Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žalostna resnica o moški servilnosti

Žalostna resnica o moški servilnosti

Ironično in duhovito. Verjetno tudi bolj ali manj resnično. Alora ostati samec?
[/quote]

Ah ne, med vsemi seveda obstajajo punce z glavo in srcem na mestu. Morda jih v sodobnem času ni prav veliko. Za lažjo odločitev nujno prečekiraj njene fb in instagram objave. Saj veš, kaj iz tega lahko razbereš. Če ti bo pa rekla, da družbeni omrežij, sploh ne uporablja, da tudi tv in fake news ne gleda, si že skor zmagal.

Lepo napisano.
[/quote]

Kasn je tvoj komentar bogatunu samcu??

Ah ne, med vsemi seveda obstajajo punce z glavo in srcem na mestu. Morda jih v sodobnem času ni prav veliko. Za lažjo odločitev nujno prečekiraj njene fb in instagram objave. Saj veš, kaj iz tega lahko razbereš. Če ti bo pa rekla, da družbeni omrežij, sploh ne uporablja, da tudi tv in fake news ne gleda, si že skor zmagal.
[/quote]

bejb ki ne uporabljajo druzabnih omrežij ni.

Kasn je tvoj komentar bogatunu samcu??
[/quote]

Stran 3 🙂

Stran 3 🙂
[/quote]

Izpolnjujes samceve kriterije ?

[/quote]

Ti popolna zenska kriterije Izpolnjujes?

Ti popolna zenska kriterije Izpolnjujes?
[/quote]

Ne popolna, samo realna!

Marsikatera izpolnjuje kriterije, saj so zgolj splošne smernice, katerim sledi povprečna emancipirana gospodična. Bolje rečeno gospa. Takšnih poznam obilo. Manjko je ravno na strani gospodičen. Vsaj v mojih krogih.

Uresničile bi rade vse tisto, kar uresničujejo pevke, igralke, ženske v resničnostnih šovih, kar vidimo na instagramu, facebooku in drugih družbenih omrežjih. To je, da imam dobrega tipa, ki je bogat, nežen, pozoren, ki me vodi na večerje, na potovanja, ki ima dober avto, da mi kupi fajn stanovanje, da me oplodi, pol pa skoz govori, da sem res nekaj posebnega, ker sem rodila, da vse počisti, pospravi, ko pride iz službe, da mi zvečer, ko da otroka spat zmasira utrujene noge, da me poseksa natanko takrat, ko si jaz to želim. In, da ko se ga naveličam, natanko ve, da je on kriv, ker sem se ga naveličala in našla drugega, ki je dedc 🙂
[/quote]

Hvala za lep nasmejan začetek dneva. Plenica za inkontinenco gre z mano v službo, ker se bom še neki časa nenadzorovano režal.

Tuki sta dve popolni gospodicni :-))) sem zenska & nogavica :-))

Hvala za lep nasmejan začetek dneva. Plenica za inkontinenco gre z mano v službo, ker se bom še neki časa nenadzorovano režal.
[/quote]

Smesno & resnicno! Opis danasnjih zensk

Ne popolna, samo realna!
[/quote]

Sem zenska si nasprotje vsemu kar si napisala tko da si popolna.

Ne popolna, samo realna!
[/quote]

Lahko bi si privoščila kak zmenek in se povohala. Kaj porečeš ti na to?

[/quote]

Hvala, meni še ni potrebno uporabljati takih plenic, čeprav že dobivam ponudbe. Google ve vse 🙂

Sem zenska si nasprotje vsemu kar si napisala tko da si popolna.
[/quote]

Še enkrat ponavljam: Nisem popolna, samo realna! Upam, da podrobnejša razlaga ni potrebna.

Lahko bi si privoščila kak zmenek in se povohala. Kaj porečeš ti na to?
[/quote]

Sem ženska, nisem pa samska ženska 🙂

Hvala, meni še ni potrebno uporabljati takih plenic, čeprav že dobivam ponudbe. Google ve vse 🙂
[/quote]

Plenica je bila zame. Ker mi je uhajalo, ko sem se tako režal. Še enkrat hvala za smeh.

Samska ali nesamska. Imaš smisel za humor, kar te dela privlačno na drugačen način, ne glede na izgled kakršenkoli je pač že. Pohvala.

Sem ženska, nisem pa samska ženska 🙂
[/quote]

A-ha, štekam. Dvomiš, da bi partnerju uspela dovolj prepričljivo pojasniti, da nima razloga za ljubosumje. Kljub temu, da mi laska, pa je košarica le košarica. 😉

A-ha, štekam. Dvomiš, da bi partnerju uspela dovolj prepričljivo pojasniti, da nima razloga za ljubosumje. Kljub temu, da mi laska, pa je košarica le košarica. 😉
[/quote]
Ne gre za košarico, gre za dejstva. V bistvu se imam s sedanjim ljubimcem, prijateljem ali kako naj mu rečem (partner mi je kar neki) zelo ok. Gotovo obstaja kje samska in ok bejba. Tako, da kar optimistično v prihodnost.

Probaj srečo na ona-on, LOL
[/quote]

Na OnaOn nism konektan maybe bom.kok se dejta?kok dejtov?izkušnje.

Do teh dejting portalov pa nimam zaupanja. Imam nek predsodek, da se tam zbirajo takšni, ki imajo sušo pri seksu, a se delajo hard to get. Ostajam skeptičen glede tega.

Na OnaOn nism konektan maybe bom.kok se dejta?kok dejtov?izkušnje.
[/quote]

Nimam izkušenj s temi portali. Predlagala sem ga, ker je spraševal kje naj najde primerno žensko in ker najverjetneje nima časa za standardno spoznavanje nekje veni, je v njegovem primeru tud to ena od možnih opcij.

Kakšni se zbirajo ne morem rečt. Sta pa znanki preko le tega spoznali v redu moška, takda ne dvomim, da se da spoznat tudi v redu žensko. Pač probaš, zgubit itak nimaš kaj.

Nimam izkušenj s temi portali. Predlagala sem ga, ker je spraševal kje naj najde primerno žensko in ker najverjetneje nima časa za standardno spoznavanje nekje veni, je v njegovem primeru tud to ena od možnih opcij.
[/quote]

Kako napisat oglas:-)
Lepo dozivet praznični december!adventna sveča prva gori:-)

Hard to get so use:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close