zalostna sem
Danes sem pa prav zalostna in to zato ker sva se prejle s fantom malo pogovarjala pa me vprasa ce se kaj tecem in ce se mi ze kaj pozna. Pa mu recem zakaj pa naj bi se mi poznal? In se je zace izmotavat ce sem kaj shujsala itn. In sem ga vprasala a ti nisem taksna kot sem ok? On pa. ja sej si mi v redu samo ce si pa suha si pa prava princeska?! In kaj naj bi bilo to? Kaj sem pa pol zdej- svinjska kraljica? sem si mislila pri sebi.
Peav razocaral me je – da zaradi 5 kg viska se spremenim iz ene v drugo osebo. Aja pa da se razjasnimo- 175cm 69 kg- prej 62-64 kg.
Eh, moški…ne sekiraj se. Včasih se malo zaštrikajo in povejo stvari točno tako, kot jim padejo na pamet tisti trenutek…nepremišljeno. To še ne pomeni, da so svinje in ne vem kaj še vse, ampak, da niso ravno taktni. Jaz mojega še vedno učim kako se “dela” z mano, pa še vedno dobim kdaj pa kdaj kakšno takole po buči. No, vseeno vem, da me ima najrajši in da je boljše, da je direkten in iskren, tudi če kdaj izpade totalen levak.
Zdaj vsaj veš, da ne hodi s tabo samo zaradi tvojega videza.
Moški kot moški. Govorijo, še preden pomislijo. S tem najbrž ni hotel reči, da si predebela, ali da mu taka nisi všeč. Se pa čudim, da pri tvoji kilaži bi raje videl, da bi imela še 5 kg manj. Ženska mora imeti mehke obline, ne da štrlijo kosti. Naslednjič, ko ti bo kaj takega rekel, mu reči, da tudi njemu ne bi škodilo, če bi imel kakšno mišico več.
Recimo bobu bob: pri 175 z 69 kg zgledaš verjetno, vedeti ne morem, ker te ne poznam, precej možačasto (vsekakor bolj kot če bi imela 5 kg manj).
Verjemi, višja kot je ženska, manj privlačno jo naredi vsak dodatni kg.
Sicer pa se strinjam s predhodnicami: če te lahko tako užali že zdaj, kaj bo šele kasneje? So tudi bolj debele ženske pa jih tip ne obklada s takimi izjavami.
Glede na tvojo reakcijo sklepam, da si še zelo mlada in tudi jaz menim, da si sama iz njega zvlekla odgovor, ki si ga hotela slišati.
Naj ti bo to šola za drugič, da ne boš vrtala in vlekla besed iz njega ali kogarkoli drugega.
Glej, ti sama veš kako se počutiš v svoji koži.Si zadovoljna ali deliš mnenje s svojim fantom?
Jaz sem zadovoljna s svojimi kilogrami(169,61) in me kakšna kritika s strani mojega partnerja ne bi prizadela oz.je ne bi jemala resno.Bi se pa vprašala,če je to človek, s katerim želim biti.
Da zaradi 5 kg,v njegovih očeh nisem več princeska.Kaj pa ko boš zanosila?
Ta je pa bosa! Pri 175 cm višine imam 68 kg in izgledam super :)))))
“Napisal: srčika ()
Datum: 29.04.2007 10:07
Recimo bobu bob: pri 175 z 69 kg zgledaš verjetno, vedeti ne morem, ker te ne poznam, precej možačasto (vsekakor bolj kot če bi imela 5 kg manj).”
Možačasto??? Pri praktično idealni teži. Ni čudno, da je toliko motenj hranjenja pri tovrstnem razmišljanju.
Saj niti ni važno, koliko vagaš. Najverjetneje je fant res bleknil nekaj brez premisleka ali pa si mogoče drezala v njega, kot so že zapisale punce pred menoj. Dobra zveza mora prenesti še kaj hujšega kot nekaj nezaželjenih kilogramov. Bi pa situacijo poskusila izkoristiti za konkreten pogovor. Če so fantu všeč recimo izrecno suhice, ti pa se z lahkoto zrediš za 5 kg, se ti lahko zgodi, da če mu z nekaj dodatnimi kilogrami nisi več enako všeč, da mu pri dodatnih 5ih sploh ne boš več. Pol je boljše zdaj zamenjati fanta, kot čez nekaj let s kakšnim dodatnim poporodnim kilogramčkom moža in očeta.
Vse polno je prijetnih fantov, ki jim je pomembnejše vse kaj drugega kot konfekcijska številka svoje punce in vse polno punc, ki si za svoje počutje in lepo telo ne bi privoščile 5 dodatnih kilogramov. Ti pa se pri sebi odloči, kakšen tip si. Boš vse življenje v strahu in za ohranjanje zveze preštevala kalorije in intenzivno telovadila, da se kje kaj ne povesi?
no, ja, me pa res zanima kako tipitopi izgleda je tale tvoj decko 😀
mislim, najbolj pateticno se mi zdi, ko sedis v kaksni mesani druzbi in se potem moski osebki naslonijo nazaj in pokomentirajo kaksno mimoidoco zensko, ces, malo ji manjka, da bi bila zares “perfektna”, oni sami pa z nastajajoco pleso, nepobriti in rastocim trebusckom… v taksnih trenutkih se moram malo sarkasticno nasmehniti 🙂
poslusas, dajta naslednjic, ko se bosta pogovarjala, odpret debato in se pomenita na to temo. kaj te je ob tem zabolelo, o cem si razmisljala, naj ti on pove, kako bi se pocutil ob kaksni podobni izjavi s tvoje strani…
Hja, za razmislit je o njegovem načinu gledanja na kilograme in o njegovem pojmovanju tebe kot njegove idealne ženske. Nekaj je pozitivna kritika, nekaj pa negativna. Spomnim se, ko mi je moj sedanji mož pel hvalnice že od vsega začetka, čeprav nisem imela idealne postave. Všeč sem mu bila taka, kot sem bila. Ampak ko sem par kilc shujšala in ko mi je rekel, da sem pa zdaj še lepša, se mi je tako lepo zdelo, da se nisem nikoli več zredila (no, če ne štejem dveh nosečnosti). Pri prejšnjih zvezah pa so bili kilogrami velikokrat razlog za slabo voljo. Če se ženska ne počuti princeska, je nezadovoljna in s tem prihajajo tudi nevšečnosti, kot so dodatni kilogrami. Takšno je moje mnenje. Če je pa zadovoljna, pa ni potrebe, da se bi zatekala po srečo h hrani, ampak ima vse kaj drugega lepšega in pametnejšega za početi. In žal (ali pa na srečo) so moški velikokrat vir vsega lepega (in vsega zla) pri nas ženskah…
Toncka