Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žalostna resnica o moški servilnosti

Žalostna resnica o moški servilnosti

Kakšni se zbirajo ne morem rečt. Sta pa znanki preko le tega spoznali v redu moška, takda ne dvomim, da se da spoznat tudi v redu žensko. Pač probaš, zgubit itak nimaš kaj.
[/quote]

Kako napisati oglas?

Kavsas grde I nikakve ahahahs

Kako napisati oglas?
[/quote]

Aaaa, meni zmaga ta od Special edition :))) (bom ga kar sem zalimala)

“Special edition

Iščem žensko za neresno zvezo. Intelektualec, zaposlen, solidno situiran, nekadilec, nepivec. Obljubim, da bom letal za drugimi ženskami, vsak večer gledal fuzbal, kolegom dajal prednost pred njo. Obljubim, da bom vedno pozabil na najino obletnico, saj je niti ne bova imela.

Srečanje z zainteresiranimi kandidatkami bo potekalo na lokaciji sredi Ljubljane, po potrebi se prvi sestanek nadaljuje na parkirišču.

Če katera hoče biti peto kolo, resna ženska kroničnega vihravega neresneža….prosim ponudbe.”

:DDD

Aaaa, meni zmaga ta od Special edition :))) (bom ga kar sem zalimala)

“Special edition

Iščem žensko za neresno zvezo. Intelektualec, zaposlen, solidno situiran, nekadilec, nepivec. Obljubim, da bom letal za drugimi ženskami, vsak večer gledal fuzbal, kolegom dajal prednost pred njo. Obljubim, da bom vedno pozabil na najino obletnico, saj je niti ne bova imela.

Srečanje z zainteresiranimi kandidatkami bo potekalo na lokaciji sredi Ljubljane, po potrebi se prvi sestanek nadaljuje na parkirišču.

Če katera hoče biti peto kolo, resna ženska kroničnega vihravega neresneža….prosim ponudbe.”

:DDD
[/quote]

Tole je napisal uporabnik general glanci 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close