtoriteto in moc veta pri sprejemanju velike vecine odlocitev. Toliko nam statistika ze pove. Skratka, plusi pridejo v kompletu z minusi, najedanjem, kregom, seksualno enolicnostjo.

Skratka, sodobna zenska, ki se ima za samostojno, mocno, enakopravno, … v zvezo s hudim tipom prinese bistveno vec minusov kot plusov. Taksna zveza pa ustreza kvecjemu servilnemu in submisivnemu primerku moske vrste, kaksnih je danes seveda vse polno. Le da niso hudi tipi. Danes ima resna zveza s sodobno zensko smisel le, ce gre za dve primerljivi osebi.

Glej, tema gre naprej, ali brez luči na koncu tunela za povprečnega samca. Kot bi ne bilo emancipiranih samičk, ki hrepenijo po večerih v dvoje in se sem ter tja počutijo osamljene. Ali emancipiranih samičk, ki bi svojo srečo in uspehe rade delile še s kom in jih opleminitile, oplodile, da še bolj bogato obrodijo ob pomoči enakovrednega, recimo komplementarnega partnerja. Zanimivo. Kakšne predstave pa imate potem o vaši prihodnjosti? O čem sanjate in kaj bi rade uresničile?

Uresničile bi rade vse tisto, kar uresničujejo pevke, igralke, ženske v resničnostnih šovih, kar vidimo na instagramu, facebooku in drugih družbenih omrežjih. To je, da imam dobrega tipa, ki je bogat, nežen, pozoren, ki me vodi na večerje, na potovanja, ki ima dober avto, da mi kupi fajn stanovanje, da me oplodi, pol pa skoz govori, da sem res nekaj posebnega, ker sem rodila, da vse počisti, pospravi, ko pride iz službe, da mi zvečer, ko da otroka spat zmasira utrujene noge, da me poseksa natanko takrat, ko si jaz to želim. In, da ko se ga naveličam, natanko ve, da je on kriv, ker sem se ga naveličala in našla drugega, ki je dedc 🙂

Uresničile bi rade vse tisto, kar uresničujejo pevke, igralke, ženske v resničnostnih šovih, kar vidimo na instagramu, facebooku in drugih družbenih omrežjih. To je, da imam dobrega tipa, ki je bogat, nežen, pozoren, ki me vodi na večerje, na potovanja, ki ima dober avto, da mi kupi fajn stanovanje, da me oplodi, pol pa skoz govori, da sem res nekaj posebnega, ker sem rodila, da vse počisti, pospravi, ko pride iz službe, da mi zvečer, ko da otroka spat zmasira utrujene noge, da me poseksa natanko takrat, ko si jaz to želim. In, da ko se ga naveličam, natanko ve, da je on kriv, ker sem se ga naveličala in našla drugega, ki je dedc 🙂
[/quote]
Wow! Tocno tako! 😀

+ Majpointigzekli.
[/quote]

Lepo napisano.

[/quote]

Ironično in duhovito. Verjetno tudi bolj ali manj resnično. Alora ostati samec?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close