Zalotil sem ženo
Pred kakega pol leta sem posumil da je žena še drugje kot doma sexualno aktivna. Nekako sem odkril njen skriti mail kjer se dokaj redno dopisuje z neznanci, ki jih najde na tindru. Nekateri maili so zelo hot vkljzčno s slikami žene kot je ne poznam.
Večinoma se po par mailih dopusovanje zaključi a vsaj za tri vem da se je dobila z njimi, z dvema se dobiva vsaj enkrat na 14 dni. Ponavadi takrat ko ima na sporedu jogo.
Mislim da niti najmanj ne sumi da je zalotena, problem pa je da mene prebiranje teh njenih mailov nenormalno rajca in sploh ne vem če bi ji povedal.
Bojim se le da ne bo ostalo le pri sexu, čeprav glede na videno išče le to.
Vsi trije s katerimi se je dobila so vsaj 10 let mlajši od naju in precej bolj obdarjeni od mene.
Je kdo v podobni situaciji? Kako ravnati?
Ji povem da vem?
Sem imel podobne želje, pri 40 se je žena strinjala in v parih letih je bila z več kot 50imi tipi.
No stvar je ušla izpid nadzora in tako sem ostal v pritljičnem stanovanju lastne hiše ona pa z novim partnerjem v preostalem delu, oteoci so k sreči že šli.
Če si pameten naj se fuka le z vezanimi in ne prepogosto z istim, saj ženske na dolgi rok ne znajo brez čustev in ti lahko kak tip vse zjebe.
No edino zadovoljstvo mi je da vem da se temu tipu žge z drugimi za hrbtom, celo jaz pridem na svoj račun vsake toliko, pravi da se je navadila vedno novih kurcev in da ne more brez tega.
Previdno
Avtor, si eden redkih, ki lahko zdrzis v takem razmerju, vsi imate dovolj, samo, da ni fovsije, midva z bivso sva si skupaj privoscila popestritev, bilo je dobro, ce ima clovek partnerko res rad, ji privosci svobodo, enako velja obratno, bos pa tu dobil veliko zelo moralnih nasvetov, naj te ne moti, vztrajaj na tem, kar imas, brez ljubosumja bo vse laufalo,lp
mojega moža tudi noro rajca ko gleda kako gre drug penis vame, jih jemlje ven iz mene, fafa, daje nazaj noter, nastavlja poze …. meni se pa vse to upira. v bistvu ubija najino ljubezen, najino intimo. zato sem se mu začela oddaljevat, sem si našla hobije ki jih on ne mara, potujem nekaj mesecev skupaj samo da sem stran od te blaznosti. ne razume da mi ni do tega in bojim se, da ga bom morala pustiti. pa tako noro nama je bilo 17 let. tako zelo sem uživala z njim ena na ena.
Štajerska 1972, 03.09.2024 ob 12:08
tine295:
Če jaz z drugim se dol dam, je moj možek bolj narajcan kot če seksa z menoj, tako, da ni ti nič nenavadnega.
Stajerka…
Bi skuoaj narajcala tvojega moza?
Piši mi na [email protected]